zamiast sie cieszyc ze mamy polaka z wielkim talentem w mocnym klubie to jeszcze narzekacie, polakowi to nigdy nie dogodzi...
Wiesz, sram na ideologię "jednoczmy się z Polakami ze względu na wspólną narodowość". Nie jestem hipokrytą.
Nie na miejscu są wasze popie*dolone wyzwiska i nagonki na Wojtka! Zazdrość przez was przemawia!
Typowy polaczek. Nie można w jego obecności skrytykować ŻADNEJ osoby publicznej (poza tymi powszechnie nienawidzonymi, jak np. Ronaldo czy Doda), bo zawsze będzie to przejaw zazdrości. Owszem, praktycznie każdy fan futbolu w mniejszym lub większym stopniu chciałby być na jego miejscu, ale ogarnij się. Tu nie chodzi o zazdrość, tylko o to, że - powiedzmy sobie szczerze - gówniarz wypowiada się tak, jak gdyby był najlepszym piłkarzem na świecie z piętnastoletnim stażem. Nie widzisz żadnego powodu? Może warto sobie zdjąć ten worek z łba i zdobyć się chociaż na odrobinę obiektywizmu, chociażby rozumiejąc nagonkę na piłkarza swojego ulubionego klubu?
2-3 lata temu Ronaldo ,podczas gdy Messi nie grał jeszcze na takim poziomie , był tak samo uważany przez redaktorów za Boga ,wspaniałego piłkarza ,jak Messi w obecnym czasie
Dokładnie zanim przeszedł do MU. Ludzie zobaczyli, że poradził sobie świetnie w dwóch ligach, które są jak ogień i woda i zagraża pozycji Messiego, to zaczęto go wyzywać od szmat, bo symuluje, czasami płacze po przegranych. (akurat to jest największy debilizm, jeśli chodzi o prześmiewanie; rozumiem, że Seedorf traci na twardości gry i jest pedałem, bo wczoraj płakał po meczu z Tottenhamem?) Co do symulacji: niemal cała hiszpańska część ligi hiszpańskiej (jakkolwiek to nie brzmi) odstawia teatr na boisku. Ale oni nie nazywają się Ronaldo, nie?
Powiem tak. Obraził już większego piłkarza od siebie, piłkarza,takim jak on nigdy nie będzie, obrazil już premiera.
Dodaj jeszcze całą drużynę MU z Parkiem i Rooneyem na czele.
A co do Szczęsnego który w dotychczasowej swojej karierze w Arsenalu popełnił raptem 3 duże błędy które przyczyniły się mocno do utraty gola
lle grał meczów? Dziesięć? W tym tylko dwa mecze z czołowymi drużynami (rewanżu z Barceloną nie liczę, grał za krótko) - w pozostałych miał niewiele do roboty, a i tak zawiódł. Jak zagra kilka razy tyle, porozmawiamy.
Nederland możesz mi powiedzieć dlaczego np: w Norwegi Nordhug uznawany jest pół boga biegów skoro mówi na każdym kroku że zniszczy rywali i nawet zatrzymuje się przed metą aby udowodnić swoją wyższość, jakby tak robiła Kowalczyk to zaraz została by nazwana błaznem, dzi**ką i gwiazdeczką.
Jest jedna różnica: Northug jest najlepszy na świecie, a Szczęsny jest tylko niezłym bramkarzem. Jeśli chodzi o zachowanie w Oslo, kiedy przejechał przez linię mety bokiem - to była odpowiedź na zachowanie Hellnera podczas finału sprintu, kiedy bieg kończył na jednej narcie.
Oczywiście musiałeś wspomnieć o Justysi, która rzecz jasna jest święta, tylko każdy staje przeciwko niej. Cierpi jak św. Szczepan. A Northug jest uważany za błazna przez niemal wszystkich poza Norwegami, więc nie wiem, o co ci chodzi.
jak może człowiek nie wymawiający R uczyć drugie jak wymawiać tą literę, jak ludzie mają się obrażać za prawdę to naprawdę będzie to chore
Mógł też powiedzieć, że Majdan jest hipokrytą i złodziejem jak Kaczyński i to także byłaby prawda. (i przy okazji jeszcze większy autodiss niż ten, który zaserwował naprawdę) Wtedy też nie byłoby nic obraźliwego?
Tak na marginesie, to Arsenal został pierwszym zespołem w historii Ligi (Pucharu pewnie też) Mistrzów, który nie oddał ani jednego strzału na bramkę w czasie meczu.