Kolejna wypowiedź:
Ja również jestem rozczarowany demem PES'a 2011. Naczytałem się o tej pozycji bardzo wiele pozytywnych rzeczy w gazetach tematycznych. Więc może wersje pokazowe na E3 i gamescom były "lepsze" od zaserwowanego nam dema. Niestety, animacja np. w momencie gdy piłkarze ustawiają się na boisku w szeregu. Wszyscy chwalili, że wreszcie dostępny będzie tryb 360, ja podobnie jak OwlPL go nie dostrzegam. Opóźnienie reakcji na naciśniecie przycisku również mnie spotkało. Szczególnie w akcjach podbramkowych gdy piłka przerzucana jest nad obrońcami a napastnik biegnie obok niej odprowadzając ją do rąk keeper'a. Jak na razie do pracy sędziego nie mam zastrzeżeń (zagrałem raptem 4 mecze). Denerwujące po meczu jest ten 5 minutowy trailer. Da radę jakoś to przeskoczyć? Na plus faktycznie system podań, tam gdzie chce, tam piłka leci.
Co ten sędzia taki nawiedzony? Nie można nikogo dotknąć bo od razu faul i kartka. Wślizgów to nawet nie próbowałem. Wywalił mi Pujola z boiska, który sam bez piłki sfaulował kogoś po drugiej stronie. Nawet go dobrze nie widziałem. WTF?
Fajnie ułożone menusy i opcje. Twarze niemalże idealne.
Mimo wszystko po demku jestem na nie.