Autor Wątek: Chelsea FC  (Przeczytany 619493 razy)

Offline Bartek10

• Prezes klubu
  • Autor wątku
  • Dostał Piw: 9
  • Na forum od: 06.08.2008r.
  • Gram w: ...
Odp: Chelsea Londyn - all o tym teamie
« Odpowiedź #1120 dnia: Styczeń 31, 2011, 20:13:33 »
Torres i Luiz w Chelsea.Może wskoczymy do 3
2 miejsce w :
Typer Premiership 2010/2011, Typer Ligi Mistrzów 2011/2012, Typer Champions League 2012/13
3 miejsce w :
Typer Premiership 2009/2010, Typer Premiership 2011/2012, Typer Premiership 2012/2013, Typer MŚ 2010,Typer Primera Division 2012/2013

Offline $RMF$

• Prezes klubu
  • Dostał Piw: 8
  • Na forum od: 07.11.2008r.
  • Im dłużej my przy piłce, tym krócej oni.
  • Gram w: ...
« Odpowiedź #1121 dnia: Styczeń 31, 2011, 21:08:50 »

W Liverpoolu już wnerw no ale mają Suareza i Carrola, a Chelsea zrobiła świetny interes szczególnie z Luizem bo to świetny obrońca
<iframe frameborder="0" width="790" height="600" scrolling="auto" src=" REJESTRACJA lub LOGOWANIE" title="Psychologiczne Gierki"></iframe>

Offline basti007

• II - ligowiec
  • Dostał Piw: 0
  • Na forum od: 20.08.2008r.
« Odpowiedź #1122 dnia: Styczeń 31, 2011, 21:20:10 »
<a href="http://forum.pesleague.pl/index.php?PHPSESSID=9c071ce6d919c6c319449f9b1070a310&amp;action=register">REJESTRACJA</a>&nbsp;lub&nbsp;<a href="http://forum.pesleague.pl/index.php?PHPSESSID=9c071ce6d919c6c319449f9b1070a310&amp;action=login">LOGOWANIE</a>&feature=player_embedded
One life, one game, one team
Trzej Królowie Wielkich Miast-Śląsk Wisełka Lechia Gdańsk

Offline ckman1973

• Prezes klubu
  • Na forum od: 08.01.2009r.
« Odpowiedź #1123 dnia: Styczeń 31, 2011, 21:22:54 »
Suarez w końcu niby ma iść do Chelsea.

Kurr, pomyliłem się z Luizem, tym obrońcą :P
« Ostatnia zmiana: Styczeń 31, 2011, 21:25:38 wysłana przez ckman1973 »
Też tak miałem jak byłem fanem Barcy. A mianowicie rok temu jak nie dostali się do finału to ich znienawidziłem i przeszłem na Manchester United

Offline Bogo_Chelsea

• Amator
  • *
  • Na forum od: 14.05.2009r.
  • ONLY ONE DI MATTEO
« Odpowiedź #1124 dnia: Styczeń 31, 2011, 22:41:09 »
David Luiz już w drodze

Reporterzy uchwycili obrońcę na lotnisku, kiedy wraz ze swoją narzeczoną udaje się w podróż do Cobham, aby przejść testy medyczne, a potem złożyć podpis pod kontraktem.

Co do naśladowaniu NEDERLANDA- tak.. muszę się przyznać. To mój osobisty bóg, jest moim guru! Jak można go nie wielbić?!

Offline Bogo_Chelsea

• Amator
  • *
  • ONLY ONE DI MATTEO
« Odpowiedź #1125 dnia: Styczeń 31, 2011, 22:45:09 »

W Liverpoolu już wnerw no ale mają Suareza i Carrola, a Chelsea zrobiła świetny interes szczególnie z Luizem bo to świetny obrońca

Ja nie ogarniam kibicow Liverpoolu, nie dosc ze zarobili 50 banie maja za to 2 dobrych napastnikow a pala koszulki i kory im sadzi jak by to Gerrard odchodzil z Anfield, poporstu w Live nie ma o co walczyc chyba ze o LE.
Co do naśladowaniu NEDERLANDA- tak.. muszę się przyznać. To mój osobisty bóg, jest moim guru! Jak można go nie wielbić?!

Offline Nederland

• Piłkarz B klasy
  • **
  • Dostał Piw: 23
  • Na forum od: 06.02.2010r.
    • last.fm
« Odpowiedź #1126 dnia: Styczeń 31, 2011, 22:48:26 »
Słyszałem plotkę mówiącą, że jedna z wcześniejszych ofert dla Liverpoolu w sprawie kupna Torresa zakładała ponad 40 mln euro i Sturridge'a (LFC napalili się na Anelkę, ale Ancelotti ponoć się nie zgodził). Napastnik Chelsea zostaje, czy przechodzi do Liverpoolu?

Ja nie ogarniam kibicow Liverpoolu, nie dosc ze zarobili 50 banie maja za to 2 dobrych napastnikow

Dalej czekam na odpowiedź od was - czy Liverpool i Chelsea są sobie wrogie, jeśli chodzi o relacje między kibicami? Jeśli tak, to chyba odpowiedź na twój brak ogaru jest oczywista. LFC kupili sobie dwóch napastników chyba po to, by stworzyć zabójcze trio, które podniesie ich z dna, nieprawdaż? A teraz ich plan spełzł na niczym, gówno z niego wyszło. Torres wyszedł na zwyczajnego zdrajcę, tyle w temacie.
" border="0

Offline D17

• III - ligowiec
  • Dostał Piw: 16
  • Na forum od: 27.11.2009r.
  • Real Madryt!
    • Status GG
  • Gram w: PES 2016
« Odpowiedź #1127 dnia: Styczeń 31, 2011, 22:59:44 »
Dokładnie zdradził ich. Po co mówił , że liczy się dla niego tylko LFC i żaden inny klub. Trochę nie halo. Ale pieniądze rządzą :) 170 tysięcy funtów ma zarabiać tygodniowo

Offline Bogo_Chelsea

• Amator
  • *
  • ONLY ONE DI MATTEO
« Odpowiedź #1128 dnia: Styczeń 31, 2011, 23:01:08 »
Kibice Chelsea z Liverpoolem nie sa chyba wrogami bo nic nie slyszalem ale po tym transferze moze sie stac ta wrogosc

Offline basti007

• II - ligowiec
  • Na forum od: 20.08.2008r.
« Odpowiedź #1129 dnia: Styczeń 31, 2011, 23:17:36 »
Ja nie ogarniam kibicow Liverpoolu, nie dosc ze zarobili 50 banie maja za to 2 dobrych napastnikow a pala koszulki i kory im sadzi jak by to Gerrard odchodzil z Anfield, poporstu w Live nie ma o co walczyc chyba ze o LE.

nie ogarniasz??
to jaki z ciebie kibic...

poporstu zrobil ich w ch.....

w wywiadach gada ze nigdy nie zalozy koszulki innego klubu z angli, a tu prosze pare funtow wiecej i juz lakomy na kase. Cenilem go jako pilkarza do dzisiaj.
One life, one game, one team
Trzej Królowie Wielkich Miast-Śląsk Wisełka Lechia Gdańsk

Offline Bogo_Chelsea

• Amator
  • *
  • ONLY ONE DI MATTEO
« Odpowiedź #1130 dnia: Luty 01, 2011, 00:27:34 »
OFICJALNIE: Fernando Torres i David Luiz w Chelsea!

To już pewne. Dwa wielkie nazwiska, miliony dolarów poza klubową kasą. Fernando Torres i David Luiz nowymi nabytkami Chelsea!

The Blues zwlekali z transferami do samego końca i udało się - Torres i Luiz założą koszulki Chelsea. Czekamy teraz na oficjalne potwierdzenie chelseafc.com.

Wygląda na to, że Torres będzie zarabiał około 180 000 funtów tygodniowo, a kwota transferu to 58 milionów funtów.

Oficjalna wiadomość Liverpool Football Club:

"Liverpool Football Club ma zaszczyt poinformować, że Fernando Torres jest teraz piłkarzem Chelsea. Z numerem 9 na koszulce będzie grał teraz Andy Carroll."

Torres udzielił już pierwszej wypowiedzi dla oficjalnej strony Chelsea Football Club:

- Jestem bardzo zadowolony z mojego transferu do Chelsea. Teraz oczekuję pomocy ze strony moich nowych kolegów z zespołu i grać tutaj przez wiele lat. Znam Yossiego Benayouna więc będę się z nim trzymał.

- Grałem z Chelsea wiele razy od chwili przybycia do Anglii, niektórych z tych spotkań nigdy nie zapomnę. Wiem, że mam tutaj wielką konkurencję, ale to mnie motywuje do ciężkiej pracy, aby zdobyć miejsce w zespole. Mam nadzieję zdobyć kilka ważnych bramek dla kibiców i świętować jakiś sukces w tym sezonie.

Torres zaczynał karierę w Atletico Madryt, dla którego grał w latach 2001-2007. W koszulce klubu ze stolicy Hiszpanii zagrał 214 razy, strzelając przy tym 82 gole. W Liverpoolu grał 102 razy i strzelił 65 bramek.

Dla reprezentacji El Niño grał w wygranych Mistrzostwach Europy w 2008 roku oraz Mistrzostwach Świata w 2010 roku. Ogólnie Hiszpan zagrał dla Hiszpanii 82 razy i strzelił 26 goli.

To bardzo istotny dzień dla Chelsea, udało nam się pozyskać jednego z najlepszych graczy świata, którego szczyt możliwości wciąż jest jeszcze przed nim. Od dawna podziwialiśmy jego talent. Fernando sprawdził się w Premier League, strzelając tu wiele bramek, jego pozyskanie jest potwierdzeniem naszych ambicji. Mam nadzieję, że każdy kibic jest równie podekscytowany faktem zakontraktowania Fernando jak ja - powiedział Bruce Buck.

Podpisanie kontraktu z takim piłkarzem jak Torres daje nam korzyści na wielu platformach. Carlo Ancelotti pragnął dodać do zespołu nowe talenty, aby szukać kolejnych trofeów w tym sezonie. Jesteśmy bardzo zadowoleni z sukcesu, jaki osiągnęliśmy tym transferem. Niewątpliwie to wzmocnienie pomoże nam w realizacji naszego potencjału - dodał dyrektor wykonawczy Chelsea, Ron Gourlay.

Transfer Davida Luiza potwierdziła oficjalna strona Benfici Lizbona - slbenfica.pt. The Blues zapłacili za Luiza 25 mln euro oraz oddała Benfice Nemanje Matica.
Brazylijczyk podpisał z Chelsea 5,5-letnik kontrakt, podobnie jak Fernando Torres.

- Cieszę się, że mogę dołączyć do tak dobrego klubu z Anglii. Wiem, że Chelsea ma jakość i klasę, jakiej brakuje wielu drużynom. Jest to dla mnie wielkie wyzwanie, ale jestem zdecydowany i pewny siebie, że przystosuję się do tej wspaniałej ligi i czekam na spotkanie z nowymi kolegami z zespołu.

Na temat wszechstronnego Brazylijczyka wypowiedział się także Ron Gourlay.

- David Luiz jest jedną z wielkich perspektyw obronnych w świecie piłki nożnej, już przecież gra w reprezentacji Brazylii. Jestem pewien, że udowodni jak cennym zawodnikiem może być dla Chelsea.

23-letni David Luiz Moreira Marinho urodził się 22 kwietnia 1987 roku w Sao Paulo, w Brazylii. Swoją piłkarską karierę zaczynał w Esporte Clube Vitoria in Bahia, gdzie zagrał 47 spotkań.

W Benfice zagrał 82-krotnie i w zeszłym sezonie pomógł zdobyć zespołowi mistrzostwo kraju, po raz pierwszy od pięciu lat, odbierając trofeum z rąk FC Porto.
« Ostatnia zmiana: Luty 01, 2011, 09:51:09 wysłana przez Bogo_Chelsea »

Offline Nederland

• Piłkarz B klasy
  • **
    • last.fm
« Odpowiedź #1131 dnia: Luty 01, 2011, 14:07:08 »
Co to za Luiz? Poważnie. To znaczy wiem, że to jakiś obiecujący zawodnik kupiony bodajże z Benfiki, ale niektórzy chyba niepotrzebnie kreują go na gwiazdę światowego formatu... Naprawdę, ostrzegam was, że może się stać takim niewypałem jak Pepe.
" border="0

Offline Sergio#20

• Prezes klubu
  • Na forum od: 19.10.2008r.
« Odpowiedź #1132 dnia: Luty 01, 2011, 14:27:01 »
Pepe jest niewypałem? :D

Chelsea zrobiła świetne transfery jak na zimowe okno.Graty.

Offline Emilek1908

• Kierownik drużyny
  • Dostał Piw: 1
  • Na forum od: 08.11.2009r.
  • Support your local football team!
  • Gram w: FIFA 16
« Odpowiedź #1133 dnia: Luty 01, 2011, 14:29:06 »
No wczoraj opłacało się czekać oglądając SkySports :D Torres będzie wzmocnieniem, w końcu Anelka może wypadnie ze składu bo mam powoli dosyć jego gry. Luiz to tak naprawdę wielka niewiadoma, ale liczę na niego bo za byle kogo ponad 20 milionów się nie płaci.
Torres już oficjalnie wybrał numer 9, co było chyba jasne. Trochę nie fair się zachował w stosunku co do kibiców Live, ale to już nie mój problem. Czekam na jego debiut :D

Offline Nederland

• Piłkarz B klasy
  • **
    • last.fm
« Odpowiedź #1134 dnia: Luty 01, 2011, 15:18:32 »
Pepe jest niewypałem? :D

Nie do końca o to chodzi. Pamiętam, co to się działo, jak przechodził do Realu, jaka była otoczka jego transferu. Teraz się nieco "dostosował" przyznaję - ale na początku przynajmniej w moich oczach sprawiał wrażenie zagubionego gościa, który gubi się w szybszej grze niż ta w lidze portugalskiej. Potem miewał różne wyskoki, jak np. skopanie Casquero (czy tam Albina, nie pamiętam dokładnie) w polu karnym. Czy na pewno spełnił posiadane w nim nadzieje, zbawił linię obrony Królewskich i był w pełni wart kwoty, jaką za niego zapłacono? (30 mln, tak?) Moim zdaniem, nie do końca.
" border="0

Offline kamileqPL

• Dyrektor sportowy
  • Na forum od: 30.11.2008r.
  • Dawniej Kaka269 ;) Polonia Warszawa <3
« Odpowiedź #1135 dnia: Luty 01, 2011, 16:08:48 »
Nie do końca o to chodzi. Pamiętam, co to się działo, jak przechodził do Realu, jaka była otoczka jego transferu. Teraz się nieco "dostosował" przyznaję - ale na początku przynajmniej w moich oczach sprawiał wrażenie zagubionego gościa, który gubi się w szybszej grze niż ta w lidze portugalskiej. Potem miewał różne wyskoki, jak np. skopanie Casquero (czy tam Albina, nie pamiętam dokładnie) w polu karnym. Czy na pewno spełnił posiadane w nim nadzieje, zbawił linię obrony Królewskich i był w pełni wart kwoty, jaką za niego zapłacono? (30 mln, tak?) Moim zdaniem, nie do końca.

Transfer Luiza nie pójdzie na marne. To co on grał w Benfice to jest poezja...
1000 wiadomości na PESLeague.PL - 20:29, 01.09.2012r.!!!!

" border="0

Offline Nederland

• Piłkarz B klasy
  • **
    • last.fm
« Odpowiedź #1136 dnia: Luty 01, 2011, 16:24:54 »
Liga angielska to coś zupełnie innego niż liga portugalska, więc radzę powstrzymać się z szumnymi zapowiedziami jego genialnej gry - to się okaże, czy w CFC będzie grał tak jak w Benfice.
" border="0

Offline kamileqPL

• Dyrektor sportowy
  • Na forum od: 30.11.2008r.
  • Dawniej Kaka269 ;) Polonia Warszawa <3
« Odpowiedź #1137 dnia: Luty 01, 2011, 16:32:59 »
Liga angielska to coś zupełnie innego niż liga portugalska, więc radzę powstrzymać się z szumnymi zapowiedziami jego genialnej gry - to się okaże, czy w CFC będzie grał tak jak w Benfice.

No masz rację. Podobnie było z Ronaldinho - świetny w Barcelonie, zero w Milanie, a teraz we Flamengo ;/
1000 wiadomości na PESLeague.PL - 20:29, 01.09.2012r.!!!!

" border="0

Offline Cesc Fabregas

• Trener
  • Na forum od: 14.11.2008r.
« Odpowiedź #1138 dnia: Luty 01, 2011, 16:46:08 »
Słyszałem plotkę mówiącą, że jedna z wcześniejszych ofert dla Liverpoolu w sprawie kupna Torresa zakładała ponad 40 mln euro i Sturridge'a (LFC napalili się na Anelkę, ale Ancelotti ponoć się nie zgodził). Napastnik Chelsea zostaje, czy przechodzi do Liverpoolu?

Dalej czekam na odpowiedź od was - czy Liverpool i Chelsea są sobie wrogie, jeśli chodzi o relacje między kibicami? Jeśli tak, to chyba odpowiedź na twój brak ogaru jest oczywista. LFC kupili sobie dwóch napastników chyba po to, by stworzyć zabójcze trio, które podniesie ich z dna, nieprawdaż? A teraz ich plan spełzł na niczym, gówno z niego wyszło. Torres wyszedł na zwyczajnego zdrajcę, tyle w temacie.

Trochę inaczej...Torres miał stworzyć duet z Suarezem, jednak odszedł, więc LFC w zastępstwie ściągnęło Carrolla :)
REJESTRACJA lub LOGOWANIE

za dużo jest tutaj cienkich pipek

REJESTRACJA lub LOGOWANIE - moje bramki online :)

Offline Nederland

• Piłkarz B klasy
  • **
    • last.fm
« Odpowiedź #1139 dnia: Luty 01, 2011, 16:48:31 »
Całkiem możliwe.
" border="0

TWOJA LIGA Pro Evolution Soccer