Modyfikacje i Dodatki do Pro Evolution Soccer > Patche i OF - PC

PROJEKT "KOMENTARZ PES 2016 - Tommy9999pl" + FILMIK!!

<< < (28/30) > >>

Shakugan:
Moim zdaniem można dać trochę głośniej, ale nie będzie kłopotu jeśli zostanie tak jak jest, bo z drugiej strony można poziom głośności wyregulować też w opcjach gry. Ale to moje zdanie, lepiej jak jeszcze ktoś się wypowie, kto testował.

A jeśli chodzi o całokształt, to brzmi bardzo dobrze, głos jest wyraźny, do niczego nie można mieć zastrzeżeń.

tommy9999pl:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEMoim zdaniem można dać trochę głośniej, ale nie będzie kłopotu jeśli zostanie tak jak jest, bo z drugiej strony można poziom głośności wyregulować też w opcjach gry. Ale to moje zdanie, lepiej jak jeszcze ktoś się wypowie, kto testował.

A jeśli chodzi o całokształt, to brzmi bardzo dobrze, głos jest wyraźny, do niczego nie można mieć zastrzeżeń.

--- Koniec cytatu ---

Wiesz, teoretycznie mógłbym wzmocnić dźwięk i dać go na poziomie głównego komentatora z gry. Koledzy z forum podrzucali mi fajne porady i filtry do poprawy dźwięku. Problem jednak tkwi w jakości wymawianych głosek typu "ś ć rz sz". O ile Patryka głos jest stonowany i stłumiony, o tyle mój jest juz dość ostry i przy nagraniach to ewidentnie wychodzi.

Shakugan:
Rozumiem, z modyfikacjami może lepiej poczekać, na początek dobrze będzie sprawdzić jak komentarz się sprawuje w sytuacjach boiskowych, jak będzie więcej kwestii wymawianych, nazwiska i tak dalej. Wtedy będzie można spokojnie myśleć nad tym czy dać coś głośniej, czy coś wzmocnić.

mimek16041989:
kiedy bedzie gotowe mniej wiecej?

DmG_PL:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEkiedy bedzie gotowe mniej wiecej?

--- Koniec cytatu ---

Może 3 miesiące, może pół roku. Jakbyś poczytał temat to byś wiedział ile pracy wymaga jedna kwestia.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej