Nie wiem czy kolega powyżej się nabija...ja chłopaki ciągle wychodzę z założenia , że rap w Polsce wymiera...Dlatego sam go zacząłem produkowac bo sytuacja w Polskim Hip-hopie jest bardzo inspirująca (mój sejs to
REJESTRACJA lub
LOGOWANIE <--- To nie jest reklama po prostu robie rap i jesli chcecie go posłuchac to zapraszam).Kiedyś Peja to był ten Peja którego można było słuchac non-stop
Teraz Peja to błazen jakich mało...Takie same zdanie mam o Sokole...U którego zaczęło się wszystko od "w aucie" nagranego niby dla beki...Tedzik?Prawdziwy przykład co hajs robi z człowieka
Bo o Mezie to już nie wspomne...Jak taki dobry raper jakim był Mezo mógł się sprzedac?
...Mówie szczerze!a w tej chwili to co mamy "Firma" ? Co cie jara w tej firmie?Nieustanna nawijka o jointach?Czy o tym jak popek zajeb*scie walczy w klatce?Aktualnie wg mnie więcej jest raperów żenujących niż dobrych
Nadpłynął wieeelki regres!Teraz kieruje pytanie do was...Czy Rap utrzyma się na Polskim rynku muzycznym?Założę się że 95 % z was tutaj kupiło max 3-4 płyty rapowe...Oczywiscie tam powyzej zapomniałem o Eldoce
Eldoka też jest świetny jak i trzeci wymiar
...i jeszcze jedno nie mylic Rapu z Hip-hopem!Bo to nie to samo!