Dział Ogólny > PES 2019 - Tryb myClub
Dyskusja
marinero0812:
W kratkę są dni że gra chodzi normalnie tych jest mało,przeważnie lagi i opóznienia.Po tej aktualizacji i czwartkowym evencie te turnieje przeszedłem bez problemu ale ta sytuacja zapewne nie potrwa długo.Przed tym czwartkiem było kilka dni że wogle nie chciało mnie łączyć z przeciwnikami, mieliło po czym wyrzucało mnie z serwera.Mi osobiście lepiej grało się w demo i tym mnie kupili.Po rozczarowaniu 18tką i połomaniu płyty kupno 19tki nie wchodził w rachubę.Głupi mariuszek dał się nabić w butelkę po raz kolejny.
Jacinho:
Chyba każdy jak zwykle dał się nabrać na demo :D
U mnie wróciło do normy, czyli lagi i głupawe zachowania zawodników i 80% przegranych. Gram sobie teraz z drugiego konta.
Jeden chłopak mi się rozłączył jak przegrywał a szkoda bo nagrałbym jak jego bramkarz się zachowywał. Kurfa, aż mi go było szkoda ;D
Myślę nad zakupem jakiejś innej gry albo w ogóle odłożenia pada i bynajmniej nie zawracania sobie du.py konami.
plose66:
Shit, shit , shit, pieprzone prawo serii. Zatrudniłem nowego trenera, wszystko ładnie wychodziło. Rating powoli w góre. Wczoraj po 5 zwycięstwach z rzędu juz było 750 , no i wiedziałem ze to nic dobrego nie wróży. Oczywiście wszystko w pewnym momencie sie zesrało. Od tamtego momentu 1 win reszta bodaj 7 meczy przegrane. Nic nie wychodzi, podania juz nie dochodzą, pojedynki 1-1 przegrywane, zaś bramkarz przestał bronić. Ale spoko przeciez wiem juz jak to działa, przegram jeszcze z kilkanaście meczy i znów zaczne wygrywać :P
Jacinho:
Nie rozumiem tej japońskiej logiki.
Zamiast zrobić jakieś lepsze ligi albo rozgrywki odnośnie możliwości graczy, żeby grało się sprawiedliwie i wyrównanie, to dopieprzają jakieś skrypty cholera wie po co.
Mi rating spadł poniżej 600 ostatnio. Powiedziałem sobie, że jak zlecę poniżej 500 to wyj.bię tą grę razem z konsolą. Jakimś cudem podskoczyłem do 650 ale za to od dwóch dni nie wyszukuje mi przeciwników i gram coopa albo vs COM tylko. Dziwne, bo z drugiego konta na konsoli mogę grać normalnie - jeśli przy tej grze można tak powiedzieć :D
marinero0812:
No niestety też tak miałem na 10 spotkań, 9 w plecy i jeden remis już było blisko połamania płyty.Odstawiłem grę na parę dni i odpuściło na parę meczy.I teraz jak czuję że mam objawy podobne do twoich przestaje grać po dwóch , trzech spotkaniach i robię sobie przerwę na 2-3 dni.Wiem że nie jest to jakiś magiczny sposób ale mi w pewnym sensie pomaga gra się już trochę lepiej.
Nawigacja
[#] Następna strona