Powinni się za to znaleźć rok później. Jakby popatrzeć z innej strony, to by było nawet korzystniejsze, bo na Wembley obroniliby tytuł.
Bo jestem obiektywny co jak co ale FCB nadal jest najlepszą druzyną na swiecie...
Tak, szczególnie kartka dla Thiago Motty była tam zasłużona
Czy ja wiem, przepisy mówią jasno że w takiej sytuacji sędzia jak najbardziej mógł podyktować karnego. Co prawda Puyol też miał spory wkład w przewrócenie Sergio ale to już jest przeszłość
z Interem to nie wiem jesli chodzi o bramke Milito to nie byl na spalonym a jesli o bramke Bojana to raczej byl.. Co do czerwonej kartki wymuszonej przez Roberta De Niro Busketsa to raczej tu byly kontrowersje.. Tak samo jak Ballack chcial zjesc Webba za rece a o wczorajszym dniu nie bd mowil bo jednak sedzia w niektorych sytuacjach byl stronniczy np. mogl podyktowac rownie dobrze karnego na Ibrze a tego nie zrobil w innych sytuacjach nawet nie odgwizdywal fauli dla ACM a jak gracze Barcy zostali kopnieci.. Chodzi o to zeby nie czuli sie juz takimi waznijeszymi z immunitetem bo po kazdej akcji Xavi wyskakuje do sedziego z pretensjami jakoby czerwona to najmniejszy wymiar kary..
kto wie jak sie gra w tą gre i co mam dac