Hańba ,Wstyd ,Poniżenie! Villarreal upokorzone!
Atletico Madryt-Villarreal 2:0
Gole: 34 minuta Aguero(1:0) 84 minuta Forlan(2:0)
Rozpoczynamy mecz pomiędzy Atletico Madryt a Villarreal CF. 7 minuta ładna składna inwidualna akcja
Forlana ale w ostatniej chwili wybija na rzut rożny
Gonzalo. Simao wrzuca piłkę ładnie uwolnił sie
Ujfalusi ale nad bramka. 15 minuta duża walki w środku boiska ale niestety nic z tego nie wychodzi. 25 minuta dobre uderzenie
Senny lecz zablokowane przez obrońce. 32 minuta ładnie rozklepana obrona Altetico piłka dochodzi do
Montero ten z pierwszej piłki ,ale broni
Asenjo. 34 minuta i mamy gola dla Atletico Madryt.
Kun Aguero dobrze sie uwolnił minał bramkarza i jest 1:0 dla drużyny z Madrytu. 40 minuta
Senna wysuwa piłkę dla
Rossiego ale ten wprost w bramkarza. Koniec pierwszej polowy. 55 minuta
Simao podaje do
Forlana ,lecz w ostatniej chwili przejmuje
Diego Lopez. W 67 minucie schodzi
Altindore wchodzi
Marcos Ruben. 75 minuta do końca meczu niewiele piłkarze są zmeczeni? Czy stać jeszcze Vllarreal na gola? 84 minuta i jest 2:0!!
Forlan przepięknym strzałem z daleka pokonał
Diego Lopeza. Bramkarz bez szans. Do końca meczu nic sie nie działo. Czyżby to ostatni mecz
Luisa Figo jako szkoleniowca Villarreal?
Prezentacja dwóch nowych zawodników w Villarreal!
Wywiad z Luisem Figo!
SG-Sergiusz Ryczel
LF-Luis FigoSG- Witam pana.
LF- Witam.
SG- Co jest spowodowane tak słabymi wynikami Villarreal?
LF- Nie mam pojęcia na treningach dobrze sie spisują ,ale jak przyjdzie mecz to grają beznadziejnie nie wiem czym to jest spowodowane.
SG- Zarząd dał panu szanse na 3 pierwsze kolejki? Jak myślisz będziesz dalej po tych trzech kolejkach trenerem Villarreal?
LF- Wszystko zależy od zarządu. Na razie moje wyniki jakoś nie oczarowują. Ale mam nadzieję ze zarząd mi zaufa i będę dalej trenerem Villarreal.
SG- Luiz Felipe Scolari mówi takie słowa o panu "...On nie umie trenować drużyny wsadzili go od razu na głęboką wodę i myślą że będzie dobrze trenował?" Co powiesz o tych słowach
LF- Pan Scolari niech sobie myśli co chce znam swoje możliwości nikt nie będzie mi tu mówił że nie umiem trenować. Robie wszystko co w mojej możliwości ,a jeżeli zarząd Villarreal dał mi szanse to chyba umiem trenować"
SG- Co powiesz o kontuzji Nilmara?
LF- Bardzo szkoda mi tego chłopaka miał duży potencjał i miałem nadzieję że będzie liderem drużyny ,lecz jak to bywa w sporcie dopadła go kontuzja.
SG- I dlatego kupiłeś Meneza do drużyny?
LF- Nie tylko dlatego Menez przypomina mi trochę Thierry Henry i widze że chce grać więc kupiłem go dla swojego klubu.
SG- Jakieś zmiany w następnej kolejce? Będzie debiut któregoś z nowych zawodników
LF- Napewno od 1 minut zagra Menez ze względu na kontuzje Nilmara ,a jeżeli chodzi o Gutierreza to sie zobaczy.
SG- No to dziękuje za wywiad i mam nadzieję że w końcu wygra pan mecz.
LF- Prosze bardzo. No ja też mam taka nadzieję.