Archiwum > Sport
Sporty zimowe
barcafun10:
Ja tez nie mogłem się przyzwyczaić ale już skaczę po 135m
cinosław:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEJa tez nie mogłem się przyzwyczaić ale już skaczę po 135m
--- Koniec cytatu ---
Ja na razie nie mogę do 100 dolecieć. Na Lillehamer raz doskoczyłem do K.
Marcin14:
Dzisiaj Justyna pobiegła bardzo dobrze ale było widać że po TDS jeszcze niewypoczeła tak jak być powinno ale mimo tego miejsca zajęła bardzo dobre 2 miejsce 1 oczywiście Marit która zdeklasowała rywalki ale i też trzeba przypomnieć o P.Maciuszek która zajęła 23 miejsce i zdobyła 8pkt a justyna oczywiście 80pkt a o to klasyfikacja ogólna po 20 konkursach :
1. Justyna Kowalczyk 1351 pkt
2. Marit Bjoergen 896
3. Arianna Follis 880
4. Therese Johaug 812
5. Petra Majdic 764
6. Marianna Longa 763
...
55. Paulina Maciuszek 45
A już za 2h Adam i reszta jak sądzicie Adam znowu wygra ja sądzę że będzie mu trudniej ale i tak wygra chociaż wczoraj mimo problemów w 2 skoku wygrał więc teraz może być jeszcze lepiej ale Kofler pokazał że jest mocny i to on może zająć dzisiaj 2 miejsce lub nawet 1
A jak wy sądzicie które miejsce zajmnie dziś Adam
Marcin14:
Po pierwszej serii Kamil rewelacja szkoda że tak nie było wczoraj ale za to jest dzisiaj ale jeszcze musi oddać dobry skok w drugiej serii. Małysz sądzę że dzisiaj znowu podium bo Romoeren spadnie bo sądzę że już po raz drugi takiego skoku nie wykona Ammann nigdy nie wiadomo jak skoczy. Morg jest do przeskoczenia wystarczy że Małysz wykona taki skok jak wczoraj w pierwszej seri ale styłu ma Koflera który jest bardzo mocny więc trzeba oglądać i dmuchac w telewizor szdoka że tylko dwóc mamy ale za to na 4i7 pozycji a najlepszy Niemiec dopiero 11 ale potem jest ich dużo b 15,16,20,23,27 czyli wszyscy którzy startowali a unas niestety 5 odpadło szkoda Piotra bo był naprawdę blisko ale może jutro się uda. Dodam jako ciekawostkę że Małysz po tym swoim skoku wylatał w PŚ 6km. A jakie są wasze przeczucia co do wyników?
Ukassiu:
jesli nie będzie warunków jakoś bardzo kożystnych to małysz wyminie "lotnika" romorena a czy uda sie z Morgim nie wiem a z Ammanem bedzie bardzo ciężko bo ma dużą przewagę, groźny moze być też Kofler,
Stoch niech utrzyma miejsce w pierwszej 10 to będzie dobrze tym bardziej ze Ito Karelin i inni,którzy są przed nim w ogólnej skakali słabo i są daleko w 2 i 3 dziesiatce.
Nawigacja
[#] Następna strona