Modyfikacje i Dodatki do Pro Evolution Soccer > Patche i OF - PC
PROJEKT "KOMENTARZ PES 2016 - Tommy9999pl" + FILMIK!!
pentoza133:
Witam. Dawno mnie nie było ale niestety zawalony człowiek projektami. fajnie to brzmi, szczegolnie glowny komentator. Dodatkowy mógłby spróbować mówić kwestie bardziej naturalnie bo ew. słychać, że czyta z kartki ale... to jest pikuś. Taki ogrom pracy i tak należy się szacunek. Niestety brak płynnosci finansowej i szukanie projektów zmusilo mnie to oszczednosci stad brak wsparcia finansowego ktore obiecalem licze teraz kazda zlotowke i mam nadzieje ze w niedalekiej przyszlosci wroce do normalnosci.
Nie ważne, kiedy wydacie koment, będziecie mieć znakomitą bazę do PES 2017 i wtedy wydacie szybciej. Ja projekt 2016 na waszym miejscu traktowalbym czysto treningowo.
Pozdro i powodzonka! Nie mogę doczekać się pl głosu w PESiku, a tym bardziej ze jeszcze wyszedl Ekstraklasa Mod to juz w ogole! ;)
Buziaki i jak tylko znajde czas to pomogę jeśli będzie w czym.
P.S Z tym Beglinem macie pecha. Nie bede mówił a nie mówiłem, bo ostrzegałem, że można wpaść na jakąś minę, szczególnie ze sam sie z tym mierzyłem. Mimo to nie rozumiem dlaczego tylko jego kwestie sie nie odtwarzają. Moze tu jest problem synchro plików ktore maja inne wartosci ale to sami wiecie. Cholera... nie dobrze... moze nowe oprogoramwoanie sie pojawi?
tommy9999pl:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEWitam. Dawno mnie nie było ale niestety zawalony człowiek projektami. fajnie to brzmi, szczegolnie glowny komentator. Dodatkowy mógłby spróbować mówić kwestie bardziej naturalnie bo ew. słychać, że czyta z kartki ale... to jest pikuś. Taki ogrom pracy i tak należy się szacunek. Niestety brak płynnosci finansowej i szukanie projektów zmusilo mnie to oszczednosci stad brak wsparcia finansowego ktore obiecalem licze teraz kazda zlotowke i mam nadzieje ze w niedalekiej przyszlosci wroce do normalnosci.
Nie ważne, kiedy wydacie koment, będziecie mieć znakomitą bazę do PES 2017 i wtedy wydacie szybciej. Ja projekt 2016 na waszym miejscu traktowalbym czysto treningowo.
Pozdro i powodzonka! Nie mogę doczekać się pl głosu w PESiku, a tym bardziej ze jeszcze wyszedl Ekstraklasa Mod to juz w ogole! ;)
Buziaki i jak tylko znajde czas to pomogę jeśli będzie w czym.
P.S Z tym Beglinem macie pecha. Nie bede mówił a nie mówiłem, bo ostrzegałem, że można wpaść na jakąś minę, szczególnie ze sam sie z tym mierzyłem. Mimo to nie rozumiem dlaczego tylko jego kwestie sie nie odtwarzają. Moze tu jest problem synchro plików ktore maja inne wartosci ale to sami wiecie. Cholera... nie dobrze... moze nowe oprogoramwoanie sie pojawi?
--- Koniec cytatu ---
Ma się pojawić bo już to jakoś dogadałem, tyle tylko że musimy na to poczekać. To jednak nie jest problem bo mamy co robić :) Sam zresztą dokładnie wiesz o co chodzi :)
Nie ukrywam też że z twoim naturalnym głosem byłoby jeszcze lepiej w tej "przyszłości" :)
przem1412:
Co tu tak cicho? Jakieś postępy, problemy?
TrueGrand:
Może chodzi o PESa 2017 :)
przem1412:
Projekt upadł? :-[
Nawigacja
[#] Następna strona