Pawciow
Amator
|
ok patch jest super to trzeba przyznać:D ale aby musiał dla patcha polskiej ligi rezygnować z ligue-1 i eredivisie? nosz kurcze nie można było wstawić tej polskiej ligi gdzie indziej, a nie zamiast innych lig?
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Milanista18
Gość
|
Mam taki problem ze np we francuskiej lidze mam wszystkich z ekstraklasy i stroje i w ogole ale herby z francuskiej podobnie w angielskiej wszystko sie pomieszało co sie stało nie mam piłek band itp menu z borucem nie ma co sie stało?
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
GułA
|
Mam taki problem ze np we francuskiej lidze mam wszystkich z ekstraklasy i stroje i w ogole ale herby z francuskiej podobnie w angielskiej wszystko sie pomieszało co sie stało nie mam piłek band itp menu z borucem nie ma co sie stało?
Ja nie moge czlowieku ;o Czy Ty aby napewno instalujesz patcha na PES 2009 ? ;o
|
|
|
|
|
|
 W Bełchatowie gra, ma GieKSa Kochana !
|
|
|
|
Milanista18
Gość
|
dzieki za pomoc i wytłumaczenie
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
krab13
|
witam jestem nowym użytkownikiem mam problem ze scoreboard np.jak chce zmienic jakikolwiek to mam napisane nie mozna znalezc odpowiedziego pliku pomóżcie 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
rogo13
Trampkarz
|
czy ten link cvf0.img jest potrzebny do OE prosze o szybką odpowiedz
|
|
|
|
|
|
F.C Barcelona
|
|
|
rogo13
Trampkarz
|
bo nie moge tego pobrać
|
|
|
|
|
|
F.C Barcelona
|
|
|
|
DoMManU
|
czy ten link cvf0.img jest potrzebny do OE prosze o szybką odpowiedz
jak masz zainstalowanego patcha od konami v 1.2 to tak
|
|
|
|
|
|
|
|
|
rogo13
Trampkarz
|
bardzo szybka odpowiedz dzieki
|
|
|
|
|
|
F.C Barcelona
|
|
|
walle
Amator
|
MAM pytanie co jest grane Sciaglem wszystki 14 linkow.I wszystko zrobilem z poleceniem.I jak wchodze do gry wyskakuje mi blad
Either the file is damaged or was not correctly instaled.Please uninstall before installing it again.
Co to oznacza Pomozcie.Bede bardzo wdzieczny
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
robien_PL
|
ok patch jest super to trzeba przyznać:D ale aby musiał dla patcha polskiej ligi rezygnować z ligue-1 i eredivisie? nosz kurcze nie można było wstawić tej polskiej ligi gdzie indziej, a nie zamiast innych lig?
rzeczywiscie mogli wymienic angielska na polska i hiszpanska na druga lige czy tez jak sugerujesz dodawac nowe ligi zal.pl
|
|
|
|
|
|
'Zaglądali do kufrów, zaglądali do waliz, nie zajrzeli do dupy, tam miałem socjalizm' - Cz. Miłosz
|
|
|
|
krab13
|
o co moze chodzic z tym scoreboard miałem zainstalowany patch 1.8 od dommanu i na to zainstalowałem eksraklasa patch 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Baube
Amator
|
Mam jendno małe pytanie macie pomieszaną 1 polską lige z różnymi drużynami typu olympique lyon ajax i jeszcze wiele innych ? jak nie macie tak to powiedzcie mi jak to zmienić ?
|
|
|
|
|
|
|
|
|
walle
Amator
|
MAM pytanie co jest grane Sciaglem wszystki 14 linkow.I wszystko zrobilem z poleceniem.I jak wchodze do gry wyskakuje mi blad
Either the file is damaged or was not correctly instaled.Please uninstall before installing it again.
Co to oznacza Pomozcie.Bede bardzo wdzieczny
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
krab13
|
Mam jendno małe pytanie macie pomieszaną 1 polską lige z różnymi drużynami typu olympique lyon ajax i jeszcze wiele innych ? jak nie macie tak to powiedzcie mi jak to zmienić ?
ja miałem wszystko dobrze oprócz scoreboard
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|