Dział Ogólny > PES 2019 - Tryb myClub
Dyskusja
marinero0812:
Dziś dwa razy podchodziłem do tego turnieju o złotą piłkę.Dwa pierwsze mecze zwycięstwa w trzecim cyrki ręce opadają, i tak dwa razy pod rząd. Gość ma Ter stegena forma D i wszystko mu broni po kiego grzyba są te formy.Mi też nie chciało wyszukiwać przeciwników teraz wszystko wróciło do normy ale na pewno nie jest to wina łącza.
Jacinho:
Ja odpuściłem ten turniej po trzech podejściach. Wystawiałem najlepszych zawodników z najwyższà możliwie formà ale jak piszesz- co z tego, skoro bolki z formà”D” śmigajà jak wściekli. Później przysiàdè jeszcze do tych skryptów, zobaczę jak dzisiaj dadzà mi pograć ;D
marinero0812:
Ja dziś już sobie odpuszczam dwa pierwsze mecze wygrane dość łatwo, trzeci to porażka Oglądam różnych youtuberów i tam ludzie piszą w komentarzach że nie chcą w to coś grać, ba spotkałem też takie komentarze w których ludzie pisali że tą grę po prostu sprzedali 2,5 miesiąca po premierze.
plose66:
Ale miałem dzis promocje od Konami. 9 zwycięstw z rzędu . Wszystko wychodziło, podania , obrona, zastawianie, wychodzenie na pozycje. Bez znaczenia z lagami czy bez wszystko idealnie. Za to u przeciwników widziałem sporo glupich baboli w obronie itp. Od dwóch rywali dostalem pretensje na priva, jeden chciał mnie raportowac do Konami, drugi wyzwał od fuksiarskich nooobów .
Wszytko fajnie az w 10-ym meczu trafił sie jakis teoretycznie łatwy rywal. Miałem przewage, ale juz cos z podaniami przestało hulać, i w sumie to z remisu byłem zadowolony. W nastepnym meczu jakis koles z ratingiem 750 i juz kompletnie podania przestaly mi wychodzic, i miałem fuksa ze skonczylo sie 0-0.
Mam dziwne wrażenie ze jutro sie bede cieszył z remisów, a o zwycięstwach co najwyżej będę mógł pomarzyć ;D
Jacinho:
:) :) :)
Nie dziw się, że ludzie wypisujà takie rzeczy. Wstyd się przyznać ale też cisnàłem szczególnie włochom. Mecze bez lagów przeciw italiańcom mógłbym policzyć na palcach jednej rèki. Jednak dociera do mnie że to nie koniecznie ich wina. Też przecież czasem jak łatwo wygrywam to widzę, że przeciwnik ma jakieś dziwne kłopoty - może wtedy moje łàcze go laguje. Uj wie.
Ja zagrałem 3 mecze i odłożyłem pada :D
Trafił mi się turek co cheatował I w końcu rozłàczył mecz jak prowadziłem.
Potem jednak zagrałem kilka meczy vs com I doszedłem do super star. Zarobiłem chociaż na kontrakty bo już nie miałem kim grać ;D
Zrobiłem też porzàdek w drużynie I przerobiłem sporo zawodników na trnenerów.
Znalazłem też takiego rodzynka u siebie i postanowiłem go wypaść na maksa ;)
REJESTRACJA lub LOGOWANIE
Nawigacja
[#] Następna strona