Modyfikacje i Dodatki do Pro Evolution Soccer > Patche i OF - PC

PROJEKT "KOMENTARZ PES 2016 - Tommy9999pl" + FILMIK!!

<< < (26/30) > >>

combos22:
ok wszystko spoko;d skoro czepiamy sie tak jezyka polskiego to Panie polonisto prawidłowo jest uzyc 4 przecinków w jednym zdaniu?;d jezeli nie rozumiesz to juz nie moja wina;d tak jak i skrótów;d fajnie ze sie tak bardzo znasz na jezyku polskim ale piszac szybko nie zwracam na to uwagi;d niestety czasy sie zmieniaja i wiele osob w internecie pisze tak a nie inaczej a ja tak pisze bo jest dla mnie wygodnie(jak pisanie xd, ;d itp itd to dla mnie normalne bo pisze tak zawsze)wiec nie mow mi co i jak mam pisac i jak ukladac zdania i pisac po polsku bo spina Twoja mnie irytuje;d (jakbys nie zauwazyłem nawet Twoje napisałem z duzej litery bo Cie szanuje ) i nie robie bledów ortograficznych ale licze ze je znajdziesz i je poprawisz skoro masz na to czas i tylko tym sie zajmujesz;d przypominam ze jest to forum o tematyce pesa. Napewno nie ortograficzne ale mozemy zagłębiać sie dalej z tego tez tytuły poinforumuje Cie o tym ze z dyktand ponizej 3 nie schodziłem;d na forum liczy sie zawartosc i przekaz a nie jakies przecinki;d

abc250693:
Ale macie problem z poprawą pisownią, normalnie co 2 to internetowy Profesor Miodek. Pomóżcie lepiej usprawnić komentarz, a nie wyzywajcie się :D

OnoMatoPeja:
Combos, zdjąłem bana ale wniosków nie wyciągasz, więc ponownie leci :) ban tylko do odczytu forum.

tommy9999pl:
REJESTRACJA lub LOGOWANIECombos, zdjąłem bana ale wniosków nie wyciągasz, więc ponownie leci :) ban tylko do odczytu forum.

--- Koniec cytatu ---

Chwała Ci za to dobry człowieku.

Shakugan:
Do dobrych wiadomości warto dodać fakt, że plik testowy z pierwszego posta działa bez problemu na xboxie 360, sprawdziłem i są Wasze kwestie, wszystko brzmi jak powinno.  8)

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej