|
|
sharqu
Piłkarz C klasy

Windows XP
Browser:
 Firefox 3.5.1
|
na file front nie chcialo mi sie pokazac okno do pobrania zostawilem strone na 10 minut i sie pojawilo
Zostalo2%!!! ^^
PROBLEM Z KITSERWEREM :/ : wzialem instal i sie zainstalowalo teraz wzialem config ustawilem 30 zaznaczylem te 2 ostatnie i save i teraz pisze tak :
ERROR, problem saving kitserwer configuration into this file: c.
HELP ;[
|
|
|
|
« Ostatnia zmiana: Lipiec 20, 2009, 21:15:14 wysłane przez sharqu »
|
|
|
|
|
|
cinosław
|
kurde jak widze jak przy łączu 1 mb\s pobiera mi się z file fronta 20 kb\s to mnie coś zbiera ;/;/ wrzuć na rapida albo odsiebie.com ...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
DoMManU
|
na file front nie chcialo mi sie pokazac okno do pobrania zostawilem strone na 10 minut i sie pojawilo
Zostalo2%!!! ^^
PROBLEM Z KITSERWEREM :/ : wzialem instal i sie zainstalowalo teraz wzialem config ustawilem 30 zaznaczylem te 2 ostatnie i save i teraz pisze tak :
ERROR, problem saving kitserwer configuration into this file: c.
HELP ;[
wziąłeś to na tym exe co było w patchu oczywiscie ?
|
|
|
|
|
|
|
|
|
sharqu
Piłkarz C klasy

Windows XP
Browser:
 Firefox 3.5.1
|
tak robilem wszystko z readme :p
Patch stawiany na czystej wersji po reinstalu systemu
@down wielkie dzieki zadzialalo juz sie z configowalo xD Co my byśmy bez Ciebie zrobili DoMManU :p
<dupoliz mołd of>
|
|
|
|
« Ostatnia zmiana: Lipiec 20, 2009, 22:02:01 wysłane przez sharqu »
|
|
|
|
|
|
DoMManU
|
tak robilem wszystko z readme :p
Patch stawiany na czystej wersji po reinstalu systemu
wez ten CLICK!
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Morgaz911
|
Ee ludziska, gdy gram lige Barcą, właczam first mecz, to przy aucie, rożnym wywala mnie do Windowsa.. Co może być nie tak?
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Donnie
Amator
 Windows XP
Browser:
 Firefox 3.0.11
|
To są stroje nr 3 ;p Pierwsze stroje Arsenalu są takie same jak w zeszłym sezonie.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
DoMManU
|
To są stroje nr 3 ;p Pierwsze stroje Arsenalu są takie same jak w zeszłym sezonie.
No ale to są 3 stroi trzecich nie da się wgrać  Ee ludziska, gdy gram lige Barcą, właczam first mecz, to przy aucie, rożnym wywala mnie do Windowsa.. Co może być nie tak?
Traktowałeś patch jako update?
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Morgaz911
|
No ale to są 3 stroi trzecich nie da się wgrać  Traktowałeś patch jako update? Tak.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
C.Ronaldo7 & Van Persie11
|
Ee ludziska, gdy gram lige Barcą, właczam first mecz, to przy aucie, rożnym wywala mnie do Windowsa.. Co może być nie tak?
Ten patch nie lubi Barcelony i tyle 
|
|
|
|
|
|
Blue moon, you saw me standing alone without a dream in my heart without a love on my own. Blue moon...
|
|
|
|
|
|
Morgaz911
|
yy nie, chyba podmieniłem tylko ..
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
akwajuk
Gość
|
TO JESTR OSOBY PATCH CZY TYLKO DODATEK DO BPL 08/09 ? !
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Morgaz911
|
TO JESTR OSOBY PATCH CZY TYLKO DODATEK DO BPL 08/09 ? !
Postanowiliśmy wydać update w postaci nowego patcha który nie będzie zawierał plików dźwiękowych i nowych stadionów co znacznie zmniejszy jego wagę a jednocześnie ktoś nie posiadający BPL patch 08/09 będzie mógł grać na nowym patchu bez nowych stadionów, przyśpiewek, muzyki na początku meczu i nowego soundtracka. Zaś jeśli ktoś posiada BPL patch potraktuje nowego patcha jako update podmieni część plików i będzie się mógł cieszyć znacznie bardziej wyedytowaną grą.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|