Czy Ty potrafisz czytać ze zrozumieniem?
Pytasz się mnie o co mi chodzi a za chwilę sam piszesz to co ja napisałem tylko w inny sposób mówiąc...kwiatki wychodzą.
A więc napiszę prościej.
Demo jest piękne ładne i w ogóle oh ah a przychodzi pełna gra (online) i KWIATKI WYCHODZĄ
No to właśnie ty masz problem ze zrozumieniem. My dostajemy próbkę gry offline, a gra online to zupełnie inna gra i nie chodzi tu o odczucia płynące z rozgrywki, tylko fizycznie jest to zupełnie inna gra.
Tak samo jest z fifą, to nie jest tak, że Konami robi dobre dema a słabe gry, natomiast EA robi świetne fulle jak dema. W obydwu przypadkach dostajemy demo gry offline, co interesuje drobny odsetek graczy. Najgorsze, że nawet Polskie serwisy z grami nie pojmują tego, i recenzują grę tylko i wyłącznie grając karierę, nawet nie ruszajac gry online.
To tak jak by recenzować grafikę Uncharted 4 na podstawie BETY multiplayer. Nie da sie bo muli na potrzeby płynności gry został okrojony. Dlatego Kampania wygląda o wiele ładniej.
Więc jeśli zagrasz w demo PES 2017 to musisz wiedzieć, że te same odczucia będą w Master Lidze, a o doznaniach w grze online dowiesz się od graczy. Dzieje się tak bo recenzenci to amatorzy .Pozostaje kupic gre online w ciemno, i płakać, że Konami cie dyma bo Demo jest inne od Fula T_T .Demo które demonstruje tylko i wyłącznie grę Offline!
Wie ktoś kiedy wychodzi demo? Lub pamięta ktoś kiedy mniej więcej było demo PESA 16?
Połowa sierpnia