Jesteś godni siebie nawzajem, jak wszyscy kibice Chelsea;)
Pozdrawiam neo-kids:)
I czemu obrażasz mnie oraz mój klub?
Tak Cię rodzice wychowali?
Chciałoby się powiedzieć - typowy kibic Man United
Znam normalnych, ale niestety (może z wyjątkiem Fritera) nie są oni z tego forum. A tymi tekstami, które zacytowałem, mnie rozwaliłeś. Najpierw się spinasz, a potem pytasz nas czemu obrażamy ciebie i twój klub. Hmmm...
Co do meczu: Z Evertonem zawsze gra się ciężko, zwłaszcza na wyjazdach. Zresztą najprawdopodobniej, o ile nie stanie się jakiś kataklizm Manchester przekona się o tym w następnej kolejce. Naprawdę, tak grając Everton jest w stanie pokonać każdego. Słaby mecz w naszym wykonaniu, jedynie w ostatnich 15 minutach widziałem Chelsea grającą z pełnym zaangażowaniem. Cieszy, że Cech w końcu złapał formę, wczoraj wyciągnął nam karnego. Za tydzień w mojej opinii na pewno utrzymamy przewagę, a jest duża szansa na to, że ją zwiększymy. Warto zwrócić uwagę na terminarz Arsenalu. Mogą złapać sporo łatwych punktów i jeszcze włączyć się do walki o mistrzostwo. Ten sezon jest bardzo ciekawy. Do spotkania z Man Utd na Old Trafford nie mamy jakiś masakrycznie trudnych spotkań. Wilki na wyjeździe, Man City u siebie, Portsmouth na wyjeździe, West Ham u siebie, Blackburn na wyjeździe i Aston Villa u siebie. Nie są to jakieś wielce trudne spotkania. Piłkarze muszą się zmobilizować. Najbardziej obawiałbym się starcia z Villą, ale do tego meczu jeszcze sporo czasu. Jak jest naprawdę pokażą nam mecze z Wolverhampton i The Citizens. Myślę, że jesteśmy w stanie zdobyć 6 punktów. Teraz czeka nas starcie z Cardiff w Pucharze Anglii. Liczę na strzelaninę. Niech Carlo da pograć młodym, bo ostatnio to gra tylko Sturridge... Pozdrawiam