Dostąpiłem zaszczytu i połączyło mnie z przeciwnikiem. Nie udało mi się nagrania zrobić ale wyglądało to tak, że do 25min byłem pod bramką przeciwnika i starałem się strzelić bo podawał bardzo blisko obrońcom i mogłem przechwycić piłkę. Oddałem z osiem strzałów z bliska używając R2 i nic z tego nie wyszło - bramka zaczarowana! I to jak perfidnie! Obrońcy ściągali moim piłkę z nogi bo moi napastnicy zaćmy dostawali chwilę tuż przed oddaniem strzału...
...29 minuta, przeciwnik zrobił pierwszą akcję na moją bramkę, jakieś głupie podanie i piłka wpada. Myślałem, że się rozpłaczę 😂.
Dopiero około 34minuty przeciwnik wjechał mojemu napastnikowi w polu karnym i sędzia łaskawie odgwizdał karnego. On stracił obrońcę, ja wyrównałem.
W drugiej połowie jakimś cudem strzeliłem jeszcze trzy więc prowadzę 4:1.
W 85minucie on strzela gola - w sumie to moja obrona podała mu grzecznie piłkę pod nogę i pośpiesznie się oddaliła. To było tak perfidne, że naprawdę żałuję, że namąciłem z savem. Gdyby mecz potrfał jeszcze chwilę to przegrałbym jak nic.
Myślałem, że już mnie konami nie zaskoczy a tu proszę.
Kurfa, jaka ta gra jest porąbana to ludzkie pojęcie przechodzi !
Post Połączony
Gram wczoraj z portugalczykiem. On rating około 1500, ja 700.
On natrzaskanych punktów 850, ja około 50. On z jakimś tytułem championa, ja professional 1.
Gramy.
Myślè sobie “dobry musi być, podpatrzę - może się czegoś nauczę”
On - wybicie, dzida, strzał. Wybicie, dzida, strzał i tak w kółko.
Mi udało się zrobić kilka akcji I do pierwszej połowy prowadzę 2:0.
Druga połowa - moim błędnik się rozrególował I zaczęli grać jak na konami przystało - coś tam się ruszali ale niekoniecznie tam gdzie ich kierowałem. On tymczasem- wybicie, dzida, strzał...
...Wygrał 4:2.
Myślę sobie “jakim ujem, gamoń bez jakielkowiek finezji, bez jednej nawet kombinowanej akcji, bez zwodu, bez próby nawet grania technicznie- może tak często wygrywać, żeby nabić taki wysoki rating!?”
Kurfa, ja wysiadam.
Dzisiaj podsumowanie zeszłego tygodnia. Konami przeniosło mnie do 12 dywizji dlatego że “nie rozegrałem wystarczajàcej ilości meczów” Pięknie dziękuję ale to nie moja wina, że nie łàczy mnie z przeciwnikiem.
Dzisiaj pomimo wielu prób, wciàż ten Sam komunikat - “Unable to find opponent “.
Po prostu świetnie!