nie jestem misiem dla ciebie czlowieczku i co ty porownujesz kontuzje eduardo (1.5 roku) do jakis 2-3 tygodniowych kontuzji graczy ruskich
Nie obchodzi mnie Eduardo, ale skoro mowa o "płaczu" to aż żal sobie przypomnieć, jak wszyscy kibice Arsenalu jęczeli, że co to się nie stało -Eduardo ma kontuzję.
lepiej powiedz ile dawali wam sedziowe bramek ze spalonych i karnych z kapelusza, bo o tym to ksiazke mozna napisac ;D
To akurat nie jest mój problem, osobiście, jestem za wprowadzeniem powtórek na meczach. A co można napisać o drużynie, która co sezon do półmetku jest w pierwszej trójce, po półmetku zaś ledwo łapie się na 4 miejsce? 'Gra jak nigdy, przegrywa jak zawsze'?
Dyskusja z Tobą jest zbędna, ponieważ jest to temat dla fanów
Chelsea Londyn,
a nie The Gunners. Peace.
Zgadzam się w 100%. Dziś oglądałem mecz Liverpoolu z Man City i już po 20 minutach dwóch kontuzjowanych zawodników opuściło boisko. Dopiero 3 zawodników wróciło po kontuzji nie są zdrowi i wciąż nie mają Torresa.
A wy tutaj że nie macie Drogby i Lamparda. Dzisiejszy mecz Chelsea (już nie napisze Cwelsóf jak niektórzy idioci piszą MUłów lup coś w tym stylu). Ten mecz udowodnił ,że dobrze dajecie sobie radę i ma kto strzelać bramki ale z Arsenalem będzie ciężko ;)
Szkoda, że jak w Chelsea za czasów Mourinho było bodajże 11 kontuzji i 6 z pierwszego składu, to nikt tak nie współczuł. Liverpool nie ma Torresa? To ich najlepszy zawodnik, tak samo jak Gerrard. Równie dobrze u nas można powiedzieć, że nie mamy Drogby i Lamparda! Więc zastanów się, czy wkońcu brak Torresa (Drogby) ma znaczenie, czy nie ma...