ale daj spokojicie, jak Real był cienki w tamtym sezonie, ni penisa nikt się nie interesował, jak teraz Perez nakupował gwiazd już wszyscy srają po gaciach i wielkie oburzenie, odjebcie się od Realu i zajmujcie się swoimi klubami.
---
hahah daj spokojicie lol, nie mogę z tej cenzury hahaaha ni penisa^^^
Hmm... Realem zawsze będzie duże zainteresowanie, to w końcu najsłynniejszy i najlepszy klub XX wieku. Ja nie sram po gaciach, bo nie jestem przedszkolakiem, ani także się nie oburzam tymi rekordowymi transferami - masz kasę, to ją wydawaj. CR9 kosztował 96 mln euro, bo był tyle wart, a nie dlatego, że "Biały Obama" miał takie zachcianki. Gdybym miał tyle kasy, też tyle bym wydał na CR9, Kakę, Benzeme i R.Albiola. Mogłeś użyć innego słowa nić "odje***".
eMeK - no cóż, zmieniam zdanie - kibicujcie komu chcecie, nawet FK Kopenhaga, jak ktoś ogląda "Gang Olsena". Popełniłem błąd nazywając madrydistów "frajerami" - ManUtd nie lepsze, tyle kasy mają, a nic nie grają ostatnio. Za Realem nie przepadam, bo denerwuje mnie ich psucie futbolu, a kadrę Niemiec lubię, bo mają dobrych graczy i zawsze coś ugrają na Euro lub Coupe de Mound. Sprawę z faszyzmem, Franco zostawmy, bo to było kiedyś, żyjemy w XX wieku, nie jesteśmy Neadernaldczykami. Taa, polska młodzież się głupsza robi, a może to ty też do niej należysz, co?? Skoro Niemcy nadal nienawidzą Polaków, to czemu dalej tam "nasi pracują" ??
Maciąg - nie jestem żadnym gnojkiem, co kibicuje Niemcom. Zrozumiano??
Przepraszam wszystkich. Przyjmujecie przeprosiny??