Modyfikacje i Dodatki do Pro Evolution Soccer > Patche i OF - PC
PROJEKT "KOMENTARZ PES 2016 - Tommy9999pl" + FILMIK!!
DmG_PL:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEPrzez prawie 3 miesiące szukałem różnych sposobów na dogranie komentarza do gry w taki sposób, aby jakością jak najmniej odbiegał od jakości tego co jest w oryginale.
Myślę, że się udało! Mało tego, mogę nagrać komentarz o dowolnej długości, przez co nie jestem ograniczony w żaden sposób innym słownictwem czy szybką wymową.
--- Koniec cytatu ---
Jakie problemy masz na myśli?
pentoza133:
oj rozne dziwne sytuacje. Moze sie okazac ze dana kwestia nie pasuje do sytuacji na boisku.
Moze byc uzyta np. nazwa klubu w innym miejscu jako rozpoczecie zdania (to co wspominali o ropozczynaniu zdan od nazwy klubu a potem jakies info z oddzielnego pliku)
Moga sie wlaczyc w sytuacji na boisku gdzie pilka szybko zostanie zagrana w pole karne a kwestia sie nie skonczy i np. padnie gol a ktos dopiero wypowie kwestie z nazwiskiem lub wczesniejszym podaniem.
Jest kilka mankamentów, szczególnie ze niektore polskie odpowiedniki nijak nie wkomponują się do sytuacji meczowej. Co nie zmienia faktu ze i tak jesli zrobia to dobrze i z dbałością to śmieszne błędy nie będą nikogo razić i obchodzić ;-)
combos22:
skoro beda przetłumaczone z ang to nie powinno byc bledów;) mozna dodac cos od siebie nie zmieniajac kontekstu zdania. mozna kilka kwestii powiedziec ze nie ma gola. np: obok bramki,nie ma bramki,nie ma gola, znów góra bramkarz itp itd
pentoza133:
robilem to dla 2012 wiem co mówię, zresztą chłopaki sami zaczną to dostrzegać ;) System jest ten sam tylko utrudnili strasznie dodawanie nowych plików. Za moich czasów wystarczyło przekonwertować do adx z mp3. Ja swoich sił próbowałem w 14,15 i 16 do dziś dnia nie znalazłem rozwiązania (widocznie źle szukałem) kibicuje więc chłopakom i chętnie teraz sam posłucham kogoś innego niż siebie aczkolwiek byłoby miło jakby mi powiedzieli jak udało im się obejść te bariery takie jak konwertowanie do hca, sumy kontrolne plików itd. Pozdrawiam
Pablito09:
Tommy naprawdę głos masz jak Iwański :D Ogólnie fajne te próbki, wreszcie Można by było miło słuchać komentarza i grać ;)
Nawigacja
[#] Następna strona