A ja miałem bardzo fajną karierę, ale niestety po problemach z EP usunął mi się zapis i teraz gram na innym patchu.
Aczkolwiek pamiętam moją karierę.
Pół sezonu w Aston Villi, gdzie stawiałem pierwsze kroki Premiership. średnio mi szło, aczkolwiek w zimowym okienku dostałem ofertę od Tottenhamu. Bez namysłu przyjąłem i bardzo dobrze mi to zrobiło. Zdobyłem kilka nagród w 1,5 sezonu kariery w Tottenhamie. O ile pamiętam wygrałem LE z tą drużyną. Byłem już dość dobry, miałem overall 70 ileś, aczkolwiek poszedłem na pół sezonu do Espanyolu. Tam z Bendtnerem tworzyłem atak tej drużyny, ale nie szło mi zbyt dobrze, mimo tego, że zdobyłem nawet 2 hat tricki. Więc po tym pół sezonu dostałem ofertę od... Barcelony! Grałem baaardzo dobrze, często wchodziłem z ławki , a czasem od początku. Tam mój overall doszedł do 80 i po końcu sezonu już tylko czekałem na przedłużenie kontraktu. O dziwo, że bardzo dobrze mi szło, nie przedłużyli ze mną kontraktu i dostałem ofertę od Realu. Zaakceptowałem, bo pomyślałem, że to dobry klub i będę miał szansę tam się rozwinąć jeszcze bardziej. Niestety po pół bardzo dobrego sezonu w Realu zakończyła się moja kariera, iż miałem problemy z EP
Dodam, że grałem na Professional i miałem nawet opaskę kapitańską przez cały sezon w Tottenhamie :]
A teraz kariera reprezentacyjna:
Doszedłem do półfinału MŚ ze Szwecją tworząc niszczycielski atak z Ibrahimoviciem, zdobywając baaardzo dużo goli i wygrywając mecz o 3 miejsce.
A ME wygrałem ;] Miałem także opaskę kapitana, iż zdobywałem bardzo dużo goli i byłem królem strzelców ME i MŚ. Głównie to ja strzelałem, a nie Ibra czy ktoś inny