Gdzie go miał potwierdzić, bo ja sobie niczego takiego nie przypominam? Przypominam sobie jednak, że w niektórych spotkaniach ratował nam dupę.
Nie sledze tak dobrze poczynan MU ale jak tam czytałem o ty ze gdy grał pare meczów z bardzo dobrymi druzynami mial zawodzic.
Chodziło mi oto, że jeśli są na papierze, to także w klubie. Wystarczyło włączyć logiczne myślenie, a nie wyjeżdżać z tekstami, że "jeśli gram w United, jestem talentem".
Nie rozmumiem wiec co ma wspolnego z ich talentem ''gra'' w światwej sławy klubie.
Że jak są w wielkim klubie to coś w tym musi byc? Nie musi co ukazali nam piłakrze, których tam wczesniej wymieniłem.
Nie wiem co miałem innego wstawić, skoro przystawiłeś do Powella, Rasiaka.
Porównałem piłkarzy których potencjał można zobrazowac na dwóch punktach - szczycie Mount Everest i dnie Rowu Mariańskiego.
Kto zna tą stronę, ten zna. Ja pierwszy raz o niej słyszę.
Skopiuj adres tego lola i wklej do nowej karty. Sprawdz adres.
Żeby nie było i moze to nic nie zmieni, MU to mój drugi ulubiony klub chociaż daleko, daleko za Realem. Ale jeszcze nie od tego momentu sezonowiec - sezonowcem jestem dopiero od 7 klubu na mojej liscie ulubionych klubów. A Ferguson to jeden z tych trenerów których najbardziej szanuje. Szanuje bo wychodze z załozenia że trenera się nie - lubi, ale trenera się szanuje.
Proponuje na pw - cytaty na pol strony ala Nederland i proba ukazania swojej racji juz sie znudzily a tu czlowiek chce cos poczytaj jak wejdzie o Realu ;]
Masz rację. Ale na priv się juz tak fajnie nie dyskutuje, więc jedziemy dalej.
W związku z tym że tutaj nie bede dyskutował - specjlanie dla innych. A na priv juz tak fajnie się nie dyskutuje, więc moje stanowsko w temacie jest takie: (I juz dalej nie bede dyskutował)
Kto lepszym ''odkrywaczem'' talentów? Ferguson. Bo. Chociaż mozna uznac że Mourinho odkrył zdecydowanie więcej. W jaki sposób? Podając nazwiska wszystkich piłakrzy, którzy zdobyli Puchar Uefa w 2003 roku i LM rok pozneij. Wcześniej Porto uznawane bylo jak teraz Sportin L. Klub utytułowany, klub dobry. Może dobry w swojej lidze. Ale w Europie słabiutko. Może zły przykład. Lecz wczesniej Porto było słabe, a wygywając Puchar UEFA i LM piłakrze tam grający zoastali okrzyknieci talentami.
Lindegaard - nie chce mi się szukac kiedy zawiódł, ale wiem że zawiodł. Co przycmiło jego lepsze wystepy.
Talent - piłkarz, ktory nie wypalił chociaz był nazywany talentem. Lub starożytna jednostka miary wagi i pieniądza.