zgadzam się z gunner_gesikiem, generalnie nie ma się co zachwycać tym pesem, że jest jakiś przełomowy i w ogóle, bo faktycznie w wielu aspektach jest podobny do tego z poprzedniego roku, nie mniej jest na pewno lepszy od wersji 2016
dośrodkowania faktycznie wchodzą jak w masełko, nawet na najwyższym poziomie trudności, ale już grając 1 vs 1 nie ma tak lekko
dla przykładu w demo pes2016 na X'360 moje dwa pierwsze mecze z bratem kończyły się wynikami 5:5, 6:4, potem grając na pc padały podobne wyniki
wczoraj pierwszy raz zagraliśmy 1 vs 1 na ps4, no to wyniki 0:0, 0:1, 1:0 ciężko w ogóle było dostać się w pole karne przeciwnika, po roku grania w gównianego pesa2016 w którym częściej padaly wyniki 5-4 niż 0-0 zanosi się pes w którym strzelenie gola znowu będzie satysfakcjonujące i to na plus dla konami, choć w dalszym ciągu uważam, że krytyka konami jest jak najbardziej uzasadniona gdyż lista zmian i progres gry nie jest proporcjonalny do ceny jaką trzeba dać za pesa, ale dobrze, że jakiś progres jest, a nie to co w przejściu z pes2013 do pes2014
skompilowałem kilka standardowych bramek w pes2017, dwa pierwsze to z gry z bratem, pozostałem z gry z cpu na najwyższym poziomie trudności
REJESTRACJA lub
LOGOWANIE