Death1234, wyjdź debilu i się nie ośmieszaj, błagam cie, oszczędź nam twoich kretyńskich wypowiedzi na poziomie...w ogóle one nie są na żadnym poziomie....rozumiemy, że podnieca cię C. Ronaldo, a jakiś "Imbra" to twój nowy idol ale niestety przez to twoje zaślepienie tymi piłkarzami, nie zauważasz gry innych zawodników.... Ibrahimovic gra bardzo przeciętnie(bez podań na razie nie istnieje), a Messi(zdobywca 2 bramek w ostatnim meczu) jest piłkarzem wybitnym, jest liderem Barcy i mówię to ja kibic Realu...
i możesz mi wrzucać ile ci się podoba, obrażać moich rodziców, tak jak ty to potrafisz, ale tylko pokażesz po raz kolejny,że jesteś ograniczony i nauczyłeś się od kogoś jednej gadki i wciąż się powtarzasz...
ja nie wiem tylko dlaczego admini jeszcze cię nie zbanowali i tego drugiego idioty smolarka222, chociażby po prostu za zwyczajną głupotę....
pozdro for alll
-----
a twój podpis z ty OF' em pozostawiam bez komentarza, bo Ty to dopiero jesteś zajebisty, a nie będę przypominał jakim jesteś świetnym piłkarzem....jeszcze Real się po Ciebie nie zgłosił??
"Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie podejrzewałem że na świecie jest tak wielu idiotów." RealMadrytFan:) $$$ ma racje... cube myślisz że jesteś fajni i że poparcie będziesz miał
nie nie będziesz masz coś do smolarka222 ****e
ja daj spokoje niech mnie zbanują ale taką ciotą która gada tylko o messim i barcelonie to jest nawet takiego słowa nie ma
jesteś ciotą i dzieciakiem który nie rozumnie nic... co myślisz że będziesz miał poparcie co do 2 użytkowników
staną ci
zresztą ci nie ma co stać tylko dziura ozonowa
jak by messi nie grał tak dobrze to byś sie nie wypowiadał,,,,
i przynajmniej ja umiem grać nie kopie z czuba jak pewnie ty,, i jeszcze pewnie jak zobaczysz ze sie wypowiedziałem to bedziesz siedzieć godzine i gapił sie w monitor i tylko patrzał co napisałem