Jakby były nazwy drużyn z herbami to by było dobrze, ale próbowałem reinstall itp i nic to nie daje bo jak instaluje herby to potem nie ma spolszczonego ML, a bez herbów mam spolszczone.
herby nie kolidują ze spolszczeniem (są przecież z pliku
dt04.img i po zainstalowaniu DLC od konami w
dt0f.img) a spolszczenie siedzi w dt05_e.img - jednym słowem -nie umiesz się zastosować do wskazówek z pierwszej strony.
szkoda, że spolszczenie nie działa z patchami...
tak po za tym to zajebiste to jest!
działa z każdym patchem (jak tylko się umie czytać ze zrozumieniem);
No i gitarka wielkie dzieki mi tylko ci sponsorzy nie chodza pomieszani sa a reszta cud miod i orzeszki
jakby ktos wiedzial jak rozwiazac ta sprawe ze sponsorami to bylbym wdzieczny pozdrooo WEST HAM UNITED! GSE!
1.Sponsorzy są pomieszani Logo Nokia a nazwa Red bull itp.Na wszystkich wersjach tak jest ze sponsorami by Master rafael.
sponsorzy nie są pomieszani - jeśli wcześniej miałeś ściągniętych sponsorów by Master_Rafael & DiamondBack lub zainstalowanego Master Patcha to musisz usunąć wszystkie pliki w kitserverze z folderu dt06.img, które w nazwie mają "sponsor"
lub zainstalować spolszczenie z wersji 4,5 lub 6 i skopiować zawartość z kitservera z wybranej wersji do swojego kitservera.
mam pytanie ja mam np. jak włącze edycja to tam mam po angilesku tez tryb kariery to ma byc po angielsku czy u mnie jest coś nie tak prosze pomózcie
czytaj dokładnie stronę pierwszą
Tu jest amx 80-90%. W ML zaczolem nowa kariere i jest moze 60 % ML spolszczone. Poprawisaz to? ogolnie ok. A jak spolszczyc stary zapis ML?
Spolszczone jest 99,99% gry, tak jak pisze w temacie. Przeczytaj uważnie temat z góry na dół i nie będziesz miał problemów.