Dział Ogólny > PES 2010

Poziomy trudności w pes2010 - dyskusja

<< < (10/33) > >>

GułA:
REJESTRACJA lub LOGOWANIENo to Ja cię zgasze  :D :D :D W edit są te drużyny:TEAM A,TEAM B........TEAM Z. I tam możesz sobie stworzyć własną i grać nią w Master League  ;) ;) ;)

--- Koniec cytatu ---
Ale pisaliście o tworzeniu w ML, a tam się nie da. ;>

wik1992:
No,ale da się grać swoją drużyną w Master League  ;) ;) ;)

cinosław:
super jest Master League... ;D
ja zacząłem grać Sevillą i jak narazie początek sezonu ;D 

dziwne że nikt nie chce się zgodzić przyjść szukam CMF\AMF .... i nie moge znaleźć ...
Hamsik nie chce, Moutinho też, Merieles z Porto też nie, nie wiem kto taki w miare może być do kupienia ...

Alpinee:
Ten poziom jest moim zdaniem niedopracowany, faktem jest ze pierwsze kilka meczy bardzo się męczyłem, ale bardziej pewnie dlatego ze zacząłem grać na padzie w dodatku na analogu, po rozegraniu ok 10 meczów w PL Aston Villą zacząłem ogrywać wszystkich niestety, w ogole musze wspomnieć ze po 14 meczach City było liderem z jednym remisem i dwoma straconymi bramkami... bez jaj, do tego ten remis i bramki ze mną.. troszkę sie odechciewa grac jak się widzi coś takiego nieprawdopodbnego, mam nadzieje ze jak wyjdzie patch według PSDB będzie to bardziej to bardziej realnie wyglądać, wracając do Top Player z tego co zauwazyłem wystarczy grac z głową przytrzymać piłke, zwolnić akcje, wymeinić pare podań wzdłuż boiska i w ten sposob bardzo łatwo ograc komputer, częsty błąd ktory zauwazyłem jest w prost żenujący.. a zdarza się dość często, wypuszczam sobie zbyt mocno piłke, komputer ma do niej bliżej zamiast wbiec w nią lub ją przejąć to czeka... nie raz cofa się lub biegnie obok niej, ja dobiegam do piłki i gram dalej strasznie mnie to denerwuję bo nie raz po czyms takim strzeliłem bramke lub stworzyłem duże zagrożenie a tak naprawdę w ogóle się to nie powinno zdarzyć..

Czekam na jakiś wyższy poziom i mogę dostawać po 4-5 do 0 to nie ważne, z czasem i tak się zacznie wygrywać i wtedy to będzie dopiero frajda :)

Pozdro

Czarno-Niebieski:
Ja gram Interem oczywiście :D i barddzzzo  fajnie sie gra wlasnie wyszedlem z grupy LM a w lidze jestem 2gi za Romą . Kupuje G.D Santosa z Villi i Honde z Vitesse, fakt faktem chcialem kupic Pandeva i VdV to nie udalo mi sie :/ ale i tak narzie okej jest :D przynajmniej jest realistycznie i to mnie cieszy xD

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej