Dział Ogólny > PES 2019 - Tryb myClub
Dyskusja
marinero0812:
U mnie gdy gram z przeciwnikiem z niskim rantingiem zawsze są lagi i jest duże opóznienie.Tego nie można nazwać rozgrywką to jest tragedia.Tyle było gadania że ta edycja będzie wyjątkowa będą nowe triki, stamina miała odgrywać taką role.I co większość ludzi na 4 levelu gra mając dobry pierwszy skład a na ławce białe piłki.Oczywiście niech każdy gra tak jak chce ale gdzie tu sens i logika.To jest najgorsza edycja typowy skok na kasę , parę meczy wygra jeden parę drugi i nie ważne czy umiesz grać i jaki masz skład.
Jacinho:
Wczoraj wieczorem wybrało mi przeciwnika z rozegranymi tylko kilkoma meczami.
Chłopak w składzie miał dwóch srebrzaków, reszta białe piłki- bramkarz 58, najmocniejszy napastnik 63. Myślę sobie - spuszczę mu lanie i idę spać. Moi jak na zamulaczach do potęgi - jak już biegli to nie do piłki albo nawet w stronę akcji tylko uj wie gdzie. Mam napastnika powyżej 190cm i szybkość powyżej 80 ale leszcze przeciwnika obskakiwali go jak dzieciaka- biegali szybciej, skakali wyżej, podawali każdą piłkę pomiędzy sobą... bramkarz przeciwnika bronił jak lew jeśli króryś z moich orłów oddał strzał w kierunku bramki...
Eeeech, konami doje.ało piź.dzie uszy.
Po czwartej bramce do zera, wyłączyłem tą farsę.
marinero0812:
I takie sytuacje się zdarzają bardzo często.Trafiasz na takiego gościa myślisz sobie teraz mu dokopie ale nic z tych rzeczy , gra ci na to nie pozwoli.Też miałem takie mecze dosłownie nie mogłem się ruszać , podawać , biegać ogólnie duże opóznienie reakcji piłkarzy na grę.Oczywiście mój bramkarz przeważnie wybija piłkę pod nogi przeciwnika.Kiedyś napisałem do gościa z którym grałem jak mu chodziła gra i czy miał lagi ,on mi odpisał że u niego wszystko było w porządku zero opóznienia i lagów.Zresztą co tu pisać jak już nasi Pesowi youtuberzy narzekają to coś jest na rzeczy.Skrypty, handicap i momentum były w każdej edycji ale najgorsze jest to że co rok jest coraz gorzej.Strach pomyśleć co będzie jak wydadzą darmową wersję.
Jacinho:
W czwartek zagrałem jakieś 10 meczy - wszystkie wygrałem.
Wczoraj ani chu, chu, nie znalazło mi przeciwnika więc zagrałem kilka meczy VS COM i Co op - większość wygranych, dwa remisy.
Jak wam idzie w tę rewolucyjną grę 😉?
Fred23X:
Nie idzie, gram tylko ligę i puchar z forum tutaj
Nawigacja
[#] Następna strona