Modyfikacje i Dodatki do Pro Evolution Soccer > Patche i OF - PC

PROJEKT "KOMENTARZ PES 2016 - Tommy9999pl" + FILMIK!!

<< < (5/30) > >>

combos22:
chciałbym usłyszec komentarz taki emocjonalny jak szapkowski typu jest "gooool!!! Robert Robert jest wreszcie sie przełamuje"polecam obejrzec mecze i bramki polakow i poniekad na nich sie wzorowac jak w remisowym meczu z Serbia kiedy Kuba strzelił bramke ktorej niestety nie uznano ale co za emcoje lub bramke lewego ze szkocja i komentarz pana Borka "piłka meczowa dla białoczerwonych jest gol gol cos nie-praw-do-podbnego  " duzo pracy was czeka. jestem dobrej mysli;)  a co do tego to w zasadzie jakie ma to znaczenie czy czelsi czy the blues samo to ze sa emocje i powiedziane jest to z emocjami a nie cos typu komentarz Borka w pesie 06 gdzie emocji nie ma;)

Impresi:
Rzeczywiście, nie przemyślałem swojego posta, skupiłem się na wartości merytorycznej, która akurat w przypadku komentarza ma drugorzędne znaczenie. Choć nie ukrywam, że mnie takie Londyn by drażniło, to już wolałbym po prostu "Czelsi". Co do przydomków jak "wieśniacy", "bawarczycy", "the reds" to według jest to jak najbardziej okey, ale nie na samym początku meczu tylko w trakcie jego trwania :)

combos22:
jakby to bylo wymienne przeciez nie trzeba sie ograniczac do jednej nazwy;) ale chciałbym zeby skupic sie napewno na polskiej reprezentacji wiadomo ze głownie o to chodzi kazdy by chciał sie cieszyc wlasnie emocjonalnym komentarzem po strzelonej bramce przez lewego;d

przem1412:
Nie wiem czemu ale głos Tommy'ego przypomina mi troche głos Maćka Iwańskiego. Kolega do analizy nadaje się elegancko, taki stonowany, trochę jak Roman Kołtoń w PES 6. Jednak ogólnie bardzo mi się podoba pomysł stworzenia komentarza. Jakiś tam już zalążek macie, a znając Tommy'ego jak już za coś się zabrał to nie odpuści. Nic tylko czekać na komentarz.

combos22:
sporo lat mineło od pes 06 nie ma co sie wzorowac ani porownywac ;d technika poszła do przodu wiec sami wiecie;d nie wiem czy taki amatorski komentarz wyszedł do jakiejs gry i czy to niebylby czasami 1 taki pomysł?;d wracaj do pesa 06 komentarz jak na tamte czasy byl lepszy od duetu szpakowski&szaranowicz;d

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej