Niech Bayern sprzeda w końcu tego żabojada z mordą, jakby ktoś mu po niej walcem 10 razy przejechał z pracownika nie ma niewolnika, a Bayern na sprzedaży zarobi trochę banknotów. A tego van Der Vaarta na pewno nie sprzedadzą, bo wypną na niego tyłek, bo takim słabym jest graczem. I tym krótkim textem pozdrawiam wszystkich Polaków, którzy nie są patriotami i muszą kibicować jakimś faszystowskim świniom z Madrytu, psujące zresztą i tak już zniszczony sport dla spoconych mężczyzn zwanych futbolem. Nara frajerzy!
Haha ro*****jesz mnie swoimi tekstami
Po pierwsze co do zabojada z morda.. coz, nie kazdemu jest dane byc tak pieknym jak ty...
Po drugie. Mam przypomniec co pisales o polskiej lidze i reprezentacji niemiec PATRIOTO? mowisz o polakach ktorzy kibicuje faszystowskim swiniom z Madrytu a pare tygodniu temu pisales o twoim uwielbieniu do reprezentacji niemiec i o tym jak to nasza liga jest zalosna. Wez sie puknij w leb moze zmadrzejesz (w co watpie
). Chociaz glupota przechodzi tez z wiekiem, wiec widze nadzieje na lepsza przyszlosc dla ciebie. Bo albo nie rozumiesz pewnych terminow typu patriotyzm albo sam nie wiesz co piszesz.
Ciekawe dlaczego super pieknosc ukryla swoj wiek? Ale nie martw sie, ja pamietam ile liczysz wiosen
zreszta po tym co piszesz tez latwo poznac ile masz latek dziecino.
Frajer śle pozdrowienia dla super pieknego patrioty!