Mario_LG
Junior
Wisła z Krakowa to Lechii druga połowa.
|
Patch jest 1 klasa !! Brawo !! DZIEKI !! 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Baube
Amator
|
MAM pytanie co jest grane Sciaglem wszystki 14 linkow.I wszystko zrobilem z poleceniem.I jak wchodze do gry wyskakuje mi blad
Either the file is damaged or was not correctly instaled.Please uninstall before installing it again.
Co to oznacza Pomozcie.Bede bardzo wdzieczny
mam taki sam niech mi ktoś pomoże go rozwiązać ?
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
asq77
|
Ekstraklasa Patch działa pod konami 1.2
KONAMI 1.2 Info dla posiadczy wersji gry z Konami 1.2: - skopiować foder cv0f.img (ostatni link) do kitserver\img - po uruchomieniu gry otrzymamy komunikat [Edit data] Do you wish to overwrite this data - wybieramy NO. Następnie wchodzimy do trybu Edycji w grze i wciskamy Load, na pytanie które sie pojawi odpowiadamy YES, wychodzimy z trybu edycji i gramy na EPatch 2009 kontatybilnym z Konami Patch 1.2. Jeżeli przy kolejnych uruchomieniach gry nadal dostajemy komunikat "[Edit data] Do you wish to overwrite this data" postepujemy dokładnie tak samo jak wyżej opisałem
Pozdrawiam
wszystko rozumiem ale nie da sie pobrac tego pliku cv0f.img ma ktos moze innego linka - PROSBA lub wyslijcie mi na emaila asq1977@gmail.com
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Pelajs
|
A jak ja przedtem na to pierwsze pytanie odpowiedziałem YES i teraz juz przy załączeniu gry już się mnie nie pyta, to co zrobić?? Proszę o pomoc
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
kamilczesio4
|
prosze o komentowanie filmu
|
|
|
|
|
|
Użyj opcji szukaj!!!!
|
|
|
|
asq77
|
prosze o komentowanie filmu
na czystego PESA instalowales? FILMY EKSTRAklasa  jesli masz ten plik cv0f.img to wyslij mi na emaila asq1977@gmail.comBRAWO za filmiki
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
seba.
Gość
|
A jak ja przedtem na to pierwsze pytanie odpowiedziałem YES i teraz juz przy załączeniu gry już się mnie nie pyta, to co zrobić?? Proszę o pomoc
Skopiuj jeszcze raz save do C:\Documents and Settings\User\Moje dokumenty\KONAMI\Pro Evolution Soccer 2009 , który sciągnąłeś razem z patchem i zapyta  .
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Pelajs
|
Wejdz na issonline i do tematu Ekstraklasa Patch i tam w drugim poście jest adres tego czego szukasz
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Mevan
Junior
|
Chyba pomyliliscie sie w Master Lidze. Zaczynajac tam gre obojetnie jakim zespolem gramy w 2 lidze. Ta 2 liga jest to "2 League A" a w karierze na tym patchu sa takie ligi: Ekstraklasa (Division 1), League A (Div 1), League B (Div 1), League C (Div 1). Wiec nie da sie zagrac polskimi druzynami w "Ekstraklasie" bo nie mozemy do niej awansowac z 2 ligi :/
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Pelajs
|
Jest  Dzięki wreszcie działa  Seba jesteś wielki +1
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
asq77
|
Wejdz na issonline i do tematu Ekstraklasa Patch i tam w drugim poście jest adres tego czego szukasz
DZIEKI WIELKIE <-- o to mi właśnie chodziło 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
seba.
Gość
|
Chyba pomyliliscie sie w Master Lidze. Zaczynajac tam gre obojetnie jakim zespolem gramy w 2 lidze. Ta 2 liga jest to "2 League A" a w karierze na tym patchu sa takie ligi: Ekstraklasa (Division 1), League A (Div 1), League B (Div 1), League C (Div 1). Wiec nie da sie zagrac polskimi druzynami w "Ekstraklasie" bo nie mozemy do niej awansowac z 2 ligi :/
Wszystko sie da chłopcze. Masz przeciez możliwość samodzielnego ustalania składu wszystkich lig, wybierając wcześniej opcje Change
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Pelajs
|
Frogas ten plik znajdziesz na issonline w drugim poście tematu Ekstraklasa Patch
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
http://www.pesleague.pl
|