ja opisze wam moja kariere,nie bedzie ona zbyt szczegolowa bo gralem dawno,gralem na poziomie top player jako AMF,mecz 5 min,1 pol sezon w RKC Waalwijk,nie zagralem zadnego meczu bo skipowalem,w polowie sezonu przyszla oferta z Twente(lider tabeli),spedzilem tam w sumie5 sezonow-3 zwyciestwa w lidze,1 puchar holandii,1 udalo mi sie zostac najlepszym asystentem(z tego co pamietam mialem 15).w polowie ktpregos tam sezonu zmienilem Twente na Ajax,zagralem pol sezonu i zdobylem mistrzostwo holandii,po sezonie przyszla oferta z sewili.zagralem tam 2 lata bez zadnych trofeow.gdy przyszla oferta gry w realu mie zastanawialem sie i zaakceptowalem.1 sezon w realu 2 msc w lidze,w puczarze odpadlismy w polfinale,a w lm w cwiercfinale.2 sezon wygrana w lidze,w pucharze i w lm(bramka i 2 asysty w finale z barca).zagralem kawalek trzeciego sezonu ale mi sie znudzilo,teraz zaluje ze nie moge kontynuowac tej kariery(format),pamietam ze jak konczylem mialem overal 88,teraz czekam na BaL w pesie 2011 mam nadzieje ze bedzie bardziej rozbudowany ale nie narzekam.