Mario_LG
Junior
Wisła z Krakowa to Lechii druga połowa.
|
mam pytanie czy u Was też się wyłącza gra ok. 70 min ??
zainstaluj jeszcze raz patcha albo wogole calego pesa pozdro
|
|
|
|
|
|
|
|
|
walle
Amator
|
Ja wszytko zrobilem dobrze i wysksuje mi jakis glupi blad niech kots pomoze co mam zrobic
Either the file is damaged or was not correctly instaled.Please uninstall before installing it again.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Mario_LG
Junior
Wisła z Krakowa to Lechii druga połowa.
|
pisze przeciesz " .Please uninstall before installing it again." odinstaluj i zainstaluj jeszcze raz 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
walle
Amator
|
mARio no to jak zainsaluje od nowa pes to jak mam dodac tego patcha do pes?? zastapic za to co jest w folderze pes czy usunac z folderu.I img i kitserwer i wklejic to z patcha?    ?
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Kcycio
Amator
|
mARio no to jak zainsaluje od nowa pes to jak mam dodac tego patcha do pes?? zastapic za to co jest w folderze pes czy usunac z folderu.I img i kitserwer i wklejic to z patcha?    ? INSTALACJA - zalecana na "czystego PESa" 1. Ściągnąć wszystkie party i rozpakować klikając na jeden z nich 2. Otrzymujemy folder Ekstraklasa PATch 2009, a w nim foldery: kitserver, save, img. 3. Foldery 'kitserver' oraz 'img' kopiujemy do głównego katalogu gry, a folder 'save' do C:\Documents and Settings\User\Moje dokumenty\KONAMI\Pro Evolution Soccer 2009 4. Instalujemy kitserver przez kliknięcie pliku setup.exe w kitservererze 5. Koniec
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Erninho_93
Trampkarz
|
Prosze pomorzcie nie mam nazwisk zawodnikow, nazw druzyn oraz herbow?  ? POMCY !!!!!
|
|
|
|
|
|
|
|
|
pedrospawel20
Trampkarz
|
mam pytanie odnosnie tych scoreboardow jak je ustawic i gdzie jeznalezc bo w opisie patcha jest napisane ze program automatycznie zmienaia i chcialbym wlasnie zmienic prosze o pomoc z gory thx
|
|
|
|
|
|
|
|
|
m4r1u5z
Amator
|
Wystąpił problem z aplikacją divxsm i zostanie ona zamknięta. Przepraszamy za kłopoty. taki blad wyskakuje mi podczas uruchamiania pesa. sciagnalem wszystko, rozpakowalem bez problemu, wgralem tam gdie mialem wgrac i zainstalowalem przez setup.exe. pomoze ktos? przeinstalowalem pesa, wgralem caly patch na zupelnie swiezego pesa i nadal ten sam blad. pomozcie, blagam  zrobcie mi prezent na swieta i rozwiazcie ten problem.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Dondzio18
|
Patch pobrany zainstalowany i oprócz nazw w extraklasie WSZYSTKO działa! Dziękuję za solidną robotę, Wesołych Świąt i Najlepszego na Nowy Rok! Jeszcze raz, DZIĘKI! 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
cube
|
Błagam ludzie jak ktoś ma szybki upload to niech wrzuci na rapidshare albo jakiś inny dobry serwer bo nawet teraz po północy mam katastroficzny transfer niecałe 5kb/s prosze!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
|
|
|
|
|
|
 PB 3x3x3 20.77s.C2Q Q6600 4x2.4GHz;Gigabyte S-series;Gigabyte GF GTX260 896MB;4GB DDR2 OCZ 800Mhz;Samsung 320GB, OCZ 600W;DVD LG;MODECOM STEP
|
|
|
|
|
|
cube
|
Sergio#20 u mnie też powinien być ponad 100 transfer ale jakby bylo tak ok 50 to bym nie prosil o up........ poratuje ktoś??
|
|
|
|
|
|
 PB 3x3x3 20.77s.C2Q Q6600 4x2.4GHz;Gigabyte S-series;Gigabyte GF GTX260 896MB;4GB DDR2 OCZ 800Mhz;Samsung 320GB, OCZ 600W;DVD LG;MODECOM STEP
|
|
|
|