|
Michał17Widzew
|
Co do updata  , malutkie niedociągniecia (np. Arsenal stare stroje home  ) lecz można poprawić je samemu  Szkoda tylko, że znów nie ma Darrona Gibsona i Rodrigo Possbona w MU  No nic, to zabieram się do rozpoczęcia nowego sezonu ^^ Nie ma ich z powodu braku miejsc w manu....
|
|
|
|
« Ostatnia zmiana: Lipiec 20, 2009, 20:36:30 wysłane przez Michal16Widzew »
|
|
|
|
|
Jonko
Amator
 Windows XP
Browser:
 Firefox 3.5.1
|
A ja mam takiego pytania  bo zakrecony jestem  mam zainstalowanego Pesa z Bpl Patch ostatnia wersja. Gdy zassam tego nowego z dzisiaj Co mam popodmieniac aby był nooo Piekniejszy  :D
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
sharqu
|
mam pytanie ile wazy pierwszy part spakowany bo nie wiem czy mi pobralo :p
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Michał17Widzew
|
mam pytanie ile wazy pierwszy part spakowany bo nie wiem czy mi pobralo :p
1) 188mb 2) 80 mbPo Wypakowaniu ponad 500mb
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Morgaz911
|
A ja mam takiego pytania  bo zakrecony jestem  mam zainstalowanego Pesa z Bpl Patch ostatnia wersja. Gdy zassam tego nowego z dzisiaj Co mam popodmieniac aby był nooo Piekniejszy  :D Masz w środku instrukcje, więc sobie poradzisz 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Michał17Widzew
|
Tylko Pamiętajcie Kasujemy Stare cv06.img i wklejamy nowe z tego Update..No chyba ze nie posiadamy 1v patcha 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
cinosław
|
Zassysam dwa party na raz mam nadzieję że nie zawiodę się ;P
|
|
|
|
|
|
|
|
|
BarcaArsenal_Fan
Piłkarz B klasy

|Visca el Barca| & | Go Go Gunners !! |
 Windows XP
Browser:
 Firefox 3.5.1
|
Twarz Fabregasa jest trochę lipna 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
sharqu
|
No to musze pobrac part 1 -.- 2 razy mi juz przerywalo omfg
PS. Czy wam tez nie chce pobrac part 1 z gamingacces? bo ja trzy razy klikam download i mi przechodzi na inna strone tez z gamingacces ale jakies soccergaming ...
|
|
|
|
« Ostatnia zmiana: Lipiec 20, 2009, 21:10:26 wysłane przez sharqu »
|
|
|
|
|
|
|
|
Morgaz911
|
Brakuje mi Davide Santona z nr. 39 w Interze 
|
|
|
|
« Ostatnia zmiana: Lipiec 20, 2009, 21:18:55 wysłane przez Morgaz911 »
|
|
|
|
|
|
zocha516
Gość
|
wrzucicie na rapidshara ?? bo nie mogę coś pobrac z filefront a gamingacces jest full 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
cinosław
|
Brakuje mi Davide Santona z nr. 39 w Interze  Mam nadzieję że dodacie go w update ...  jego super mordka jest na pesfaces.co.uk
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
DoMManU
|
A noo dobra, dobra  Dzięki DoMManu  Co do updata  , malutkie niedociągniecia (np. Arsenal stare stroje home  ) lecz można poprawić je samemu  Szkoda tylko, że znów nie ma Darrona Gibsona i Rodrigo Possbona w MU  No nic, to zabieram się do rozpoczęcia nowego sezonu ^^ Arsenal ma stare home w nowym sezonie 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
http://www.pesleague.pl
|