Modyfikacje i Dodatki do Pro Evolution Soccer > Patche i OF - PC

PROJEKT "KOMENTARZ PES 2016 - Tommy9999pl" + FILMIK!!

<< < (18/30) > >>

tommy9999pl:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEa jakby sie to komponowało z gra reprezentacjami? ,,Niemcy zagraja na stadionie "Borussia Dortmund"?,,

--- Koniec cytatu ---

Nie ma czegoś takiego :)

ewentualne przykłady:

Przed nami mecz w którym zmierzy się:
"Borussia Dortmund"  "oraz Arsenal"

"Borussia Dortmund" "...ma świetnych zawodników, klasowych, doskonałych technicznie..." 

w ten sposób są budowane teksty w grze.

A stadiony mają własne kwestie.

combos22:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEZastanawiam się jeszcze nad czymś zupełnie nowym.
-Gdyby udało mi się przemucić odpowiednie pliki, nazwy miast mógłbym podpisać jako nazwy klubów. Dzięki temu każdy kto posiada innego patcha, wybierze sobie z listy klub z dopasowanym dźwiękiem i na początku meczu usłyszy to co chce usłyszeć, a nie miasto w którym dany klub gra.

Np. w Edytorze mamy "NIEMCY" - a w nich miasto Dortmund - Zamiast miasta "Dortmund" nagrywam to jako "Borussia Dortmund". Jeśli Bóg pozwoli, nazwa miasto w Edytorze zawidnieje jako "Borussia Dortmund" a wam nie pozostanie nic innego jak tylko dopasować je do odpowiedniego klubu.

Co o tym sądzicie?

--- Koniec cytatu ---

to co bedziemy mogli zmienic i co na to da?czekam na przyklady i chyba lepiej odrazu je podac;d bo nie ktorzy sa jeszcze bardziej ograniczeni odemnie a nawet ja nie wiem o co Ci chodzi;d

tommy9999pl:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEto co bedziemy mogli zmienic i co na to da?czekam na przyklady i chyba lepiej odrazu je podac;d bo nie ktorzy sa jeszcze bardziej ograniczeni odemnie a nawet ja nie wiem o co Ci chodzi;d

--- Koniec cytatu ---

Ech, to że jeśli nie masz żadnych licencji, to w edytorze możesz zmienić nazwę klubu na prawdziwą wypowiadaną w komentarzu.  Nazwa klubu podmienia nazwę miasta w Edytorze.
Korzystałeś kiedyś z niego?

combos22:
nie korzystałem bo to zbedne skoro sa patche i one załatwiaja sprawe;d moje pytanie brzmi czy bd to komentarz pod jakis konkretny patch czy czysta gre?;d

sykotube.:
za miesiąc lub 2 będzie już komentarz do pes?

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej