|
akwajuk
Gość
|
mam pytanie czy trzeba miec jakiegos patcha zebu to zainstalowac ?? czy jak zainstaluje to na czystego pesa to bedzie i chodzil ten patch perfect?  ? bedzie chodził
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
DoMManU
|
mam pytanie czy trzeba miec jakiegos patcha zebu to zainstalowac ?? czy jak zainstaluje to na czystego pesa to bedzie i chodzil ten patch perfect?  ? tak MAM PYTANIE:GDZIE SĄ STADIONY SKORO SĄ ZDJĘCIA   w bpl 08/09 powtarzam pytanie
badboy23 wrócili z wyporzyczenia
ja pobrałem cały folder z kitsami dla chelsa od fana chelsea więc on powinien wiedziec jakie stroje ma jego ukochany klub
|
|
|
|
« Ostatnia zmiana: Lipiec 21, 2009, 12:32:23 wysłane przez DoMManU »
|
|
|
|
|
|
pablitokg
Gość
|
jeżeli chodzi o OFa to jest "sporo" niedociągnięć ;> razi np. Bayer Munchen... powinno być BAYERN. A Vennegoor odszedł z Celticu i wrócił do Holandii ;] jest Gravesen jak koledzy wcześniej pisali, a nie ma ZAŁUSKI ! a Lech Poznań to taki z d... jest.. po co dodawać tak niedopracowaną ekipę? brak J.Wilka.. reprezentanta Polskii w końcu poniekąd ;] brak Chrapka, Kasprzika.. w Wiśle jest Nurkovic ktory ostatecznie kontraktu nie podpisał, a nie ma Kirma.. ja wiem że to jest BPL Patch, a nie Ekstraklasa.. ale skoro już się daje te 3 kluby Polskie to powinny być ciut dokładniej dopracowane chociaż składy.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Kaly
Trampkarz
 Windows Vista
Browser:
 Opera 9.64
|
mam pytanie? co zrobic by usunac te "wspaniałe" czerwony ręce Rooneya? bo nawet nei wiecie jak to wku...rza...wszytko by bylo pieknie gdyby wlasnei nei te rece...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Michał17Widzew
|
w Wiśle jest Nurkovic ktory ostatecznie kontraktu nie podpisał, a nie ma Kirma.. j
ty jesteś chyba jakiś inny albo masz inny of,...bo jak u ciebie nie ma kirma!!!!!
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
cinosław
|
mam pytanie ... niewiem dlaczego ale mam jakoś bardziej przyblizony obraz na meczu ...tak jakby za duża rozdzielczość ;/
i strasznie mi przyśpieszyło gre niewiem dlaczego ?
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Michał17Widzew
|
mam pytanie ... niewiem dlaczego ale mam jakoś bardziej przyblizony obraz na meczu ...tak jakby za duża rozdzielczość ;/
i strasznie mi przyśpieszyło gre niewiem dlaczego ?
zmień sobie właściwości w setting wlancz vsync..i kamerę
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Java
Starszy junior
One Of The Legends
 Windows XP
Browser:
 Firefox 3.0.11
|
Jest jednak troche błędów ... Quaresma gra z Interem, Bassong NIE gra w Arsenalu, Wenegoor nie gra juz w Celticu tak jak Gravesen, I jeszcze a propo Celticu czy moglibyście dodać do nich przyśpiewki?
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
pablitokg
Gość
|
ty jesteś chyba jakiś inny albo masz inny of,...bo jak u ciebie nie ma kirma!!!!!
Masz super formę odpowiedzi... od razu wyjeżdżasz że ktoś jest inny itp. !ok, mój błąd..! nie wiem czemu ale nie zauważyłem... tylko czemu od razu z takimi textami? czemu nie odpowiadasz tak na sporą liczbę niedociągnięć z Waszej strony jeżeli chodzi o przynależności klubowe niektórych zawodników? 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
fantheblues
Piłkarz A klasy

Windows XP
Browser:
 Safari 3.2.2
|
To wkońcu Chelsea ma kołnierzyk w patchu czy nie? PS Już pobieram 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
wiktor96
Amator
 Windows XP
Browser:
 Firefox 3.5.1
|
To jest najlepszy patch jakiego miałem brawa dla autora 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
kerek
Amator
 Windows XP
Browser:
 Firefox 3.0.11
|
wszystko ładnie pięknie..
ale panowie sprawdźcie reprezentacje Holandii.. bo jak próbuje nimi zagrac to mi wywala gre..
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|