a wy sobie dalej ściagajcie zawodników po niewiadomo ile euro i psujcie im kariey
1. Zawodnicy po niewiadomo ile euro? Pewnie chodzi Ci o Ronaldo bądź Kakę. Sprawdzili się jak najbardziej. Kaka pomimo tego, iż nie grał na swojej nominalnej pozycji (ZA NAPASTNIKIEM/NAPASTNIKAMI), miał dużo asyst, bramek i pare ładnych zagrań. O Ronaldo nawet nie ma co mówić, bo był najlepszym zawodnikiem Realu w tym sezonie. Jeżeli to jest psucie kariery, to niech każdy zawodnik się tak marnuje.
a ile kosztował was Benzema i ile strzelił bramek? ten zawodnik stracił rok w swojej karierze tak samo jak wielu innych graczy o których ty sam dobrze wiesz.
2. A czy to wina Realu, że strzelił mało bramek? Stracił rok, bo od początku przygody z 'Los Blancos' robił z siebie wielką gwiazdę, chyba zapomniał, że to nie Lyon i ustalanie składu nie zaczyna się od niego. Nie wykorzystał żadnej z szans, które dostał.
i do tego oddawajcie gości za małe pieniądze którzy potem stają się gwiazdami(patrz Snejder-nominowany na najlepszego piłkarza MŚ)
3. Wiesz jak grał Sneijder w Realu? Poniżej poziomu wystarczy, czy mam to określić mocniej?
i oddawajcie za darmo gości ze szkółek którzy prezentują się nie raz lepiej niż ci których ściagacie za kilkadziesiat mln euro...
4. Jeżeli Real oddaje gości ze szkółek, to niemal zawsze w umowie zawierają opcję pierwokupu po to, by w razie rozrostu kariery piłkarza mogli go bez problemu odkupić. Przykład choćby Negredo, który miał w kontrakcie zapisaną opcję pierwokupu dla Realu w Almerii i została ona wykorzystana, o ile się nie mylę, takowa jest też zapisana w jego kontrakcie z Sevillą. To samo Granero.
Czy tak dla pewności, któryś kibic Realu mógłby powiedzieć czy mam rację, czy jej nie mam?
e tam pewnie te długi Barcelony w porównaniu z długami MU czy Liverpoolu to pikuś
Szczególnie ManUtd, których długi podchodzą CHYBA pod jakieś 800 mln. funtów.