Autor Wątek: Manchester United  (Przeczytany 604566 razy)

Offline NexaT

• Prezes klubu
  • Dostał Piw: 10
  • Na forum od: 27.12.2010r.
  • Life is football, football is Manchester United...
  • Gram w: Shogun: Total War
Odp: !Manchester United!
« Odpowiedź #2280 dnia: Luty 05, 2012, 20:44:30 »
Ah, ty możesz wytykać błędy sędziego, ale fani United już nie?
Po prostu bredzisz, oba karne były słuszne, ty twierdzisz inaczej, ok.. Przypominam Ci o ręce, bo ty jesteś zadufanym fanem, i myślisz, że tylko twoja drużyna została skrzywdzona.

Offline mrozio11

• Starszy trampkarz
  • *
  • Dostał Piw: 2
  • Na forum od: 25.01.2009r.
  • Gram w: PES 2013
« Odpowiedź #2281 dnia: Luty 05, 2012, 21:08:08 »
Po prostu bredzisz, oba karne były słuszne, ty twierdzisz inaczej, ok.. Przypominam Ci o ręce, bo ty jesteś zadufanym fanem, i myślisz, że tylko twoja drużyna została skrzywdzona.
To nie jest tylko jego zdanie. Nawet na manusite widze sporo komentarzy kibiców MU, którzy uważają, że ten karny na 3-2 był mocno naciągany. To, że ty tak uważasz, nie znaczy że tak jest. Obie strony są mocno subiektywne lecz sam przyznaj że skoro na takiej stronce jak manusite ludzie piszą o wątpliwości tego karnego, to coś na rzeczy musi być.

Offline NexaT

• Prezes klubu
« Odpowiedź #2282 dnia: Luty 05, 2012, 21:15:56 »
Każdy ma swoje zdanie, już dzisiaj to pisałem kilka razy, fakt, może trochę przesadziłem, bo cały czas pisze, że karny jak najbardziej słuszny. Jednak widać, że obaj pracowali nogami, i myślę, że to był fakt, dzięki któremu ten karny był.

Offline Gandi Ganda

• Trampkarz
  • *
  • Dostał Piw: 3
  • Na forum od: 18.09.2011r.
« Odpowiedź #2283 dnia: Luty 05, 2012, 21:52:29 »
Przypomnij sobie rękę Torresa i faul Cahilla.(?)Gdzie ja napisałem, że wszyscy kibice Chelsea to 10 latkowie?
Dziadków? My chyba mówimy o 2 różnych sytuacjach. Nawet nie wiem czy wiesz o czym ja teraz pisze..

Ja napisałem że chcesz powiedzieć  a nie że to napisałeś i widzisz znowu odwracasz kota ogonem :P

Zapraszam REJESTRACJA lub LOGOWANIE. Poczytajcie komentarze 10 letnich fanów The Blues. Mocne.

Kibice Chelsea tak mają. Zwłaszcza tych 8 osłów, którzy w 80 minucie wyszli ze stadionu.
To pokazuje oblicze kibiców The Blues.
Twórca Ekstraklasa Mod 2013

Offline NexaT

• Prezes klubu
« Odpowiedź #2284 dnia: Luty 05, 2012, 22:02:28 »
Ja pier**, teraz na serio się zapytam.
Ty sobie ze mnie jaja robisz, czy na serio to piszesz? Przeczytaj te moje posty i zastanów się co napisałeś.
Podpowiem Ci:
Zapraszam REJESTRACJA lub LOGOWANIE

Offline Lukaszeq

• Dyrektor sportowy
  • Dostał Piw: 0
  • Na forum od: 07.05.2008r.
« Odpowiedź #2285 dnia: Luty 05, 2012, 22:09:21 »
Faul Cahilla jeśli był to przed polem karnym, w dodatku najpierw trącił piłkę więc góra żółta kartka i rzut wolny. Nie wiadomo czy z tego byłby gol.
Symulacja Luiza, ok, to się zgadza. Ale to nie dało nam karnego tylko wolny o wiele trudniejszy do wykonania.
Ręka Torresa? Błagam... ręka wzdłuż ciała bez jakiegokolwiek ruchu by ją wybić czy sobie przyłożyć ją do nogi.
Drugi karny? Śmiech na sali... Webb pcha to United nie tylko w tym meczu. Z federacją sędziowską się nie wygra.
Pierwszy mecz tych drużyn przypominam również był kontrowersyjny, jeśli dobrze pamiętam dwa gole po spalonych. Nie zwalam tutaj wszystkiego na sędziego, Chelsea grała ogólnie tak przeciętnie ale z sercem. Wynik 3:0 jednak powinien spowodować spokojny mecz do końca ale już pierwszy karny podciął skrzydła i dodał je MU. Szkoda bo mecz z wynikiem 3:1 o wiele lepiej by się zapamiętało, bez kontrowersji szczególnych, Webb by się wybronił. Po takich batach Chelsea by mogła złapać wiatr w żagle a teraz będzie pewnie tak jak po meczu z QPR, zacznie się znowu słaba seria :/

TheBestCitizens

• Gość
« Odpowiedź #2286 dnia: Luty 05, 2012, 22:15:43 »
Z Webbem są zawsze jakieś kontrowersje ;D Co prawda nie oglądałem tego meczu, jednak poczytałem sobie o nim na forach i większość twierdzi, nawet kibice UTD, że drugi karny był niesłuszny. Pierwszy mecz tych ekip oglądałem i tam 2 bramki UTD po spalonych.

Offline NexaT

• Prezes klubu
« Odpowiedź #2287 dnia: Luty 05, 2012, 22:19:05 »
Symulacja Luiza, ok, to się zgadza. Ale to nie dało nam karnego tylko wolny o wiele trudniejszy do wykonania.
Byłby na pewno. W ostatnich kilku meczach dawaliśmy rywalowi faul na 25m. lub w okolicach, zawsze padały bramki. Patrząc jak Mata pod koniec meczu przycelował, bez wątpliwości byłby gol.

Ręka Torresa? Błagam... ręka wzdłuż ciała bez jakiegokolwiek ruchu by ją wybić czy sobie przyłożyć ją do nogi.
Równie dobrze mógł te rączki schować za siebie i brać piłkę na ryja, tak jak zrobił to Evra. Boli, ale liczy się poświęcenie.

Z federacją sędziowską się nie wygra.
Tak, ale FA jest bardziej nastawiona optymistycznie do Chelsea aniżeli do Manchesteru.

Pierwszy mecz tych drużyn przypominam również był kontrowersyjny, jeśli dobrze pamiętam dwa gole po spalonych.
Był tak samo kontrowersyjny, jak ten mecz 2:1 na Stamford Bridge, w minionym sezonie.

Offline Pikachu

• Amator
  • *
  • Na forum od: 17.03.2011r.
« Odpowiedź #2288 dnia: Luty 05, 2012, 22:26:51 »
Evra został nabity z paru metrów. Koleś chciał wrzucić więc nie zdążył nawet mrugnąć. Co do meczu no to piękny, wizytówka Premier League. Gol Maty, gol sezonu!! Jak on to huknął, i ta wrzuta.. poezja. Do tego interwencja De Gei po wolnym, także interwencja sezonu. Poleciał jak szalony. Szkoda, że Torres się zabawił z obrońcami i stracił piłkę, powinien uderzyć. Piękny mecz i City powiększają przewagę.

Offline NexaT

• Prezes klubu
« Odpowiedź #2289 dnia: Luty 05, 2012, 22:43:07 »
Gol Maty, gol sezonu!!
Nie poniosło Cię?

Offline Bogo_Chelsea

• Amator
  • *
  • Na forum od: 14.05.2009r.
  • ONLY ONE DI MATTEO
« Odpowiedź #2290 dnia: Luty 05, 2012, 23:03:12 »
A masz ladniejsza bramke ???
Co do naśladowaniu NEDERLANDA- tak.. muszę się przyznać. To mój osobisty bóg, jest moim guru! Jak można go nie wielbić?!

Offline Lukaszeq

• Dyrektor sportowy
  • Na forum od: 07.05.2008r.
« Odpowiedź #2291 dnia: Luty 05, 2012, 23:17:09 »
Heh nie no nie przesadzajmy z tym golem sezonu. Gdyby to było zza pola karnego to może i tak. Gol był ładny, wrzutka na nos wysokiej klasy ale na pewno nie gol sezonu.
Obie ekipy wielkich umiejętności w tworzeniu akcji nie pokazały ale i tak było widowisko, jak zwykle okraszone kontrowersjami i cóż, trzeba przełknąć ten remis bo patrząc na grę Chelsea to każdy tutaj przewidywał że będzie 3:0 ale dla MU. Obie ekipy bez kilku piłkarzy. Bosingwa jednak zrobił swoje, naprawdę jest w formie :)

Offline Nederland

• Piłkarz B klasy
  • **
  • Dostał Piw: 23
  • Na forum od: 06.02.2010r.
    • last.fm
« Odpowiedź #2292 dnia: Luty 05, 2012, 23:22:20 »
Cytat: ebolek
nie ma to jak Angielska kopanina i Kick&Run.
Cóż, jak widać angielska "sieka" i "gra na dzidę" dostarcza o wiele więcej emocji niż hiszpańskie kołysanki i dżoga bonito. A chyba o emocje w tym sporcie chodzi, nie?

Cytat: Gandi Ganda
Webb z De Geą ratują MU
Webb? Przed zwycięstwem ich uratował? Bo podyktował słusznego karnego i jedenastkę, którą mógł spokojnie odgwizdać? Owszem, Welbeck wykazał się dużym boiskowym sprytem, ale gdyby Ivanović jak ostatni idiota nie podniósł nogi i nie zablokował kończyny gracza MU, nie byłoby sprawy. Serb nie wiedział, że nie ma szans przepisowo zatrzymać Danny'ego, Anglik tylko wykorzystał okazję. Webb w dodatku uratował jeszcze MU przed wygraną, nie wyrzucając Cahilla z boiska w 5 minucie i nie dyktując karnych po pierwszym faulu na Welbecku i ręce Torresa, której Hiszpan przy ciele nie trzymał. Faktycznie, biedna ta Chelsea. Dziwnym zbiegiem okoliczności w każdym meczu przeciwko MU jest pokrzywdzona przez sędziów... Do tej pory doskonale pamiętam, jak Terry strzelił gola, faulując Browna, po dośrodkowaniu z rzutu wolnego, którego być nie powinno. Wtedy też Niebiescy byli biedni. Aż mi się ich żal robi.

Równie dobrze mogę powiedzieć, że Chelsea zawdzięcza remis wyłącznie szczęściu, bo pierwszy gol dla niej to samobój, a drugi padł po sporym rykoszecie.

Cytat: Ukassiu
potem było już tylko lepiej - remis bardzo sprawiedliwy jeśli chodzi o grę
Patrząc na drugą połowę, owszem, ale w pierwszej Chelsea nie robiła nic. Inna sprawa, że United nie potrafili w żaden sposób wykorzystać swojej przewagi, ale nie zmienia to faktu, że byli stroną przeważającą. Dość powiedzieć, że Sturridge przez strzeleniem bramki był kompletnie niewidoczny, a o Macie komentator nawet mówił, że na pół godziny wyszedł sobie do toalety.

Ja bym dodał do tego, takie mecze tylko w canal+;) 
Fajnie się sprzeczali, kto będzie wykonywał karnego. Jeden najpierw powiedział, że Rooney, ale potem zmienił zdanie na Hernandeza i zapewnił, że nawet jeśli to Anglik podejdzie do piłki, on dalej będzie za Meksykaninem.

Cytat: NexaT
Ronaldo, u nas nie zostaniesz wygwizdany.
No, oferujemy inne atrakcje. Welbeck nie skończył jeszcze 18 lat, a dostał opie_dol od Fergusona, za to że za mało żywiołowo cieszył się z bramki strzelonej bramkarzowi Derby.

Cytat: PortoFan
już nie tylko Polska - Austria,
To ten sam mecz, w którym Webb podarował Polsce gola ze spalonego, a potem podyktował słusznego karnego? Zaskakujące, że nikt wtedy nie miał pretensji do faulującego Polaka (Bąka albo Lewandowskiego, nie pamiętam).

Cytat: Łukasz
Fani United są wielce zachwyceni bo mają farta
Mocne słowa jak na kogoś, kogo drużyna najpierw zdobyła bramkę po samobóju Evansa, a potem po rykoszecie Ferdinanda, który miał większy udział przy tym golu niż Luiz, a poza tym dwa razy przewiniła w polu karnym i uszło jej to na sucho. Ale owszem, United zawsze mają farta - bo przecież Chelsea jak nie wygra, to na pewno sędzia macza w tym palce. Który to już mecz pomiędzy MU i CFC z rzędu?

Powiedziałem jaka jest prawda.
Owszem, gówno prawda to też prawda.

Cytat: mrozio
Nawet na manusite widze sporo komentarzy kibiców MU, którzy uważają, że ten karny na 3-2 był mocno naciągany.
Uważają też, że powinno się podyktować jedenastkę po poprzednim faulu na Welbecku. Nazwij to jak Boas: "wynagrodzeniem krzywd".

Cytat: TBC
jednak poczytałem sobie o nim na forach
Prędzej na stronach. Szczerze wątpię, że znalazłeś forum MS albo DP, skoro bywalcy strony nie wchodzą tam prawie nigdy. Zresztą, jeśli powiesz, że wszedłeś sobie na forum MS, to będę miał zwyczajną gwarancję, że łżesz.

Cytat: Pikachu
Gol Maty, gol sezonu!!
Był ładny, ale bez przesady. Co innego, jakby huknął to z większej odległości, a nie z kilku metrów.

Szkoda, że Torres się zabawił z obrońcami
Raczej próbował się z nimi zabawić, bo Valencia zabrał mu piłkę w ułamek sekundy po tym jego beznadziejnym zwrocie.

Cytat: Bogo
A masz ladniejsza bramke
Zostało jeszcze 16 kolejek, to raz. Dwa, że skoro przypominają mi się na czysto m.in. dwie bramki Younga z Arsenalem czy ta Naniego z Chelsea, a nie widziałem skrótów wszystkich meczów, nie spieszyłbym się z osądem. Trzy, nie sądzę by bramka Maty pobiła klepkę, z której padł gol na 3:2 w ubiegłorocznej FACS.

Cytat: Lukaszeq
patrząc na grę Chelsea to każdy tutaj przewidywał że będzie 3:0 ale dla MU.
Gdy przepowiadaliście waszą klęskę w swoim temacie, pisałem, że jeszcze się zdziwicie.

Bosingwa jednak zrobił swoje, naprawdę jest w formie
Nic dziwnego, skoro krył Younga, który po meczu został strasznie skrytykowany przez fanów.
" border="0

Offline Gandi Ganda

• Trampkarz
  • *
  • Dostał Piw: 3
  • Na forum od: 18.09.2011r.
« Odpowiedź #2293 dnia: Luty 05, 2012, 23:36:59 »

Webb? Przed zwycięstwem ich uratował? Bo podyktował słusznego karnego i jedenastkę, którą mógł spokojnie odgwizdać? Owszem, Welbeck wykazał się dużym boiskowym sprytem, ale gdyby Ivanović jak ostatni idiota nie podniósł nogi i nie zablokował kończyny gracza MU, nie byłoby sprawy. Serb nie wiedział, że nie ma szans przepisowo zatrzymać Danny'ego, Anglik tylko wykorzystał okazję. Webb w dodatku uratował jeszcze MU przed wygraną, nie wyrzucając Cahilla z boiska w 5 minucie i nie dyktując karnych po pierwszym faulu na Welbecku i ręce Torresa, której Hiszpan przy ciele nie trzymał. Faktycznie, biedna ta Chelsea. Dziwnym zbiegiem okoliczności w każdym meczu przeciwko MU jest pokrzywdzona przez sędziów... Do tej pory doskonale pamiętam, jak Terry strzelił gola, faulując Browna, po dośrodkowaniu z rzutu wolnego, którego być nie powinno. Wtedy też Niebiescy byli biedni. Aż mi się ich żal robi.

Obejrzyj sobie filmiki z nurkowania Welbecka.Każdy kto obejrzy powtórke to zatwierdzi.

Jakieś 15 sekund  przed tym faulem Cahilla od tyłu był faulowany chyba Mata.Jak by zagwizdał to byście z kontrą nie wyszli i byście nie gadali ze Cahill faulował przed polem karnym na czerwo (chociaż piłka uciekła mu do rogu pola karnego)
Twórca Ekstraklasa Mod 2013

Offline D17

• III - ligowiec
  • Dostał Piw: 16
  • Na forum od: 27.11.2009r.
  • Real Madryt!
    • Status GG
  • Gram w: PES 2016
« Odpowiedź #2294 dnia: Luty 05, 2012, 23:40:15 »
Ja bym dodał do tego, takie mecze tylko w canal+;)  

"-Co tam ci ochroniarze robią?
- Chronią..." ;D

,, Torres miał 10 metrów do bramki ... ''
- ,, a gdzie tam 10 !''
- ,,Dobra 9 ''
- ,, 8 !!! ''
xD

Nahorny: "Wcześniej Sir Alex siedział smutny, zmarkotniały, ale teraz żuje gumę w tradycyjnym tempie" :D

Twarowski: "Fani Chelsea bardzo lubią Fernardo Torresa, nie przyjeżdża Bentleyem na treningi tylko przychodzi z torbą na ramieniu, przechodzi razem z kibicami, rozdaje chętnie autografy, tylko ma jeden minus.. nie strzela bramek"

Twarowski: "Niekiedy myślę, że nawet nobliści mają problemy z rozszyfrowaniem Howarda Webba"

Oraz z innych spotkań:

Twarowski: "Za dużo piłkarskiej maniany ze strony Walcotta" :D

Twarowski: "Patrząc na składy, to na Old Trafford i na Ewood Park chyba nie podpisali kontraktów z NFZ na nowy rok" :D

Twarowski: "Kruca bomba mało casu.. kruca bomba mało miejsca" :D

Twarowski: "W ostatnich minutach piłkarze Newcastle spędzili w swoim polu karnym jakieś 99% czasu"
Nahorny: "No, a Krul nawet 100%" :D

"Zdaje się, że włosy trzymają się dobrze, bo Rooney strzelił gola tym miejscem, gdzie są świeże" :D i "o bramkarzch takich jak Friedel mówi się, że mają szufle zamiast dłoni"

<a href="http://forum.pesleague.pl/index.php?PHPSESSID=9b028428800d300bdedc0cabad305452&amp;action=register">REJESTRACJA</a>&nbsp;lub&nbsp;<a href="http://forum.pesleague.pl/index.php?PHPSESSID=9b028428800d300bdedc0cabad305452&amp;action=login">LOGOWANIE</a>

Genialni prawda ?? :D

Offline chmielu2108

• II - ligowiec
  • Na forum od: 09.11.2009r.
« Odpowiedź #2295 dnia: Luty 05, 2012, 23:44:46 »
D17 - Zajebiści są ;D
" border="0
" border="0

Offline Pikachu

• Amator
  • *
  • Na forum od: 17.03.2011r.
« Odpowiedź #2296 dnia: Luty 05, 2012, 23:46:31 »
Trzeba być wielkiej klasy technikiem by uderzyć tak jak Mata. Gdy gracie w piłkę chociażby na podwórku to wiecie z pewnością jak trudno jest nakryć taką piłkę idealnie. Wrzutka była mocna i dokładna i leciała wcale nie idealnie, w dodatku przestrzelić z takiej piłki jest bardzo łatwo, stopa lekko w prawo bądź w lewo, ciała źle położone i piłka w trybunach. Dla mnie gol miodzio, czekam na lepszego.

Offline Nederland

• Piłkarz B klasy
  • **
  • Dostał Piw: 23
  • Na forum od: 06.02.2010r.
    • last.fm
« Odpowiedź #2297 dnia: Luty 06, 2012, 00:18:17 »
Je_nął po prostu jak naszła z kilku metrów, czym się tutaj podniecać? Biłbym pokłony, gdyby walnął tak zza pola karnego, jak robił to kilkukrotnie Scholes czy Anderton. Prosiłeś o lepsze bramki, więc masz:

<a href="http://forum.pesleague.pl/index.php?PHPSESSID=9b028428800d300bdedc0cabad305452&amp;action=register">REJESTRACJA</a>&nbsp;lub&nbsp;<a href="http://forum.pesleague.pl/index.php?PHPSESSID=9b028428800d300bdedc0cabad305452&amp;action=login">LOGOWANIE</a>
+ jeszcze gol Naniego z Chelsea (nie znalazłem powtórki, na YT o to trudno, a na szukanie na Dailymotion i Vimeo nie mam za bardzo czasu).

Weź pod uwagę to, że są to gole jednej drużyny, bo nie śledzę na bieżąco gry innych zespołów. Całkiem możliwe jednak, że kilka pięknych bramek w pozostałych meczach padło.

<a href="http://forum.pesleague.pl/index.php?PHPSESSID=9b028428800d300bdedc0cabad305452&amp;action=register">REJESTRACJA</a>&nbsp;lub&nbsp;<a href="http://forum.pesleague.pl/index.php?PHPSESSID=9b028428800d300bdedc0cabad305452&amp;action=login">LOGOWANIE</a> - Tutaj macie obraz gry Chelsea, która ze swojej biedy oblega już chyba budynki Caritasu i żebrze nawet pod meczetami. W ogóle Martin Atkinson to jeszcze większe ziółko niż Webb, ale tylko łysego się ludzie czepiają, nawet jeśli gwiżdże pod Chelsea (a ostatnio było tak dzisiaj i na wiosnę, w 36. kolejce).

Obejrzałem sobie powtórki REJESTRACJA lub LOGOWANIE i nie widzę powodów, bym miał zmienić zdanie. Zgodnie z tym, co napisałem wcześniej, Ivanović zahaczył o nogę Welbecka. Jasne, cofnął swoją, ale już wtedy, gdy Anglik upadał. Danny mógł próbować utrzymać się na nogach, ale nie musiał, bo wykorzystał boiskowy spryt. Jedenastka rzeczywiście kontrowersyjna, ale o symulacji mowy być nie może, bo kontakt był. Zresztą sam Boas powiedział, że sędzia wynagrodził tą decyzją United - nietrudno się domyślić, że chodziło mu o zadośćuczynienie za faul z 11 minuty. Co za różnica? Gol to gol.
" border="0

Offline cube

• Kierownik drużyny
  • Dostał Piw: 6
  • Na forum od: 11.08.2008r.
  • Gram w: ...
« Odpowiedź #2298 dnia: Luty 06, 2012, 00:55:32 »
Ten drugi karny z dupy według mnie.

A teraz coś do ciebie Nederland. Zauważyłem od dłuższego czasu, że po każdym przegranym lub zremisowanym meczu United, ty zawsze masz 1000 powodów niepowodzenia swojej drużyny ale nigdy nie jest to zwyczajnie słaba gra. Nie odnoszę się konkretnie do tego meczu. Albo gdy jest jakaś sporna sytuacja nazwijmy to na korzyść United, to także zawsze znajdziesz multum spraw z cyklu: "gdyby 5 min wcześniej sędzia...", "tego gracza nie powinno być już na boisku od X minuty" itd. Albo częsta argumentacja, że większość goli traconych przez United to fart, bo to samobój, tu ewidentne błędy obrony, a tu brak koncentracji, no niestety na tym polega futbol. A to też nieraz Ferguson po raz kolejny kogoś tam zlekceważył czy nie wiem piłkarzom się grać nie chciało. Czy np. po finałach LM z Barcą, to dla ciebie to Manchester przegrał te mecze, a nie Barcelona wygrała, a Realowi wytykałeś po kolejnych porażkach jak to beznadziejnie oni nie grali z Barcą(jak najbardziej tak było, bo grali ch****). Po odpadnięciu przez United z LM z twoich wypowiedzi wywnioskowałem, że Manchester nie był gorszy od rywali, tylko nie wyszedł z grupy, bo tak chciał(no tak to odczułem, może błędnie). Trochę pokory. I chyba lepiej nie lekceważyć rywali i nie popełniać błędów własnych, nie strzelać swojaków(no  tym sezonie trochę już ich było). Przecież nikt United i Fergusonowi robić tego nie każe.

To tyle ode mnie.

C2Q Q6600 4x2.4GHz;Gigabyte S-series;Gigabyte GF GTX260 896MB;4GB DDR2 OCZ 800Mhz;Samsung 320GB, OCZ 600W;DVD LG;MODECOM STEP

Offline PortoFan

• Piłkarz okręgówki
  • **
  • Na forum od: 28.04.2011r.
« Odpowiedź #2299 dnia: Luty 06, 2012, 00:57:29 »
To ten sam mecz, w którym Webb podarował Polsce gola ze spalonego, a potem podyktował słusznego karnego? Zaskakujące, że nikt wtedy nie miał pretensji do faulującego Polaka (Bąka albo Lewandowskiego, nie pamiętam).
Ned, ja nigdzie nie wspomniałem o którą sytuację chodzi
a chodziło mi o obie sytuacje,
i tego gola Polaków i karnego (chyba chodziło, żeby się zrewanżować)
wówczas Roger strzelił tego gola chyba
ale moim zdaniem, karnego być nie powinno, nie tylko moim
" border="0

TWOJA LIGA Pro Evolution Soccer

« Odpowiedź #2299 dnia: Luty 06, 2012, 00:57:29 »