hola hola a gdzie on się przechwala?
Gdzie? Jak dla mnie przechwalaniem jest krytyka umiejętności swoich rywali w bramce i wcześniejsze smęty w stylu "mam 19 lat, trafiłem do Arsenalu, broniłbym lepiej niż Almunia, Mannone i Fabiański".
Dla informacji jak nie wiesz to nie pisz, ten klops to byl w finale Pucharu Ligi a nie Anglii
Booyah, w swoim stylu omijasz całą merytoryczną wartość posta, dopie*dalając się do detali.
skad wiesz ze nie potrafi? stoisz kolo jego bramki czy co?
Boisko to nie próżnia. W telewizji słychać odgłosy mocniejszych kopnięć, a co dopiero wrzaski zawodników... Widziałeś/słyszałeś, by wtedy odezwał się do Koscielnego? Bo ja nie.
(tam 70% winy ponosi koscielny)
Najwyżej 30. Jedyną jego winą jest to, że nie trafił w piłkę, ale z drugiej strony trudno się mu dziwić, skoro jego własny bramkarz utrudniał mu jej wybicie. Szczęsny się nie odezwał - dla Francuza było jasne, że nawet jeśli w futbolówkę nie trafi, to Wojtuś spokojnie ją złapie, bo nie leciała za szybko, a sam Aeroplane powinien stać kilka metrów za obrońcą. Taki "wielki" bramkarz, a podstaw komunikacji z linią obrony nie opanował? (co tu jest do opanowania?) Aż się dziwię, że potrafi ustawić mur...
wymien mi te 3 bledy
Dwa w finale CC. Jeden z Barceloną, choć trochę mniejszy - piękny kanał mu poleciał...