Dział Ogólny > PES 2018 - Tryb myClub

Czwartkowy Agent

<< < (10/15) > >>

Tianse:
Ja do tej pory miałem 4 piłkarzy z czarnej piłki (3xCB i AMF). Wygrałem sobie turnieje na darmowe losowanie. Z pierwszego srebrniak, ktoś z Basel, a z drugiej piłki Lloris. Jestem zadowolony, bo zaraz go podciągną na jakiś sensowny poziom (wylosowany na pierwszym poziomie), i w końcu w bramce będzie bramkarz, a nie statysta. Potem sobie pomyślałem, że mam w tej chwili czucie na czarną, więc wziąłem tego agenta za 250 coinsów (i tak mam tego dużo za darmo od gry) i wpadł Coutinho. Niby pokazuje że to LWF, ale on się tam nie nadaje i będzie grać u mnie jako AMF. Tak więc u mnie w końcu fajne losowanie, pierwsze w tej edycji PES'a.

I taka ciekawostka, z białej piłki wpadł mi Kownaś. A ciekawości od razu dałem mu zagrać na pierwszym poziomie i chyba ma chłopak potencjał :P

MatAnd:
Kownacki ma nawet nawet potencjał jak na białą piłkę. Dla mnie jednak Stępiński jest odkryciem (przeszacowali mu chyba potencjał za mocno).

Jacinho:
Nie zapomnijcie walczyć w co op o agentów:

?CO-OP Tournament Round 1
16/02/2018 0:00 - 17/02/2018 23:59 (UTC)
?CO-OP Tournament Round 2
18/02/2018 0:00 - 19/02/2018 23:59 (UTC)
?CO-OP Tournament Round 3
20/02/2018 0:00 - 21/02/2018 23:59 (UTC)
*Exact start and end times may be affected by maintenance.

Najlepiej grajcie ze znajomymi i wybierajcie najlepsze składy bo komp jest na levelu Terminator!

Tianse:
Zagrałem z losowymi osobami i 3-0 w plecy z Schalke, więc bez zgrania to się nie da. Ktoś na PC gra i może byłby chętny?

Jacinho:
Ja grałem z kowbojami i w pierwszym meczu dostałem 6:1

Drugie podejście było lepsze bo wygraliśmy 2:0. Niestety w drugim meczu kolesie zaczèli pajacować i dostaliśmy 3:0 od Dortmundu.

Ja gram na ps4
Bede grał wieczorem, odezwè siè może bèdzie ktoś chètny .

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej