|
|
|
Morgaz911
|
Miejmy nadzieje, że nie będzie jakiś nieprzyjemnych niespodzianek i update/patch jutro wyjdzie 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
DoMManU
|
Miejmy nadzieje, że nie będzie jakiś nieprzyjemnych niespodzianek i update/patch jutro wyjdzie  Też z Michałem mamy taka nadzieję 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
fantheblues
|
No panowie, już mi się ręce trzęsą, żeby zagrać 
|
|
|
|
|
|
"Mamy najlepszych graczy oraz – wybaczcie jeśli jestem arogancki – najlepszego trenera." - The Special One
|
|
|
|
DoMManU
|
No panowie, już mi się ręce trzęsą, żeby zagrać  No musi być dopracowane wszystko  jeszcze była kolejność zespołów niemieckich zmieniana aby Wolfsburg był w CL cały patch/update po wypakowaniu będzie ważyć mniej niż 500mb to mogę powiedzieć teraz  No w przerwie między porządkowaniem folderów w kitserwerze a aktualizacją gdb zagrałem sobie meczyk no i nie będę ukrywać warto czekać bo gra na tym patchu który przechodzi przez ostateczną obróbkę to czysta przyjemność na żadnym patchu jeszcze mi się tak dobrze nie grało ^^
|
|
|
|
« Ostatnia zmiana: Lipiec 19, 2009, 17:28:31 wysłane przez DoMManU »
|
|
|
|
|
|
cinosław
|
powiem tak ... gram na Epatchu  mam tam sporo twarzy i dlatego nie chce go zmieniać ... ale już jest koniec sezonu na pes 09 więc chyba wypróbuje tego twojego bo mi narobiłeś smaka PS: na Epatchu gram od kiedy wyszedł ale zmienię go teraz  :  mam nadzieję że będzie spora ilość twarzy .. 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
DoMManU
|
powiem tak ... gram na Epatchu  mam tam sporo twarzy i dlatego nie chce go zmieniać ... ale już jest koniec sezonu na pes 09 więc chyba wypróbuje tego twojego bo mi narobiłeś smaka PS: na Epatchu gram od kiedy wyszedł ale zmienię go teraz  :  mam nadzieję że będzie spora ilość twarzy ..  Twarze to nie wszystko ale wszystko bez transferów to... NIC 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
lowicZ1
Junior
 Windows XP
Browser:
 Firefox 3.0.11
|
mądrze powiedziane, zacieram ręce 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Java
Starszy junior
One Of The Legends
 Windows XP
Browser:
 Firefox 3.0.11
|
Jeżeli usunąłem kilku zawodników to jak bede chciał wgrać tego updata to nie będzie żadnych problemów?
|
|
|
|
« Ostatnia zmiana: Lipiec 20, 2009, 09:35:27 wysłane przez Michal16Widzew »
|
|
|
|
|
|
|
Fat_ED
Starszy junior
 Windows XP
Browser:
 Opera 9.63
|
zastanawiam sie czy daliscie mordki dla druzyn z 2 polowy tabeli i beniaminkow EPL, ktore pojawialy sie na pes-patch.com bo robil je bodajze jeden gosc, calkiem sporo z nich bylo naprawde wysmienitych ale bardzo mozliwe, ze zabrakloby juz wolnych slotow na nie ;]
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Michał17Widzew
|
zastanawiam sie czy daliscie mordki dla druzyn z 2 polowy tabeli i beniaminkow EPL, ktore pojawialy sie na pes-patch.com bo robil je bodajze jeden gosc, calkiem sporo z nich bylo naprawde wysmienitych ale bardzo mozliwe, ze zabrakloby juz wolnych slotow na nie ;]
podaj link 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
sender1407
Gość
|
Wiem że teraz to pewnie juz troche za późno, ale wpadłem na pomysł który wyróżniałby jeszcze bardziej ten patch od innych. Mianowicie Liga Europejska można by zrobić np. zamiast Champions League albo w Pucharach/Ligach. Dodało by się kilkanaście zespołów grających w tych rozgrywkach m. in. Larissa,PAOK(Grecja),Gent(Belgia),Salzburg,Austria Wien,Rapid Wien(Austria),Trabzonsor(Turcja),Hearts(Szkocja),FK Moskwa,Spartak(Rosja),Young Boys,FC Bazylea(Szwajcaria),Olimpi Rustavi(Gruzja),Frednikstad(Norwegia). To 14 zespołów z różnych lig europejskich, doda sie jeszcze jakies druzyny z Bałkanów albo ze Skandynawii i z tych lig jak angielska,hiszpańska itd. i uzbierze się te 48 biorących udział w tej edycji. Kto nie wie jaki będzie system rozgrywania niech przeczyta TO
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Fat_ED
Starszy junior
 Windows XP
Browser:
 Opera 9.63
|
podaj link  to twarze Newnitnun i zaczynaja sie na str 8 http://www.pes-patch.com/category/pes-2009-faces/page/8 i dalej przez kolejne strony 9,10...itd, osobiscie wybralbym najlepsze a ktorych nikt innych nie stworzyl z EPL i dodal do patcha jak jest miejsce albo zamiast np niektorych z brazylijskiej itp ktore sa mniej wazne
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Michał4KKS
|