Statystyki
11 (6) Strzały celne 3 (1)
0 Rzuty karne 0
2 Rzuty rożne 2
3 Rzuty wolne 1
3 faule 6
1 spalone 1
62% Posiadanie piłki 38 %
Szlak kibicowski
2' Bruk-Bet Nieciecza sialalala HEJ ! Bruk-Bet Nieciecza sialalala ! (Nieciecza)
3' Jesteśmy zawsze tam ! Gdzie nas ŁKS gra ! Aleeeaaaaoooo ŁKS Łódź ! (Łódzki KS)
5' To my kibice Łoooooodziiiii , wódka nam nie szkodzi! Za Łódź ! Za ŁKS ! Pójdziemy aż po życia kres....... (Łódzki KS)
22' Zagraj , Zagraj jak za dawnych lat! Zagraj, zagraj jak za dawnych lat! (Nieciecza)
29' Hej eŁKSa GOOOOOOOOLLLLL!!!!!! LALALALALOOO LALALALOLALALOOO! Hej eŁKSa GOL ! (Łódzki KS)
32' Nieciecza ! Nieciecza ! Nieciecza ! Nieciecza ! (NIeciecza)
34' JESZCZE JEDEN ! JESZCZE JEDEN ! JESZCZE JEDEN ! (Nieciecza)
45'+ JEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE !!!!!!!! JESZCZE JEDEN ! JESZCZE JEDEN ! JESZCZE JEDEN ! (Nieciecza)
66' Gramy do końca ŁKS gramy do końca ! Graaaaamyyyyy do koooońca ŁKS gramy do końca ! (Łódzki KS)
88' Oprawa Niecieczy.
90'+ Tak się bawi tak się bawi NIECIECZA ! Tak się bawi tak się bawi NIECIECZA ! (Nieciecza)
90'+ Nić się nie stało ! ŁKS nić się nie stało ! nić się nie stałooooo ŁKS nić się nie stało!
ŁKS TV (warto obejrzeć) Łódzki Klub Sportowy przed tym meczem chciał się zaprezentować jak najlepiej tym bardziej, ze około 300 kibiców ŁKS'u pojechało do Niecieczy dopingować swój ukochany klub. Pierwsze 30 minut wyglądało pomyśli piłkarzy ŁKS'u. Jednak od 31 minuty coś pękło w szeregach łodzian. Pierwszą bramkę w ogóle w całym sezonie ligowym II ligi strzelił Łukasz Cichos, o tej bramce już powoli się mówi ze to będzie gol sezonu. Potem gdy ŁKS miał od razu szansę po bramce Niecieczy, ale szybka kontra gospodarzy i Piotr Trafarski zdobywa bramkę która daje już spokojny rezultat dla Niecieczy przy wyjściu na drugą połówkę, wynik do przerwy to 2-0.
W drugiej połowie nadal dominowała drużyna Niecieczy, łodzianie nie mieli już żadnej groźnej sytuacji pod bramką beniaminka. A Nieciecza grała swoje, najpierw
Klepczarek który po niefartownej akcji gdzie piłka odbiła się od kolana Klepczarka, i było już niestety 3-0 dla gospodarzy.Potem jakby tego było mało nowy nabytek Niecieczy Bruno Mezenga ośmieszył całą defensywę Łódzkiego KS'u. Który niczym zachował się w tej sytuacji jak Cristiano Ronaldo czy Lionel Messi. Prawdziwy pogrom łodzian w Niecieczy, najważniejsze pytanie tego wieczora,meczu. Jest chyba ''co się stało?'' Na te pytanie niestety nie możemy odpowiedzieć, mamy nadzieje ze w następnym meczu ŁKS się przełamie bo ten klub zasługuje na Ekstraklasę a nie na męczarnie w II lidzie.
Fotorelacje
REJESTRACJA lub
LOGOWANIE
REJESTRACJA lub
LOGOWANIE
REJESTRACJA lub
LOGOWANIE
REJESTRACJA lub
LOGOWANIE
REJESTRACJA lub
LOGOWANIE
REJESTRACJA lub
LOGOWANIE
REJESTRACJA lub
LOGOWANIE
REJESTRACJA lub
LOGOWANIE
REJESTRACJA lub
LOGOWANIE
REJESTRACJA lub
LOGOWANIE
REJESTRACJA lub
LOGOWANIEII Liga 1 kolejka
Odra Wodzisław 0-1 Piast Gliwice
Termalica Bruk-Bet Nieciecza 4-0 Łódzki KS
Polonia Warszawa 1-4 Pelikan Łowicz
OKS 1945 Stomil Olsztyn 0-1 Amica Wronki
1. Termalica Bruk-Bet Nieciecza 3 ptk.
2. Pelikan Łowicz 3 ptk.
3. Amica Wronki 3 ptk.
4. Piast Gliwice 3 ptk.
5. Odra Wodzisław 0 ptk.
6. OKS 1945 Stomil Olsztyn 0 ptk
7. Polonia Warszawa 0 ptk.
8. Łódzki KS 0 ptk.
ŁKS TV : Pyta co się stało w meczu z Niecieczą właśnie byłego zawodnika Niecieczy, Emila Naczmańskiego.
No trudno cokolwiek powiedzieć po takim spotkaniu. Zagraliśmy fatalnie, wszyscy bez wyjątku. Jeśli będziemy grać tak dalej no to będziemy chyba walczyć o utrzymanie, a nie tak jak przypuszczaliśmy o awans. No ale na szczęście to pierwszy mecz ale będziemy musieli bardzo dużo pracować, bo mecz z beniaminkiem chyba pokazał gdzie znajdujemy się w tym momencie. Mamy nadzieję że w następnym meczu zdobędziemy pozytywny rezultat, ale będzie o to bardzo ciężko. Ja sam cieszę się z rozegrania 45 minut, ale nie jestem zadowolony ze swojego występu.
ŁKS TV : Pyta co się stało w meczu z Niecieczą właśnie byłego zawodnika Niecieczy, Roberta Bogdanowicza.
Mówi się trudno, trzeba jak najszybciej zapomnieć o tym wyniku i grać dalej, na jednym przegranym meczu liga się nie kończy, tym bardziej ze jest to początek sezonu. W tym spotkaniu dostałem notę 6.0 choć grałem tylko 35 minut. Może nie jest to jakiś wspaniały rezultat, ale jestem zadowolony tym bardziej ze konkurencja jest bardzo duża w pierwszym składzie a także na ławce.
ŁKS TV : Pyta co się stało w meczu z Niecieczą byłego zawodnika Legii Warszawa, Jakuba Koseckiego.
Hmmm.. Pierwsze koty za płoty, no cóż trzeba szybko zapomnieć ten mecz w Niecieczy i skupić się na dalszych spotkaniach, bo to właśnie one będą kluczowe o awans do I ligi. Myślę ze głównym powodem tej porażki jest, jeszcze nie zgranie całego zespołu, oraz przerwa sezonowa. Jeszcze wiele pracy przed nami, mam tylko nadzieję ze ta praca wyjdzie nam na dobre i w końcówce sezonu będziemy cieszyć się z awansu do I ligi.