możecie mi powiedzieć dlaczego gdy uruchamiam instalator wyskakuje mi błąd??? przy każdym instalatorze???
Czyli nie jestem jakiś upośledzony Próbuję ściągnąć starszą wersję kitservera, może to jej wina ;]EDIT:Wrzuciłem Twoje spolszczenie do innego kitservera i żadnych zmian, jest to więc albo błąd w instalce, albo w plikach dt06 ;]@EDIT: A co spolszczenie ma wspólnego z folderem dt06, możesz mi powiedzieć? Poza tym spolszzcenia nie wrzuca się do kitservera!!! Przy instalacji masz jak byk podaną ścieżkę do której trzeba zainstalować
witam ! wiec tak spolszczenie mi działa ale wgrałem sobie patcha zeby mieć lige niemiecka oryginalne stroje itp czyli chodzi mi o ten patch REJESTRACJA lub LOGOWANIE i mam problem wgrałem sobie spolszczenie od mastera rafela i po wgraniu patcha nie mam spolszczonego np trybu kariery zostan legenda ustawienia druzyny itp ! i moje pytanie brzmi jak zrobic zeby grac na tym patchu i miec pelne spolszczenie gry ?z gory dzieki pozdro!
przeczytalem i dalej nie wiem ;/
REJESTRACJA lub LOGOWANIEPo pierwsze full szacun za spolszczenie, stary jesteś wielki Niestety ja tak wielki nie jestem, stąd drugie pytanie- zainstalowałem spolszczenie na Twoim czystym kitservie. Spolszczenie działa w 100%, ale gdy zmieniam personalnie skład przed jakimkolwiek spotkaniem w jakichkolwek rozgrywkach to gra go nie zapamiętuje i mecz zaczynam w domyslnym ustawieniu. Czym to moze byc spowodowane? Jakiego pliku mi brakuje?Pozdrawiam Przyłączam się do pytania mam to samo Gracie zapewne Barcelona. W ustawieniach lineup na 0
Po pierwsze full szacun za spolszczenie, stary jesteś wielki Niestety ja tak wielki nie jestem, stąd drugie pytanie- zainstalowałem spolszczenie na Twoim czystym kitservie. Spolszczenie działa w 100%, ale gdy zmieniam personalnie skład przed jakimkolwiek spotkaniem w jakichkolwek rozgrywkach to gra go nie zapamiętuje i mecz zaczynam w domyslnym ustawieniu. Czym to moze byc spowodowane? Jakiego pliku mi brakuje?Pozdrawiam Przyłączam się do pytania mam to samo
Master otwarcie piszę że spolszczenie jest pierwsza klasa...jesteś gość jakich mało Dzięki za spolszczenie Pozdro
Czy mógłby mi ktoś napisać jak rozwiązać ten problem?W trybie kariera, liga itp. mam napisy angielskie przeplatane z polskimi. Jaki pliki muszę usunąć z kitservera, aby ten problem znikł?
Co do spolszczenia - jest wspaniałe Świetna robota Rafael JOŁ!Karwathino z u36? Jakie spotkanie w PesLeague xDJa to "ThoR"
Tu jest amx 80-90%. W ML zaczolem nowa kariere i jest moze 60 % ML spolszczone. Poprawisaz to? ogolnie ok. A jak spolszczyc stary zapis ML?
Kope lat ziom:) widzę że Pes rządzi:)