Pięknie!
Pierwsza połowa wyglądała jak ostatnie mecze. Pozorne trzymanie piłki ale sytuacji brak. MU strzeliło bramke, jednak zdobył ją piłkarz, który wogole na boisku pojawić się nie powinien.
Druga połowa to cudowna odmiana. Szczerze to wątpiłem w taką odmiane. Myślałem że wyjda na boisko i będą dajej grać tak jak na początku spotkania. A tu prosze!
Chelsea rzuciła się na rywala, zaczęła grać naprawde dobry futbol. Bramka Davida Luiza to istne cudo^^
Potem Zhirkov wszedł na boisko i według mnie to on powinien zacząć kolejny mecz od początku a nie Malouda. Bardzo lubie Frolenta, jednak formy to on nie ma.
Bramka Lampsa troche dziwna bo przeważnie strzela on w którys bok po ziemi.
Lamps to geniusz i wykorzystał sytuacje.
Jeszcze ten strzał Zhirkova naprawde było blisko.
Ogólnie cała drużyna spisała się dobrze. Szczególnie podobali mi się tacy piłkarze jak David Luiz, Ramires oraz Nando
Ramires zaimponował mi dużą szybkością.
Końcówka w wykonaniu Drogby też wspaniała^^
Faktem jest że Luiz powinien dostać czerwoną kartke. Faktem również jest to, że kartke powinien obejrzeć przez nieprzepisowe zagranie na Wazzie, który powinien mecz oglądać z trybun.
Mam nadzieje, że to dobry znak przed LM. W lidze szczerze powiedziawszy raczej dużo nie zdziałamy, ale z taką grą jak w drugiej połowie meczu wczorajszego możemy wygrać te prestiżowe rozgrywki.
@Cesc Fabregas: Dobry filmik. Pokazuje właśnie w czym Drogba jest najlepszy
Zachowanie Giggsa naprawde żałosne.
Ramires niczego sobie