Autor Wątek: Demo PES 2011 zostanie udostępnione 15 Września  (Przeczytany 48150 razy)

Offline RVN

• I - ligowiec
  • Dostał Piw: 1
  • Na forum od: 14.12.2009r.
  • Billie jean is not my lover ;)
  • Gram w: PES 2013
Odp: Demo PES 2011 zostanie udostępnione 15 Września
« Odpowiedź #40 dnia: Wrzesień 07, 2010, 16:31:22 »
Krew, kopniaki, otwarte złamania, połamane nosy, to jest to ! Nieprawdaż ?
Według ekspertów, co ostatnio zostało potwierdzone, Liga Hiszpańska jest najlepszą ligą na świecie.
Każdy lubi co innego, a prawda jest taka, że Barcelona bije na głowę każdy europejski klub, takich umiejętności nie ma nikt. Ale oczywiście Ty nie chcesz przyjąć tego do wiadomości. Spokojnie, podrośniesz, skończysz gimnazjum i może zrozumiesz...
A jeśli ja podaję "mity", to znaczy że albo jesteś ślepy, albo nie oglądasz meczów Barcelony.

Powiem, tyle hahaha ciekawe według jakich ekspertów liga hiszpańska jest lepsza,dla kolegów z gimnazjum ? Ta twoja Barca tak bije kluby z europy jak Chelsea 2 lata temu w Londynie,gdzie w cięgu 90 minut meczu Barca oddała tylko 1 fartowny celny strzał na bramkę...

RVN zamknij twarz i siedź cicho.

Widzę ,że rój kibiców Barcy mnie atakuje,już się boje

Gówniarzu? Z takimi słówkami to do kolegów w szkole. Groźny przez internet buhahahaGówniarzu?

Dla twojej niewiedzy,to nie ja zacząłem prowokować takimi słówkami,wiem ,że nie jesteś lepszy,bo błysnąłeś geniuszem ćwierćinteligencie...

« Ostatnia zmiana: Wrzesień 07, 2010, 16:33:30 wysłana przez RVN »

Offline Cesc Fabregas

• Trener
  • Dostał Piw: 0
  • Na forum od: 14.11.2008r.
« Odpowiedź #41 dnia: Wrzesień 07, 2010, 16:34:11 »
RVN zamknij twarz i siedź cicho.

Argument, że nie ma co :D

Według ekspertów, co ostatnio zostało potwierdzone, Liga Hiszpańska jest najlepszą ligą na świecie.
Każdy lubi co innego, a prawda jest taka, że Barcelona bije na głowę każdy europejski klub, takich umiejętności nie ma nikt. Ale oczywiście Ty nie chcesz przyjąć tego do wiadomości. Spokojnie, podrośniesz, skończysz gimnazjum i może zrozumiesz...
A jeśli ja podaję "mity", to znaczy że albo jesteś ślepy, albo nie oglądasz meczów Barcelony.

1. Krew, kopniaki, otwarte złamania zdarzają się w każdej lidze. Jakbyś nie wiedział - w lidze hiszpańskiej również występują otwarte złamania :)
2. Eksperci? Ty i Twoi koledzy, kibice Barcelony? Wystarczy spojrzeć w ranking UEFA i wszystko jasne...
3. Barcelona biła na głowę każdego w Europie w sezonie 2008/09, teraz na pewno nie.
4. Skończysz gimnazjum? Co to za teksty? Nie wiesz, ile on ma lat, sam nie masz odwagi podać swojego wieku w profilu, więc dlaczego zaczepiasz z tego powodu innych?
5. Podajesz mity, a on nie jest ślepy. Ty podajesz mity, on fakty. :)

I oglądam mecze Barcelony, są w czołówce najlepszych klubów świata, grają ładną piłkę, mają Messiego, Xaviego, Iniestę, czyli świetnych graczy, ale nie widzę żadnej piłki z kosmosu, niedoścignionej dla innych klubów. Mają własny styl, co nie oznacza, że są najlepsi :)
REJESTRACJA lub LOGOWANIE

za dużo jest tutaj cienkich pipek

REJESTRACJA lub LOGOWANIE - moje bramki online :)

Offline RVN

• I - ligowiec
« Odpowiedź #42 dnia: Wrzesień 07, 2010, 16:42:05 »

Skoro taki z ciebie cwaniak to może przytoczymy fakty:

1.Która liga na świecie jest najbardziej atrakcyjna i oglądana przez kibiców oczywiście Liga Angielska
2.Która liga na licencji jest najdroższa do wykupienia przez największe stacje telewizyjne na świecie oczywiście Liga Angielska
3.Która liga według kibiców jest najciekawsza biorąc uwagę na spotkania i ilość meczów piłkarskich oczywiście Liga Angielska
4.Może i w Hiszpanii piłkarze są lepiej wyszkoleni technicznie,ale co to za atrakcja skoro mecze są nudne,to Anglia jest kolebką futbolu

I tak dla twojej świadomości oglądałem z trudem wiele meczów  z La Liga i w związku z tym,że mam Sport Klub również z przyjemnością śledzę 1 ligę angielska(czyli jakby 2 dla niewtajemniczonych)i wiesz co NIE MA PORÓWNANIA.Dużo lepsze i ciekawsze mecze lecą w anglii nawet w klasie niższej,dla mnie Liga hiszpańska to nuda i nic więcej ,jedynym co może się pochwalić ,to gran derby ,ale tylko ze względu na komercje,bo ich poziom piłkarski pozostawia wiele do życzenia, dziękuję
« Ostatnia zmiana: Wrzesień 07, 2010, 16:52:59 wysłana przez RVN »

Offline konrad159

• Amator
  • *
  • Na forum od: 02.11.2007r.
« Odpowiedź #43 dnia: Wrzesień 07, 2010, 16:50:50 »
A Xavi wszczepił do mózgu chip, dzięki któremu jest najlepszym rozgrywającym świata ?
Wesley Sneijder, tyle w temacie najlepszego rozgrywającego.
Barcelona, Real... bardzo długo nic... Valencia, Sevilla, Villareal, Atletico... jeszcze dłużej nic... wciąż nic... o, czytniki odczytały, że pozostałe 14 zespołów nie składają się z tyczek treningowych, lecz jednak z prawdziwych piłkarzy. Jednak co poniektóre z tych klubów miałyby problemy z zespołem tyczek wbitych w ziemię.
Rzeczywiście, najsilniejsza liga świata. Raczej liga, w której grają dwa kluby zaliczające się do najsilniejszych.

Offline Xavery92

• Amator
  • *
  • Na forum od: 31.10.2009r.
« Odpowiedź #44 dnia: Wrzesień 07, 2010, 16:53:21 »
Racja. W lidzie hiszpańskiej liczy się tylko Barcelona i Real, reszta jest po to by zdobywać punkty.

Offline pesmaniac

• Prezes klubu
  • Na forum od: 24.05.2008r.
    • Status GG
    • Fotochromy
  • Gram w: PES 6, PES 2013, FIFA 11
« Odpowiedź #45 dnia: Wrzesień 07, 2010, 16:55:55 »
Je*ać dyskusję o klubach w dziale PES 2011 - w wątku Demo PES 2011 zostanie udostępnione 15 września !

Jeżeli chcecie porozmawiać o sporcie - zapraszam tu : REJESTRACJA lub LOGOWANIE

Dziękuję za uwagę .

A co do dema , to chciałbym jak zapewne większość już zagrać , żeby być w pełni przekonanym o zakupie pełnej wersji :)
« Ostatnia zmiana: Wrzesień 07, 2010, 16:59:44 wysłana przez pesmaniac »
\o/ Glory Glory Man United! \o/

Offline Xavery92

• Amator
  • *
« Odpowiedź #46 dnia: Wrzesień 07, 2010, 17:02:24 »
Powiedzmy sobie szczerze, że kibice barcelony nigdy nie przyznają tego, że ich "ukochany" klubik mógłby być na równi dobry z Manchesterem Utd czy Realem, a broń Boże gorszy od któregokolwiek. Tylko barcelona najlepsza, a kto ma inne zdanie to trzeba go zgnoić i podawać setki argumentów, że na świecie nie było, nie ma i nie będzie tak wspaniałego klubu jak fc barcelona...
« Ostatnia zmiana: Wrzesień 07, 2010, 17:04:09 wysłana przez Xavery92 »

Offline $RMF$

• Prezes klubu
  • Dostał Piw: 8
  • Na forum od: 07.11.2008r.
  • Im dłużej my przy piłce, tym krócej oni.
  • Gram w: ...
« Odpowiedź #47 dnia: Wrzesień 07, 2010, 17:03:09 »
Jutro pewnie już pojawią się gameplaye bo demo będzie na PS3

Ps. Ku**a akurat nie mam pokeboli
<iframe frameborder="0" width="790" height="600" scrolling="auto" src=" REJESTRACJA lub LOGOWANIE" title="Psychologiczne Gierki"></iframe>

Offline Antimadridista

• Starszy junior
  • *
  • Na forum od: 17.09.2009r.
« Odpowiedź #48 dnia: Wrzesień 07, 2010, 17:09:18 »
1."Kolebką futbolu" jest tak naprawdę Szkocja.
2.Xavi jest najlepszym rozgrywającym świata, Sneijder - dobrym piłkarzem, którego znaczenie i umiejętności są wyolbrzymiane, podobnie jest z Milito. Xavi to GENIUSZ, Sneijder to piłkarz.
3.Gran Derbi na niskim poziomie ? W takim razie "wysoki poziom" nie istnieje.
4.Co do atrakcyjności - jeden lubi to, drugi tamto, a trzeci jeszcze co innego.
5.Real nie należy do najsilniejszych klubów, tylko do klubów z przeszłością, które nie odnoszą obecnie sukcesów. Jak Juventus, Milan itp. itd.
6.Zidane powiedział kiedyś coś bardzo mądrego - "Ludzie powinni wypowiadać się na te tematy, na których się dobrze znają". Ja obecną Barcelonę znam od podszewki, niektórzy nie, a mimo to mają coś do powiedzenia.
7.Skoro przytaczamy fakty - powiedziałeś, że najlepiej grającym klubem jest Inter, ponieważ wygrał LM, a więc najlepszą ligą jest Liga BBVA, bo tak uważają eksperci.

Powiedzmy sobie szczerze, że kibice barcelony nigdy nie przyznają tego, że ich "ukochany" klubik mógłby być na równi dobry z Manchesterem Utd czy Realem, a broń Boże gorszy od któregokolwiek. Tylko barcelona najlepsza, a kto ma inne zdanie to trzeba go zgnoić i podawać setki argumentów, że na świecie nie było, nie ma i nie będzie tak wspaniałego klubu jak fc barcelona...

Manchester, Chelsea, Arsenal, Milan to kluby piłkarskie. Barcelona jest nie tylko klubem, posiada taką historię, jaką nie może się poszczycić niejeden mały kraj. Represje, Generał Franco, nazizm, wymuszenia, porwania, polityka, Katalonia, której FC Barcelona jest nieodłączną częścią, a pózniej Cruyff, 1992 rok, Ronald Koeman, 2006 rok, Ronaldinho, 2009 rok, Xavi, Messi, Iniesta, Henry, Puyol, Pique, Valdes....
Znajdz klub, który jest tak nadzwyczajny i wykracza poza sport tak bardzo, jak Barcelona.
« Ostatnia zmiana: Wrzesień 07, 2010, 17:15:53 wysłana przez Antimadridista »

Offline Xavery92

• Amator
  • *
« Odpowiedź #49 dnia: Wrzesień 07, 2010, 17:17:32 »
2.Xavi jest najlepszym rozgrywającym świata, Sneijder - dobrym piłkarzem, którego znaczenie i umiejętności są wyolbrzymiane, podobnie jest z Milito. Xavi to GENIUSZ, Sneijder to piłkarz.
5.Real nie należy do najsilniejszych klubów, tylko do klubów z przeszłością, które nie odnoszą obecnie sukcesów. Jak Juventus, Milan itp. itd.
6.Zidane powiedział kiedyś coś bardzo mądrego - "Ludzie powinni wypowiadać się na te tematy, na których się dobrze znają". Ja obecną Barcelonę znam od podszewki, niektórzy nie, a mimo to mają coś do powiedzenia.
7.Skoro przytaczamy fakty - powiedziałeś, że najlepiej grającym klubem jest Inter, ponieważ wygrał LM, a więc najlepszą ligą jest Liga BBVA, bo tak uważają eksperci.

1. Jakby nie patrzył to Szkocja należy do zjednoczonego królestwa z anglią i walią, a więc jeden ch*j.
2. Geniusz? hahaha. Coś mi się wydaje, że to TY wyolbrzymiasz.
3. Mecz Realu z Barceloną to chyba jedyny ciekawy mecz w La Liga.
4. Tak, to prawda.
5. Real nie należy do najsilniejszych klubów? To ciekawe kto najwięcej razy wygrał Ligę Mistrzów? Na pewno nie barcelona.
6. No dobra, tylko jakoś nie chcesz przyjąć do wiadomości to, że od barcelony może być lepszy lub tak samo dobry inny klub.
7. Eksperci? heh...

Offline konrad159

• Amator
  • *
  • Na forum od: 02.11.2007r.
« Odpowiedź #50 dnia: Wrzesień 07, 2010, 17:24:03 »
Manchester, Chelsea, Arsenal, Milan to kluby piłkarskie. Barcelona jest nie tylko klubem, posiada taką historię, jaką nie może się poszczycić niejeden mały kraj. Represje, Generał Franco, nazizm, wymuszenia, porwania, polityka, Katalonia, której FC Barcelona jest nieodłączną częścią, a pózniej Cruyff, 1992 rok, Ronald Koeman, 2006 rok, Ronaldinho, 2009 rok, Xavi, Messi, Iniesta, Henry, Puyol, Pique, Valdes....
Henry, Pique, Valdes to historia barcelony, proszę cię...
Manchester to tylko klub? mówisz chyba o city. Bo jeśli United nie ma historii, a przez jego skład nie przewinęli się piłkarze lepsi od xaviego, czy iniesty (których wymieniłeś) to naprawdę szkoda z tobą dyskutować.
Zauważ, że wygranie LM i opinia na temat najlepszego klubu, a opinia ekspertów na temat podobno najlepszej ligi to troszkę odmienne fronty. Z jednej strony mamy niepodważalny fakt, a z drugiej czyjąś opinię.
Xavi zdobył Noble'a albo jakąś inną nagrodę za osiągnięcia naukowe? Nie wiedziałem, ale cóż, człowiek uczy się całe życie :)
« Ostatnia zmiana: Wrzesień 07, 2010, 17:26:24 wysłana przez konrad159 »

Offline eMeK

• Trener
  • Na forum od: 16.03.2009r.
« Odpowiedź #51 dnia: Wrzesień 07, 2010, 17:27:49 »
Demo PES 2011 zostanie udostępnione 15 Września ::)

Offline Antimadridista

• Starszy junior
  • *
« Odpowiedź #52 dnia: Wrzesień 07, 2010, 17:32:10 »
REJESTRACJA lub LOGOWANIE

Tak, Henry, Pique i Valdes stworzyli najpiękniejszy sezon w historii futbolu(to nie jest tylko moja opinia), a więc wpisali się w jej historię.
United mają historię głównie sportową(nie licząc Monachium i Busby'ego), Barcelona zawsze wykraczała poza sport.
Real NIE JEST jednym z najsilniejszych klubów. Wygrał coś ostatnio ? Nie, a te dziewięć Pucharów Mistrzów nie ma znaczenia, bo TERAZ grają przeciętnie i TERAZ nie są mocnym zespołem. Ludzie, czytajcie ze zrozumieniem !
Henry, Pique, Valdes to historia barcelony, proszę cię...
Manchester to tylko klub? mówisz chyba o city. Bo jeśli United nie ma historii, a przez jego skład nie przewinęli się piłkarze lepsi od xaviego, czy iniesty (których wymieniłeś) to naprawdę szkoda z tobą dyskutować.Zauważ, że wygranie LM i opinia na temat najlepszego klubu, a opinia ekspertów na temat podobno najlepszej ligi to troszkę odmienne fronty. Z jednej strony mamy niepodważalny fakt, a z drugiej czyjąś opinię.Xavi zdobył Noble'a albo jakąś inną nagrodę za osiągnięcia naukowe? Nie wiedziałem, ale cóż, człowiek uczy się całe życie :)

Xavi zdobył Noble'a albo jakąś inną nagrodę za osiągnięcia naukowe? Nie wiedziałem, ale cóż, człowiek uczy się całe życie Uśmiech

Widocznie się nie uczy, bo nie rozumie, że "geniuszem" można określić nie tylko chemika, matematyka czy fizyka.
« Ostatnia zmiana: Wrzesień 07, 2010, 17:34:29 wysłana przez Antimadridista »

Offline bartiveb

• V - ligowiec
  • **
  • Na forum od: 17.06.2009r.
« Odpowiedź #53 dnia: Wrzesień 07, 2010, 17:32:45 »
Oo Cesc zjawiłeś się ,w końcu musisz wtrącić swoje 5 groszy w każdej dyskusji. Nie będę Tobie nic uzasadniał bo i tak masz te swoje śmieszne teorie , a ja mam swoje. Nie lubie Interu i dlatego uważam , że są to je*ani rzeźnicy , którzy sukces zawdzięczają tylko Murinho. Przypomne, że Barca wygrała z Interem dwukrotnie , a Inter zaliczył 1 wygraną , remis i 2 wtopy, ale co tam dla Ciebie i tak Chelsea jest najlepsza prawda ? :)
Xavery92 mnie interesuje obecna dyspozycja klubu  , ew. sprzed 1,2 sezonów , a tutaj Real nie powalił , więc nie ma się z czego cieszyć.
« Ostatnia zmiana: Wrzesień 07, 2010, 17:41:02 wysłana przez bartiveb »

Offline Byegaly17

• IV - ligowiec
  • Dostał Piw: 2
  • Na forum od: 23.10.2009r.
  • El Capitano! Raúl, artista, siempre Madridista!
« Odpowiedź #54 dnia: Wrzesień 07, 2010, 17:35:51 »
Sorka, ale to jest temat chyba o demie pes-a ;D

Offline $RMF$

• Prezes klubu
  • Dostał Piw: 8
  • Na forum od: 07.11.2008r.
  • Im dłużej my przy piłce, tym krócej oni.
« Odpowiedź #55 dnia: Wrzesień 07, 2010, 17:36:18 »
<iframe frameborder="0" width="790" height="600" scrolling="auto" src=" REJESTRACJA lub LOGOWANIE" title="Psychologiczne Gierki"></iframe>

Offline RVN

• I - ligowiec
« Odpowiedź #56 dnia: Wrzesień 07, 2010, 17:44:11 »

To są mity,nie fakty kolego,a ci eksperci to koledzy z gimnazjum,że się tak zapytam ::)

1.Kolebką futbolu są Wyspy
2.Xavi najlepszy rozgrywający świata 8 asystami w swojej lidze,Fabregas jest dużo lepszy ,świadczy o tym ilość goli i asyst w Lidze angielskie,która jest dużo lepsza i trudniejsza
3.Gran Derby są słabe od dobrych kilku lat,oglądam i oceniam
4.Większość kibiców na świecie ogląda ligę angielską ,bo jest ciekawsza od hiszpańskiej
5.Zgadzam się co do Realu,ale Juventus już dawno chyba nic nie wygrał :)
6.Na temat Barcelona bronie swojego zdania,uważam ,że tak po prostu jest
7.Mówisz o swoich kolegach z gimnazjum... :D

Znajdz klub, który jest tak nadzwyczajny i wykracza poza sport tak bardzo, jak Barcelona.

Nie rozśmieszaj mnie ty i ten twój cały "więcej niż klub",MU ma więcej łącznie pucharów od Barcy i się tym nie chwalę,nie mówiąc o Realu czy Milanie,ten twój klubik tak na dobra sprawę jest mocno przereklamowany,na szczęście mit Barcy upadł gdy Inter ich wyeliminował,kto by chciał panienki widzieć w Madryckim finale.Ot cała prawda o tym klubie.Manchester Utd pod każdym względem bije Barcelonę, komercji ,organizacji,możliwościami, mimo ,że są zadłużeni ,zresztą nie tylko oni.Barcelona to mit żenującego stwierdzenia "Więcej niż klubu"(chyba w gaciach)
« Ostatnia zmiana: Wrzesień 07, 2010, 17:57:00 wysłana przez RVN »

Offline akopiecki

• Amator
  • *
  • Na forum od: 26.11.2007r.
« Odpowiedź #57 dnia: Wrzesień 07, 2010, 17:44:22 »
no i poco a jak będziesz na nowo musiał instalować 2010 jak 11 będzie zwalony na maxa :p Ale chyba nie da się zrobić gorszej części niż 2010
Moim zdaniem 2010 jest najlepszą wersją PESa. Ja już zamówiłem 2011 :D

Offline pesmaniac

• Prezes klubu
  • Na forum od: 24.05.2008r.
    • Status GG
    • Fotochromy
  • Gram w: PES 6, PES 2013, FIFA 11
« Odpowiedź #58 dnia: Wrzesień 07, 2010, 17:48:38 »
DO JASNEJ CHOLERY ! OGARNIJCIE SIĘ Z TYMI SWOIMI "WZMIANKAMI" O KLUBACH I PIŁKARZACH  ! NOSZ ILE MOŻNA ! MACIE TAK POZA TYM DZIAŁ SPORT ! TAM ZAPRASZAM DO DYSKUSJI - UTWÓRZCIE SOBIE WĄTEK I TAM SIĘ KŁÓĆCIE !

Jeszcze jeden post o klubach i zgłaszam was do moda.

Dziękuję .
« Ostatnia zmiana: Wrzesień 07, 2010, 17:54:16 wysłana przez pesmaniac »
\o/ Glory Glory Man United! \o/

Offline Antimadridista

• Starszy junior
  • *
« Odpowiedź #59 dnia: Wrzesień 07, 2010, 17:55:44 »
To są mity,nie fakty kolego,a ci eksperci to koledzy z gimnazjum,że się tak zapytam ::)

Nie rozśmieszaj mnie ty i ten twój cały "więcej niż klub",MU ma więcej łącznie pucharów od Barcy i się tym nie chwalę,nie mówiąc o Realu czy Milanie,ten twój klubik tak na dobra sprawę jest mocno przereklamowany,na szczęście mit Barcy upadł gdy Inter ich wyeliminował,kto by chciał panienki widzieć w Madryckim finale.Ot cała prawda o tym klubie.Manchester Utd pod każdym względem bije Barcelonę, komercji ,organizacji,możliwościami, mimo ,że są zadłużeni ,zresztą nie tylko oni.Barcelona to mit żenującego stwierdzenia "Więcej niż klubu"(chyba w gaciach)

"Nie rozmawiaj z głupkiem, najpierw sprowadzi cię do swego poziomu, pózniej pokona doświadczeniem" - bardzo mądra, popularna rada, szkoda, że wcześniej się nią nie kierowałem. Widzę że masz swój świat. Nie będę Cię wyciągał z tej utopijnej krainy, każdy marzyć może...
Koniec off-topu

TWOJA LIGA Pro Evolution Soccer

« Odpowiedź #59 dnia: Wrzesień 07, 2010, 17:55:44 »