Modyfikacje i Dodatki do Pro Evolution Soccer > Patche i OF - PC
PROJEKT "KOMENTARZ PES 2016 - Tommy9999pl" + FILMIK!!
tommy9999pl:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEtroche smieszna sytuacja ze po tylu przetłumaczonych kwestiach nie sprawdziliscie tego wczesniej.Nie mniej jest mi szkoda i czekam na realizacje projektu! Powodzenia chłopaki!
--- Koniec cytatu ---
O tyle dziwna że pliki z piłkarzami, drużynami, wspólne i moje działają poprawnie...
Nikt się z tego nie śmieje ;)
combos22:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEO tyle dziwna że pliki z piłkarzami, drużynami, wspólne i moje działają poprawnie...
Nikt się z tego nie śmieje ;)
--- Koniec cytatu ---
no jakby nie bylo powinniscie sprawdzic to duzo wczesniej. nw jak wygladało nagrywanie i kto montował moze jak robiliscie ty swoja kwestie twoj przyjaciel swoja to moze to robi ta roznice.niestety nie ma wielkich informacji o waszym projekcie wiec moge sie w zasadzie tylko domyslac. i w zasadzie tez mi nie jest do smiechu bo jednak sporo pracy Was to kosztowało, ale jak napisalem w pierwszej swojej mysli kazda kwestia i sam pomysł czy sie w ogole da i czy bd to działac i dopiero pozniej nagrywac reszte.troche szkoda mam nadzieje ze ktos w tym pomoze;)
DmG_PL:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEno jakby nie bylo powinniscie sprawdzic to duzo wczesniej. nw jak wygladało nagrywanie i kto montował moze jak robiliscie ty swoja kwestie twoj przyjaciel swoja to moze to robi ta roznice.niestety nie ma wielkich informacji o waszym projekcie wiec moge sie w zasadzie tylko domyslac. i w zasadzie tez mi nie jest do smiechu bo jednak sporo pracy Was to kosztowało, ale jak napisalem w pierwszej swojej mysli kazda kwestia i sam pomysł czy sie w ogole da i czy bd to działac i dopiero pozniej nagrywac reszte.troche szkoda mam nadzieje ze ktos w tym pomoze;)
--- Koniec cytatu ---
Przecinki na klawiaturze nie służą tylko do ozdoby ;).
combos22:
a ty nie jestes tu od poprawiania i zwracania mi uwagi;) nie tak dawno przypomne Ci ze nie wiedziales jak sie generatorem cpk obsluzyc a dzis czepiasz sie o przeciniki;d ah dzieci;d jezeli razi Cie to w oczy nie czytaj;d dlaczego tyle w Tobie nienawisci?;d
Kubsulec:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEa ty nie jestes tu od poprawiania i zwracania mi uwagi;) nie tak dawno przypomne Ci ze nie wiedziales jak sie generatorem cpk obsluzyc a dzis czepiasz sie o przeciniki;d ah dzieci;d jezeli razi Cie to w oczy nie czytaj;d dlaczego tyle w Tobie nienawisci?;d
--- Koniec cytatu ---
Co nie zmienia faktu, że przecinków mógłbyś używać, w końcu znajomość języka polskiego jest chyba ważniejsza w życiu niż używanie generatora. Nie róbmy z forum śmietnika.
Krótko wytłumaczę - skoro się wypowiadasz, i to w dość rozbudowany sposób, wypadałoby chyba zadbać, żeby przekaz twojej wypowiedzi był w 100% zrozumiały, czyż nie? Zapewniam Cię, że twój musiałem przeczytać 4 razy, żeby go zrozumieć.
PS. Te skróty... również dziecinada. "bd"
Nawigacja
[#] Następna strona