Podsumowanie fazy grupowej Ligi Mistrzów przez Nsporttę fazę grupową podsumuje
Sergiusz Ryczel Największe zaskoczenie w tej grupie:Myślę że nie ma o czym mówić prawidłowo wszystko się ułożyło Bayern pierwszy Valencia druga, Unirea był tutaj najsłabszym ogniwem ale żadnej niespodzianki nie zrobili
Największe rozczarowanie w tej grupie:Tutaj też myśle że żadnych rozczarowań nie ma, chociaż uważam że Spartak mógł powalczyć z Valencią ale mają 1/16 Ligi Europy
Największy zaskoczenie w tej grupie: Tak jak i w grupie A to tak i tu większych zaskoczeń nie ma ale za to grupa była najmniej wyrównana. Fenerbache i Rangersi byli tylko dawcami punktów.
Największy rozczarowanie tej grupu: Myślę że Rangersi było stać na jakieś zwycięstwo ale nie mają w swoim teamie jakiś super snajperów zaledwie 3 bramki strzelone.
Największe zaskoczenie tej grupy: Tak jak w grupie A i B nie ma jakiś większych zaskoczeń. Wszystko pięknie ułożone Barca-Lyon-Benfica-Dinamo.
Największe rozczarowanie tej grupy: Miałem nadzieje, że Benfica trochę więcej powalczya a tu tylko wygrała z Dynamem Zagreb.
Największe zaskoczenie tej grupy: Wydaje mi się, że Fiorentina ponieważ mistrz Holandii Twente był brany jako drugą siłę tej grupy.
Największe rozczarowanie tej grupy: Ten niechlubny tytuł przypadł Panathinaikosowi który nie wygrał ani jednego meczu i stracił aż 19 goli.
Największe zaskoczenie tej grupy: Zaskoczeniem jest tylko duża przewaga dwóch pierwszych zespołów.
Największe rozczarowanie tej grupy: Hmm chyba Braga która była brana za faworyta który awansuje do LE.
Największe zaskoczenie tej grupy: Oczywiście Anderlecht który był oceniany przez bukmacherów jako trzecią siłę tej grupy.
Największe rozczarowanie tej grupy: Mistrz Ukrainy! Szachtar na pewno nie był w gazie jak grał z Anderlechtem.
Największe zaskoczenie tej grupy: Chyba równa ilość punktów OM z Realem.
Największe rozczarowanie tej grupy: Chyba Basyela ponieważ nie zdobyła nawet jednego punktu
Największe zaskoczenie tej grupy: Żadnych zaskoczeń łatwo poszło Kogutom a także Sevilli, Olympiakos jaki i Copenhaga łatwo dali wygrywać wspomnianym zespołom
Największe rozczarowanie tej grupy: Olymiakos bardzo się rozczarowałem myślałem ze powalczą z o 2 miejsce a tu tylko cztery zdobyte punkty i ledwo co awansowali do Ligi Europy