|
Michał17Widzew
|
i brak trykotu dla bramkarzy legii
trykot jest tylko zapisany w rgb....zorientowaliśmy sie się po wydaniu wszystkie wymienione błędy prze was są już poprawione
|
|
|
|
|
|
|
|
|
luk34
Piłkarz B klasy

cFc
 Windows XP
Browser:
 Opera 9.64
|
no niepowiem, patch chyba najlepszy jaki do tej pory miałem  pozdro i oby tak dalej...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
C.Ronaldo7 & Van Persie11
|
Ja chciałem powiedzieć że Adebayor został kupiony do Manchesteru City
|
|
|
|
|
|
Blue moon, you saw me standing alone without a dream in my heart without a love on my own. Blue moon...
|
|
|
|
sender1407
Gość
|
Co do Legii przydałooby się więcej twarzy  I żeby Roger nie był łysy 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Michał17Widzew
|
Ja chciałem powiedzieć że Adebayor został kupiony do Manchesteru City
przecież w patchu jest w city...wiec nie wiem czumu to piszesz Co do Legii przydałooby się więcej twarzy  I żeby Roger nie był łysy  to nie epatch....w update będzie miał krótkie kręcone
|
|
|
|
« Ostatnia zmiana: Lipiec 21, 2009, 12:03:14 wysłane przez Michal16Widzew »
|
|
|
|
|
|
sender1407
Gość
|
Co z tego że nie epatch?!  Jest z 10 twarzy Legii to co za problem je wgrać 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Michał17Widzew
|
Co z tego że nie epatch?!  Jest z 10 twarzy Legii to co za problem je wgrać  w to miejcie wole stopniowo dodawać zagraniczne face.... niż marnować sloty
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Java
Starszy junior
One Of The Legends
 Windows XP
Browser:
 Firefox 3.0.11
|
W Następnym uptade moze zrobcie chociaz Naicera Barrazita albo Randalla Jaya Emmanuela Thomasa albo Jamesa Shea ok ? ;d
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
smolarek222
|
Nikt nie napisał na poprzednią część patcha nawet że jest średni co najgorzej to dobry a ta część patcha jest o wiele lepsza od poprzedniej i zostały w niej poprawione błędy jakie mieli userzy... mało tego co tydzień w poniedzialek dostajesz ofa z transferami i poprawkami... więc czego chcieć więcej  opcję, że jest słaby zanznaczyli by tylko i wyłącznie osoby które również tworzą patche np. smolarek222 i dla niego nie miało by to znaczenia czy on w ogóle widział ten patch czy nie  ... no i takie osoby tutaj zaznaczą, że dobry albo ja nic nie wiem na ten temat  i też będzie można ich rozpoznać  no i jeszce boty zaznączą że dobry ale te 2 możliwości dałem zeby na nie przymknąc oko Ja zaznaczyłem (choć nie grałem) z najwyższej półki. Bo wiem,że jest zankomity,a po drugie lubię Ligę Angielską. Więc nie oceniaj jak nie wiesz,co bym zaznaczył.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
DoMManU
|
Ja zaznaczyłem (choć nie grałem) z najwyższej półki. Bo wiem,że jest zankomity,a po drugie lubię Ligę Angielską. Więc nie oceniaj jak nie wiesz,co bym zaznaczył.
No widzisz zaznaczyłeś coś mimo, że go nie masz przez takie osoby ankieta staje się nieobiektywna  Smolarek nie dyskutuj na temat głupiej ankiety bo to temat o patchu 
|
|
|
|
« Ostatnia zmiana: Lipiec 21, 2009, 12:43:41 wysłane przez DoMManU »
|
|
|
|
|
badboy23
Trampkarz
 Windows XP
Browser:
 Firefox 3.0.11
|
sklady w 100% a co robi szewczenko w chealsy i pizzaro
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Didier
Amator
 Windows XP
Browser:
 Firefox 3.0.11
|
Mam ten sam problem co pablitokg i nie wiem co zrobi lem zle i jeszcze mam pytanie czamu w chelsea nie ma sinclaira a jest quaresma i czemy drógie stroje sa białe te białe to 3 stroje a 2 chelsea są takie granatowo żółtawe ala inter
powtarzam pytanie badboy23 wrócili z wyporzyczenia
|
|
|
|
|
|
|
|
|
zapala1994
Starszy trampkarz
Jedno życie jeden gest FC BARCA jest the best !!
 Windows XP
Browser:
 Firefox 3.5
|
mam pytanie czy trzeba miec jakiegos patcha zebu to zainstalowac ?? czy jak zainstaluje to na czystego pesa to bedzie i chodzil ten patch perfect?  ?
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|