Baube
Amator
|
a może mi ktoś powiedzieć jak to zmienić?
|
|
|
|
|
|
|
|
|
erokryptonim
Piłkarz B klasy

"...niebiesko-białe szatany"
|
nareszcie!!!!!!!!!!!!
|
|
|
|
|
|
|
|
|
walle
Amator
|
MAM pytanie co jest grane Sciaglem wszystki 14 linkow.I wszystko zrobilem z poleceniem.I jak wchodze do gry wyskakuje mi blad
Either the file is damaged or was not correctly instaled.Please uninstall before installing it again.
Co to oznacza Pomozcie.Bede bardzo wdzieczny
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
kamilczesio4
|
Walle a zainstalowałeś na czystego pesa?  ??Bo tam pisze żeby odinstalować pesa i zaisntalowac od nowa
|
|
|
|
|
|
Użyj opcji szukaj!!!!
|
|
|
|
|
|
kamilczesio4
|
Filmik już wrzuciłem na youtube w 2 częściach ale czekam aż będzie go można oglądać.
|
|
|
|
|
|
Użyj opcji szukaj!!!!
|
|
|
|
krab13
|
mam wersje 1.0 od skullptury pomóżcie wszystko działa oprócz scoreboard
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Michał PES
Trampkarz
KS Górnik Wałbrzych
|
Pomoże ktos z tymi przyśpiewkami  ?
|
|
|
|
|
|
KS Górnik Wałbrzych . BYLIŚMY , JESTEŚMY , BĘDZIEMY !
|
|
|
nesT|Neon
Piłkarz C klasy

Miłość Wiara Walka-Lech,Cracovia,Arka Forza M.City
|
Bo muisz sobie go ustwić w pliku dos Kitserver i tam masz taki plik i w niego wchodzi potem wybierasz numer scoreboarda i enter i jazdda
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
frogas12
|
jak mam zrobic aby zainstalowac na drugiej partycji pesa????bo mam patch od konami1.2????to jak ma to Zrobic???
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
GułA
|
ku*wa nie wiedzialem ze tu tylu idiotow jest :/ bardziej dziecinnych pytan to juz nie mozna bylo miec ;o ej chlopaki nie dziala mi patch bo mam pudelko od pesa zielone a nie niebieskie pomozcie co z tym zrobic ?! ;/ wystarczy poczytac caly temat a bedzie wiadomo co gdzie i jak :/ jak mam zrobic aby zainstalowac na drugiej partycji pesa????bo mam patch od konami1.2????to jak ma to Zrobic???
normalnie ;/ wlaczasz instalacje i wybierasz inny dysk OMG
|
|
|
|
|
|
 PRIDE OF LONDON ! 
|
|
|
|
frogas12
|
wystarczy poczytac caly temat a bedzie wiadomo co gdzie i jak :/ normalnie ;/ wlaczasz instalacje i wybierasz inny dysk
OMG [/quote]Guła ale jak włoże płyte to mi wyskakuje graj a nie instaluj wierc pomoz mi jak mam to zrobic jesli wiesz???
|
|
|
|
|
|
|
|
|
piotrek23210
Trampkarz
Nienawiść Do Policji Tak Zostałem Wychowany....
|
siema a zrobiliście twarze zawodników z ekstraklasy??i są polskie stadiony??
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
cube
|
Mam takie małe pytanko: Czy będzie ten patch ktoś wrzucał na jakiś inny serwer np. rapidshare?? Bo mam łącze 1mb/s a ściaga mi się 20kb/s i ładuje się do ściągnięcia wogle bardzo długo albo mi wyskakuje że właśnie pobieram w tej chwili plik z tego serwera jak 1 raz coś z niego ściągam. PS. Mogę poczekać tylko pytam....
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
http://www.pesleague.pl
|