Jest i juan mata
to już raczej pewne bo na większości serwisów pisze o tym, wiadomo przecież że odchodzi henry i pewnie ibra więc w ich miejsce muszą przyjść kolejni, sezon jest długi więc potrzeba zmienników a jak pokazała kontuzja iniesty w zeszłym sezonie - lewa strona była o wiele słabsza.
To było mniej realne ale bardziej liczyłem na wymianę Yaya - Robinho, no ale może i Mata będzie dobry rozwiązaniem.
Wciąż pozostaje w składzie Barcelony Hleb, Keirrson, Caceres i Chygryński - zawodnicy którzy nie grają wogóle więc są na wylocie
Choć ten ostatni to sam nie wiem na co on był kupowany i na co jest on potrzebny :/
Sporo się też mówi o odejściu już Marqueza, który marne ma szanse na grę w 1 zespole, a który chciałby sobie jeszcze gdzieś pograć.
Niewiadomo czy Krkić na pewno zostanie czy w przypłynie nowych napastników nie zostanie gdzieś wypożyczony lub sprzedany. No i nie wiadomo co z Abidalem, który też strasznie chciał odejść, więc przydałby się jakiś lewy obrońca.
No i wciąż pozostaje sprawa nowego kontraktu Daniego Alvesa :/ Mam nadzieję, że jednak zostanie w zespole.