Autor Wątek: Chelsea FC  (Przeczytany 619350 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline Nederland

• Piłkarz B klasy
  • **
  • Dostał Piw: 23
  • Na forum od: 06.02.2010r.
    • last.fm
Odp: Chelsea Londyn - all o tym teamie
« Odpowiedź #1700 dnia: Lipiec 09, 2011, 16:26:36 »
W sumie to ma za swoje, jak wjechał wyprostowanymi nogami w zawodnika Stoke, to nawet żółtej kartki nie dostał.
" border="0

Offline mrozio11

• Starszy trampkarz
  • *
  • Dostał Piw: 2
  • Na forum od: 25.01.2009r.
  • Gram w: PES 2013
« Odpowiedź #1701 dnia: Lipiec 09, 2011, 21:24:21 »
Nie pamiętam sytuacji może i faktycznie miała miejsce.
Nikomu nie życze takiego pecha.

Offline Bogo_Chelsea

• Amator
  • *
  • Dostał Piw: 0
  • Na forum od: 14.05.2009r.
  • ONLY ONE DI MATTEO
« Odpowiedź #1702 dnia: Lipiec 09, 2011, 21:35:04 »
mamy jeszcze Mikela, szczerze mowiac to wole Johna niz Essiena bo podoba mi sie jego styl gry, umie wyprowadzic akcje i dawac swietne crossy.
Co do naśladowaniu NEDERLANDA- tak.. muszę się przyznać. To mój osobisty bóg, jest moim guru! Jak można go nie wielbić?!

Offline mrozio11

• Starszy trampkarz
  • *
« Odpowiedź #1703 dnia: Lipiec 09, 2011, 21:38:03 »
Mikel to bardziej defensywny zawodnik, zresztą widać to po ich statystykach, ile John strzelił ich brameczek ;D
Lecz Mikel to wspaniały zawodnik i zdecytowanie może zastąpić Essiena, jednak mimo wszystko jeżeli okaże się, że będzie długo pauzował to trzeba kupić jakiegoś kreatywnego pomocnika

Offline CiagorexSTW

• Prezes klubu
  • Na forum od: 23.11.2008r.
« Odpowiedź #1704 dnia: Lipiec 11, 2011, 11:54:08 »

Czyżby tak wyglądał trzeci strój The Blues w nadchodzącym sezonie ? Jak dla mnie całkiem fajny :)
" border="0

barca-winner

• Gość
« Odpowiedź #1705 dnia: Lipiec 11, 2011, 12:24:37 »
Mnie się podoba, nie wiem jak u innych użytkowników ale dla mnie ten strój a raczej koszulka wymiata

Offline Nederland

• Piłkarz B klasy
  • **
    • last.fm
« Odpowiedź #1706 dnia: Lipiec 11, 2011, 12:30:06 »
Już tylko niebieski Liverpool był imho gorszy.
" border="0

Offline CiagorexSTW

• Prezes klubu
« Odpowiedź #1707 dnia: Lipiec 11, 2011, 12:52:41 »
gorze są z pewnością

choć również są nieoficjalne :)
" border="0

barca-winner

• Gość
« Odpowiedź #1708 dnia: Lipiec 11, 2011, 12:54:32 »
Nie są też złe ale chelsea są lepsze

Offline mrozio11

• Starszy trampkarz
  • *
« Odpowiedź #1709 dnia: Lipiec 11, 2011, 13:13:02 »
No co wy... Te 3 Chelsea są masakrycznie słabe ;) Nie podobają mi się kompletnie

Offline blackout.

• Prezydent Federacji Narodowej
  • Dostał Piw: 1
  • Na forum od: 18.01.2009r.
    • blackout. - fanpage
  • Gram w: ...
« Odpowiedź #1710 dnia: Lipiec 11, 2011, 13:20:11 »
@Ciagorex, mi akurat podoba się ten strój MU. ;) Nie wiem co wam w nim nie pasuje. Chyba, że to, że nie jest do końca w kolorach klubowych.

Offline Nederland

• Piłkarz B klasy
  • **
    • last.fm
« Odpowiedź #1711 dnia: Lipiec 11, 2011, 13:31:28 »
gorze są z pewnością

W połączeniu z końcową emotą odniosłem wrażenie, że chciałeś we mnie uderzyć, myślałeś że mnie zaboli... You do it wrong.

Nie jest do końca w kolorach drużyny (chociaż czarny jest barwą klubową, a niebieski już wiele razy przewijał się w strojach wyjazdowych), jakiś szczyt designerski też to nie jest, ale z pewnością jest konkretny i lepszy niż ten podobno trzeci Chelsea i biało-niebieski LFC. The Blues mają już jeden strój z dziwacznym wzorem (ten z czymś na kształt siatki na górnej części koszulki) i wystarczy. Widać, że panowie z Adidasa nie mieli w ogóle pomysłu na wzór stroju alternatywnego, bo te dwa paski wyglądają paskudnie... Żeby choć jeden z nich był niebieski, to rozumiem, ale żółty?
" border="0

Offline Jaro9

• Junior
  • *
  • Na forum od: 03.06.2009r.
« Odpowiedź #1712 dnia: Lipiec 11, 2011, 13:35:55 »
Żółty akurat również czasem pojawiał się w barwach Chelsea, na koszulkach także.

Offline CiagorexSTW

• Prezes klubu
« Odpowiedź #1713 dnia: Lipiec 11, 2011, 13:38:09 »
nie miałem zamiaru w nikogo uderzać :) odnośnie tej siatki na stroju Chelsea, Dynamo Kijów ma podobną więc Adidas się tu nie wysilił. A co do Manchesteru to wiem że były już niebieskie stroje wyjazdowe ale jakoś do nich pasują mi czerwone i czarne (ewentualnie dodanie trochę bieli) a niebieskie mnie osobiście jakoś rażą po oczach i odpychają, ale podkreślam że jest to moje osobiste odczucie :)
" border="0

Offline Cesc Fabregas

• Trener
  • Na forum od: 14.11.2008r.
« Odpowiedź #1714 dnia: Lipiec 11, 2011, 13:44:56 »

Wszystko wskazuje na to, że pierwszym transferem André Villasa-Boasa do Chelsea będzie bramkarz Racingu Genk, Thibaut Courtois. Media mówią o kwocie £9 mln.

19-latek jest wysoko ceniony przez ekspertów i wydatnie przyczynił się do zdobycia mistrzostwa Belgii przez jego klub w minionym sezonie.

Wice-mistrz Anglii śledził postępy czynione przez młodego piłkarza od wielu miesięcy i pomimo rzekomego zainteresowania ze strony Atlético Madryt transfer ma zostać wkrótce sfinalizowany.

Ojciec, a zarazem agent Courtoisa, Thierry, ujawnił, że do zawarcia umowy transferowej może dojść nawet jutro.

"[Thibault] był w Chelsea w zeszłym tygodniu." czytamy w Het Belang Van Limberg. "Sądzę, że Chelsea i Genk osiągnęły porozumienie. We wtorek przyjedziemy i omówimy transfer."

Chelsea ma być skłonna natychmiast wypożyczyć Courtoisa do Genku. Ojciec gracza przyznaje, że taka opcja istnieje. Wykluczył jednocześnie możliwość przedłużenia umowy z belgijskim klubem: "Być może Chelsea wypożyczy Thibauta do Genku, ale przedłużenie kontraktu już nie wchodzi w grę."

Sam zainteresowany powiedział dla radia FM Brussel: "Chelsea ma wobec mnie plan, zgodnie z którym zostanę tutaj przez kilka lat rozwijając się w roli pierwszego bramkarza. Nie chodzi o rok czy dwa, a o trzy, cztery lub pięć lat - mam więc czas by spokojnie się rozwijać. Bez względu na to co się stanie w przyszłym sezonie nadal będę zakładał koszulkę Genku. Po jakimś czasie zobaczymy, wszystko zależy od tego jak będę się rozwijał. To po prostu piękne, że Chelsea mi zaufała i widzi we mnie następcę Petra Čecha."

The Blues chcieliby, aby wraz z bramkarzem na Stamford Bridge przybył pomocnik Kevin de Bruyne. Rozmowy w jego sprawie mają trwać.

Chelsea chciała rzekomo, podobnie jak w przypadku Courtoisa, wypożyczyć De Bruyne do Belgii, jednak nie do Genku, a Anderlechtu, co miałoby zwiększyć szanse pozyskania Romelu Lukaku.

Genk podkreślił jednak, że jeśli już dojdzie do odejścia De Bruyne to nie będzie on mógł zostać wypożyczony do żadnego belgijskiego klubu poza jego dotychczasową drużyną.

Co do Lukaku, oto co powiedział na temat swojej obecnej sytuacji: "Czasem można pragnąć czegoś nowego, ale na razie mam się tutaj [w Anderlechcie] dobrze. Zobaczymy jak się to skończy. Od zawsze chciałem grać w Anglii."

ródło: chelsea.pl
REJESTRACJA lub LOGOWANIE

za dużo jest tutaj cienkich pipek

REJESTRACJA lub LOGOWANIE - moje bramki online :)

Offline Nederland

• Piłkarz B klasy
  • **
    • last.fm
« Odpowiedź #1715 dnia: Lipiec 11, 2011, 13:49:31 »
ale jakoś do nich pasują mi czerwone i czarne (ewentualnie dodanie trochę bieli)

Wolałbym już różowy strój wyjazdowy wzorem Juventusu niż biały - białe stroje United są przeklęte. W latach 90' grali w szarych, z nimi było podobnie.

ale podkreślam że jest to moje osobiste odczucie

Gdyby fani United mieli jakieś większe zatargi z Evertonem i Chelsea (z nimi to na przestrzeni lat nie było się o co ścierać, bo byli po prostu przeciętni), pewnie zareagowali by na niebieski kolor na koszulkach tak, jak fani Liverpoolu.

Wszystko wskazuje na to, że pierwszym transferem André Villasa-Boasa do Chelsea będzie bramkarz Racingu Genk, Thibaut Courtois. Media mówią o kwocie £9 mln.

Coś czuję, że to nie będzie trafiony transfer. Może nie jak Bebe (którego przenosiny na Old Trafford były chwytem marketingowym mającym na celu ułatwienie kupna... de Gei, jeśli wierzyć pewnym źródłom - chodziło o agenta Portugalczyka, który w późniejszym okresie rozpoczął opiekę nad Hiszpanem), ale jak Lindegaard.
" border="0

Offline Lukaszeq

• Dyrektor sportowy
  • Na forum od: 07.05.2008r.
« Odpowiedź #1716 dnia: Lipiec 11, 2011, 17:34:10 »
Póki co drugi bramkarz w Chelsea jest nieobsadzony. Turnbull dla mnie nie jest zbyt pewny, Hilario mimo że przedłużył umowę (podobno) to jak ktoś kto nie gra parę lat może nagle wejść do bramki. Więc nowy bramkarz, który w innym klubie gra regularnie przyda się w Chelsea. Chociaż nie jest to formacja która wymaga specjalnego wzmacniania, Cech jednak kontuzje łapie rzadko aczkolwiek lepiej nie kusić losu tak jak to było z Interem.

Offline mrozio11

• Starszy trampkarz
  • *
« Odpowiedź #1717 dnia: Lipiec 11, 2011, 17:38:42 »
Grzesiu Sandomierski ma do Chelsea iść ;)

Offline Irius

• Amator
  • *
  • Na forum od: 13.09.2010r.
« Odpowiedź #1718 dnia: Lipiec 11, 2011, 19:11:14 »
Grzesiu Sandomierski ma do Chelsea iść ;)
Według angielskich mediów, a ściślej portali internetowych. Osobiście bardzo wątpię w ten transfer, gdyby tam poszedł to by sobie karierę zmarnował i to bardzo. W Evertonie ma jeszcze jakieś szanse na podstawową 11 choć też nie są one ogromne.

Offline mrozio11

• Starszy trampkarz
  • *
« Odpowiedź #1719 dnia: Lipiec 11, 2011, 19:28:48 »
No i polskiego Faktu ;)

I w Evertonie wątpie żeby sobie pograł.

TWOJA LIGA Pro Evolution Soccer